SundhedPræparater

Lægemiddel "Metronidazol" - er en analog af "trihopol"

Lægemiddel "Trykhopol" - et stof, der er designet til at bekæmpe sygdomme forårsaget af protozoer, det har et bredt virkningsspektrum, så den kan anvendes til behandling af forskellige sygdomme. Den mest almindelige analoge "trihopol" - et stof "Metronidazol". Effekt af lægemidlet er sådan, at, ved at interagere med de simpleste organismer, det genvinder sin oprindelige struktur, mens de tager en del af proteinet i bakterier. Biokemiske processer, der forekommer på dette tidspunkt, føre til ødelæggelse af bakterier, som forårsagede infektion. I forskellige former, er brugen af lægemidlet "Trykhopol" - stearinlys, en opløsning til intravenøs injektion, tabletter.

Beskrivelse af "Metronidazol" stof

Medikament "Metronidazol" - et lægemiddel, en analog af "trihopol", har antibakterielle, antimikrobielle og antiprotozoiske egenskaber. Anvendte lægemiddel til behandling af infektionssygdomme af fordøjelseskanalen, urinvejene og luftvejene. Den virkningen af lægemidlet er rettet mod fastholdelse af encellede organismer. Effektivt behandler bakterier Trichomonas vaginalis (Trichomonas vaginalis), som i de fleste tilfælde overføres seksuelt. Medikamentet er også ødelæggende virkning på mikroorganismer, såsom histolytica Entamoeba (Entamoeba histolytica), som forårsager betændelse i tarmen og provokere ulcerativ sygdom.

Ved brug af en analog "trihopol" - medicin "Metronidazol"

Medikamentet har en tilstrækkelig stor anvendelsesområde, men oftest anvendes til behandling af urinvejene infektionssygdom, patogen, der er enkel organisme Trichomonas. Tilstedeværelsen af Giardia i tarmen og galdeblæren er også en indikation for brug af medicin "Metronidazol". Også stoffet held bekæmper amoebic sygdomme, leishmaniasis. Denne analog "trihopol" kan bruges i kampen mod infektioner i huden, led og knogler. Efter operationen medikamentet anvendes som et antiinflammatorisk middel.

Anvendelse af lægemidlet

I tilfælde af parasitisk infektion lægemiddel "Metronidazol" indtages oralt med måltider eller efter en dosering på 1,5 g tre gange dagligt i syv dage. Tabletterne skal tages med væske, får lov at spule med vand. Når giardiasis lægemiddel indgivet tre gange i løbet af en dag i en mængde på 750-1000 mg, modtagelse naturligvis varer i fem dage. Behandling af anaerobe infektioner varer 7-10 dage, stoffet i dette tilfælde er tildelt på 400 mg tre gange om dagen. Trichomoniasis behandlet "metronidazol" som følger: lægemidlet kan administreres en gang i en dosis på 2 g, er en patient tildeles ti-dages forløb med fremstillingen af 250 mg to gange dagligt. I den postoperative periode, for at undgå komplikationer, 1 gram af lægemidler administreret under den første dag efter operationen, derefter doping 200-250 mg tre gange dagligt i syv dage. Hvis infektionen er alvorlig, er lægemidlet indgivet intravenøst.

Kontraindikationer

Mange tror, at stoffet "Trykhopol" - et antibiotikum, når de i virkeligheden ikke er det, er det bare har en lignende virkningsmekanisme på bakterier. Af kontraindikationer kan være opmærksom på følgende: Du må ikke tage lægemidlet i tilstedeværelse af overfølsomhed over for lægemidlet, er det kontraindiceret hos mennesker, der har en CNS-sygdom, sygdomme i det hæmatopoietiske system og leveren. Det stof bør heller ikke tages af kvinder på et tidligt tidspunkt i graviditeten (første trimester) og amning. Dette er på grund af det faktum, at komponenterne i stoffet kan komme ind i modermælken. I løbet af behandlingen ikke bør drikke alkohol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.