BilerBiler

Dæk - De bør overvåges nøje og omhyggeligt Pleje

Ved hjælp af dæk og hjul, skal du konstant at overvåge dem for mulige forekomst af skader såsom nedskæringer eller punkteringer, samt at fjerne dem fra fremmede genstande, der kan sætte sig fast under kørslen. Desuden bør overvåge niveauet af slid af slidbanen, særlig farlig ensidig eller ujævnt slid.

Under drevet dækkene er bestemt af mulighederne i bilen er glat at køre med høj hastighed. Derfor, i tilfælde, hvor hastigheden stiger opstår og øgede vibrationer, bilen begynder at trække sig bort, skal du stoppe med det samme, og inspicere dæk. Sådanne "symptomer" sandsynligvis på grund af en reduktion i dæktryk eller endda flere dæk samtidigt, ville produktionen af denne situation bringe trykket op på det krævede mærke. Man skal huske, at hvis en lang reduceret, kan dækket af strukturen korrekt betjene, hvorved dækkene begynder at overophede, slides hurtigt og anbragt inden. Hvis dækket tømmes mindst halvdelen, kan det være en farlig situation, hvor dækket glider fra fælgen, kan det ske på en stejl tur eller på rejse selv små forhindringer. Hvis du ikke selv kan lave arrangementer for pleje og reparere dækket, er det bedst at henvende sig til fagfolk dæk.

Men for ikke at bringe situationen til en ekstrem det konsulterer regelmæssigt, helst hver dag, motion trykniveau test dæk, og gøre det bedre lige før afgang. Selvfølgelig, i de fleste tilfælde, bilejere gøre tjek meget mindre, men så er det værd at bemærke, at nutidens dæk en enhed gør det muligt at opretholde det ønskede niveau af pres i temmelig lang tid, og gøre det muligt for føreren at ikke behøver at bekymre sig omkring 2-3 tusinde kilometer. Men under alle omstændigheder mindst én gang hver 2. uge bør kontrollere dæktrykket og bringe det til den ønskede tilstand, hvis det er nødvendigt.

Overvåge trykket er kun nødvendigt for den "kolde" dæk, fordi efter en lang drev med høj hastighed, når temperaturen er tilstrækkelig høj, er der en situation, hvor dæktrykket er højere end normalt, og derefter reducere det ikke er nødvendigt.

Dæk liv, i de fleste tilfælde, ikke angiver nogen dækproducenter, ingen biler. Dette skyldes det faktum, at driftsperioden er uløseligt forbundet med betingelserne for brug og kørestil. Den gennemsnitlige bilejer, købe nye dæk, kan forvente omkring 40-50 tusind. Kilometer, kan forsigtige og sparsommelige bilister selv forventer at 70-80 tusind. Km. Men faktorer som at køre på en dårlig vejbane, pumpet eller nedokachannye bus kollision og rammer hjulene, regelmæssig kraftig acceleration og deceleration, kørsel på en meget hurtig hastighed, kan læssemaskiner betydeligt fremskynde slid på dækket, i gennemsnit 20-50% .

Ved hjælp af dæk, der har slidbane peeling, slagtekrop, bælte, enhver hævelse, alvorlig skade, udsætter ledningen er uacceptabel, og desuden forbudt. Spoiled bus skal straks erstattes af et andet, klar til brug. Vær dog opmærksom på, at det anbefales at bruge alle fire af de samme dæk, men kan installeres på hver af akserne i et par af identiske dæk. Men installation af forskellige dæk på samme aksel er strengt forbudt.

Det er bedre at lære om tilstanden af dine dæk skal udskiftes og udførelse af vedligeholdelse muligt og endda nødvendigt i specialiserede dæk servicecentre. Kompetente eksperter vil være i stand til at besvare alle spørgsmål, der vedrører navnet på din konkrete sag, og at gøre alle nødvendige tekniske arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.