Hjem og familieKæledyr

Grooming katte og hunde: beskrivelsen, det nødvendige udstyr og anbefalinger

Nogle mennesker tror, at dyrene ikke har brug for kosmetiske procedurer og grooming katte og hunde - det er bare et modefænomen for de rige. Faktisk Grooming kæledyr - sikkerheden i deres helbred. Den filtret hår nemt angribe parasitter, lange kløer forhindre dyret til at bevæge sig, og svovl og snavs i ørerne - en potentiel smittekilde. Men ikke nødvendigvis fører til en professionel kæledyr groomer. For at passe de dyr, du kan eje.

Behovet for at luner

Afhængig af grooming destination kan opdeles i hygiejnisk, udstilling og model. Vi forklarer hvert enkelt ark. Så hygiejniske grooming hunde og katte - er procedurer for at sikre sundhed og komfort for dyret. Det giver behandlinger såsom kæmning og klipning uld, øre rengøring og tænder, afkortning kløerne. Nogle gange må man også rense øjnene, da nogle dyr ikke tåler en overflod af sollys. Hyppigheden af behandlinger afhænger af racen og fængselsforhold. Og de kan holde sin egen, men først skal du spørge ekspertrådgivning.

Udstilling grooming - er at bringe dyret til fremgangsmåden ifølge kanonerne af en bestemt type, en henvisning til racen. En sådan pleje er normalt udføres professionelle opdrættere, der kender reglerne. Model grooming - oprettelse af usædvanlige frisurer og billeder. Nogle gange kan det være farligt for dyr som overskud eller mangel på uld fører til afbrydelse af varmeveksling, og det er fyldt med maling forgiftning. Og, selvfølgelig, i hvert fald ikke tatovering dit kæledyr! Model grooming katte kan producere kun en ekspert, der ved, hvad slags haircut sikker.

Det er nødvendigt, er det nødvendigt at vaske

Mange mennesker tror, at katte ikke behøver at vaske, og hunde bør bades ofte, ellers vil de lugter af hund. Men det er en fejl. Faktisk er mange af de hunde hud tildeler specielle stoffer, der dækker håret, beskytter det mod snavs, infektioner og parasitter. Og den konstante rødmen af filmen ikke fortjeneste. Katte sådan naturlig beskyttelse nægtet. Derfor kan de være bærere af farlige sygdomme. Som for stinkdyret lugt, dens årsag ikke er snavset uld, og i forskellige sygdomme eller fejlernæring. Vask dit kæledyr på samme tid ubrugelig. Men konsultere en dyrlæge bør være obligatorisk.

Så katte kan og skal vaskes. Med hunde, er situationen mere kompliceret. Nogle racer kan ikke anbefales at bade, andre har brug for regelmæssige bade. Under alle omstændigheder kan dyrene kun vaskes med specielle shampooer. Efter badning, skal håret behandles balsam, tør grundigt hårtørrer og kam.

Smuk styling

Dyrehår nødvendigvis at rede, men ikke almindelige kammuslinger. to typer af børster er normalt kræves for hunde. Først udviklet til kæmning underuld. Anden - til daglig pleje. Særlig kam til grooming katte skal beskyttes på spidsen af tænderne, så for ikke at skade den sarte hud. Hyppigheden af behandlinger afhænger af racen. Kæmning for hårdt, kan føre til dyrets hårtab. Meget sjælden - i dannelsen af tangles. Især omhyggeligt er det nødvendigt at kæmme hundene i molting periode. Hvis dyret stadig lidt underuld, vil det føre til afbrydelse af varmeveksling.

nyttige haircut

Mange hunderacer har ikke brug for en klipning. Men pudler, Shih Tzu, terriere og andre hunderacer, hvis pels vokser kraftigt, skal gå til frisøren regelmæssigt. Ud over at forkorte den samlede dyr shear uld i ansigtet, omkring anus og genitalier. Hertil kommer, at nogle racer kræver trimmenge - plukning hår og underuld, som ikke selv falde.

Men hygiejne grooming katte haircut omfatter ikke skal. I disse dyr, er der ingen problemer med længden af hår og underuld. Men på det forkerte vare på deres pels forvilde i måtter, der har brug for at vride. Men under alle omstændigheder er det umuligt at gøre det med en saks eller en pincet. Til dette formål, en særlig maskine til pleje katte.

Det vigtigste våben - kløer og tænder

Inde klo en levende kød - frugtkødet. Når dyret bevæger sig på jorden eller noget tårer, den indvendige overflade kværner og komprimeret, skibe døende. Samtidig spidser slidt ned til sværhedsgraden. Men kæledyr er udført på gaden er ikke meget tid. Derfor har de brug for en "manicure".

Afkort negle bør være yderst forsigtige. Barbering kan være lige spidsen: tørre, fri for levende væv. Undertiden pulpen skinner. Derfor kan dyrets ejer tydeligt ses, at der kan skæres. Det er også nødvendigt at fokusere på den indvendige side af kloen.

Rengøring kæledyr tænder er bedst at overlade til dyrlæger. Hvis dyret ikke er en udstilling, regelmæssigt nok til at give ham et fibrøst råt kød eller særlige godbidder. Hvis du beslutter at stadig børste deres tænder på egen hånd, gør det til en speciel børste. I intet tilfælde ikke kan bruges "menneskelige" tandpasta.

hygiejneprodukter skal være individuelt

Grooming katte og hunde bruges specialværktøj: børster, kamme, trimmere, neglesaks negleklipper og kløer. Vores shampoo, tandpasta og andre midler er ikke egnet til kæledyr. Kløerne skal skæres kun specialværktøj som en simpel saks kan ikke klare dem. Konventionel kam vil heller ikke være i stand til at kæmme den tykke uld. Desuden kan de endda skade huden. Og vores tandbørster generelt skade de tandkød dyr.

Ved PET bør have sin egen, unikke sæt af hygiejne. Værktøjer til dyr kan ikke købe på markederne eller i andre tvivlsomme steder. De er ikke værd at gemme. Når du vælger skal tage hensyn til racen af dyret, skal du sørge for at kvaliteten af værktøjer og at de er behageligt for dig.

Hvor skal vi hen?

Så grooming katte og hunde er nødvendig på grund af den tilstand af sundhed afhænger af den rette pleje af dyr. Gennemføre hygiejneprocedurer du kan gøre det selv, men det er bedre at henvende sig til fagfolk. Prøv at vælge ikke at pleje i hjemmet og kontrolleret klinik, hvor ikke kun udføre den pleje, men også i tide til at se symptomerne på sygdommen, vil komme med anbefalinger til pleje. I hovedstaden i Rusland er der et par gode klinikker. Så hvor gør det grooming af katte i Moskva? Vi præsenterer til din opmærksomhed et par adresser:

  1. Dyrlæger på Bolotnikovskoy, 21-1. Det er en specialiseret institution for kattene. Her giver en komplet vifte af tjenester, herunder tandpleje.
  2. Klinik Vetstate. Det virker med alle slags dyr. Det er også involveret i ikke blot grooming, men også inspektion og behandling.
  3. Vettsentr "Constellation". En anden fuld klinik, bemandet med fagfolk, der er i stand til at opfylde alle grooming katte.

SPb kan også prale af sådanne virksomheder. Først fremhæve det netværk af klinikker "Kotonay". De specialiserer sig i katte producerer alle former for grooming, herunder haircut kløer. De har en stor erfaring med perserne. For det andet, den veletablerede og vettsentr "Seaside" (st. Yacht, 33-1). Håndværkere arbejder her, gør ikke blot den sædvanlige procedure, men også den stripning, som vil spare dig fra problemer med fældende kæledyr. For det tredje, mange brugere allokere klinik "Belka og Strelka" (gade. Veterans, 16). Der er også en komplet vifte af tjenester til dyr. Hvor du kan gøre selv en udstilling grooming.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.