Nyheder og SamfundKultur

Museum for street art (St. Petersburg, Highway revolution, 84.): Åbning af udstillingen og fotos

Ønske om at fange deres syn på verden på overfladen af stenen var iboende kreative typer siden hulemænd. Siden da har folk ændret sig, men i noget land i verden til alle tider, der var dem, der forsøgte at forvandle en væg eller et hegn for at gøre den mesterværk. Selv 30-40 år siden blev gadekunstnere arresteret for hærværk, og deres kreativitet Klatmaleri kaldes.

I vor tid er sådanne mennesker kaldes mestre i street art i deres besiddelse hele byen. Blandt dem er anerkendte kunstnere, som inviteres til at arbejde i verdens hovedstad, og deres malerier tusind mennesker ser hver dag.

Museum for street art (St. Petersborg) tillader ikke kun at komme i nærkontakt med en ny form for kunst, men også samler kreative mennesker.

fantastisk Museum

Hvem ville have troet, at den kulturelle hovedstad i Rusland, St. Petersburg, ikke kun at give deres gader i hænderne på kunstnere, men også at skabe et museum for deres arbejde? Dette er uden fortilfælde anerkendelse af en ny kunstform.

For få år siden graffiti blev forbudt på verdensplan, og mestrene, der ejer dette udstyr, blev idømt en bøde for skadelige offentlig ejendom. I dag er byens beboere var i stand til at vurdere, hvordan den nye ansigt i deres hjem, hvis de er, er der billeder.

Det er, hvordan verden er, at der altid er dem, der søger at dreje den grå beton og sten i en lys og farverig skabelse. På grund af en sådan talentfulde aktivister beskidte facader af huse omdannet til kunstgallerier udendørs.

Museum for street art blev grundlagt i 2012 på fabrikken laminater. Når den største produktion i USSR til produktion af efterbehandling materialer til metro rulletrapper, elevatorer og tog i de dashing 90'erne blev urentabel og lukket.

Ideen til at skabe på sådan et stort rum, fyldt med butikker og skrælning grå vægge, Museum of street art (adresse: Highway Revolution, 84) kommer til investorerne gang tabsgivende virksomheder i de kreative fest graffitikunstnere. I 2012 blev det gjort lovligt registrering af begivenheden, men det tog næsten 2 år til at bringe ideen til livet. I løbet af denne periode, formulerede begrebet fremtidens museum, kunstnerne fundet og bestemt retning af dens udvikling.

Så i 2014 var der åbningen af museet for street art udstilling Casus Pacis, som blev overværet af mere end 60 kunstnere fra forskellige lande. Denne begivenhed er blevet resonans i kunstverdenen, fordi den gav den spirende graffitikunstnere vise deres talenter, fordi alle kan indsende et online ansøgningsskema for deltagelse i udstillinger i museet, der giver arrangørerne oplysningerne om og eksempler på deres arbejde.

I øjeblikket er museum for street art består af to dele:

  1. Den permanente udstilling er placeret på det område af bearbejdning af lamineret plast plante. Det omfatter ikke kun værker af berømte kunstnere, men også begyndere maleri talentfulde kunstnere, som bliver større hvert år.
  2. Den offentlige legeplads er fastsat til skiftende udstillinger og en lang række kreative aktiviteter.

Museum for street art (St. Petersborg) er populært selv blandt unge, langt fra kunst. Det område af anlægget begyndte som et kreativt værksted og et sted for ungdom parter.

museum tour

Naturligvis til det bedste tidspunkt stifte bekendtskab med udstillinger af museets - er perioden fra forår til efterår. Vinteren er ikke for har at gå på fabrikken butikker, ikke desto mindre, hver weekend, to ture tilbydes her.

Ved 13.00, guiden fører besøgende til den del af anlægget, hvor den permanente samling er udstillet. Historien er fortalt som en forfatter af arbejdet og begrebet de ønskede at viderebringe til sit publikum.

Ved 14.00 guidede ture i de nyeste værker af mestre, der konstant beriges med nye kompositioner. Vi skal ikke tro, at museet er viet til kun street art vægmaleri. Du kan få bekendtskab med værker af unge billedhuggere, grafikere og installation kunstnere.

Museum gebyr indgangen - 350 rubler. normal billet 250 - nåde. Indrejse af planten, placeret på Highway Revolution, 84, kørestol deaktiveret, da det er en going concern, som skal overholde sikkerhedsreglerne.

Begivenheder relateret til Museum

I de varmere måneder, er livet i en usædvanlig museum fyldt med en lang række arrangementer. Den huser koncerter, udstillinger, filmforevisninger, masterclasses af førende fagfolk i street art, festivaler og foredrag. I vinterens aktiviteter ikke stopper, bare overføres til et passende sted.

For eksempel var det yderst interessant ydeevne teknisk direktør for museet, der talte om alle de vanskeligheder og frister, der følger med hver udstilling. I den korte tid af eksistensen af museets mere end hundrede forfattere har vist deres talent på fabrikken laminater (Highway Revolution, 84).

For at realisere deres kreative ideer var behov ganske en række forskellige materialer, fra bygning murbrokker til at bygge en tømmerflåde og en 90-meter banner til forkullede planker til installation. Alle spørgsmål om søgning og levering af de ønskede "rekvisitter" for kunstnere til at løse tekniske museumsdirektør Alexander Muschenko.

Ikke mindre interessant masterclasses, der er designet til publikum i alle aldre. Børn lærer at lave deres egne hænder en smuk kite og spirende kunstnere til at tegne rummet med en airbrush. Samtidig master arbejder med fire elever, lære dem vejen til lærredet størrelse 40x30 cm for at skabe en ekstraordinær billede af det ydre rum. Omkostningerne ved disse workshops på 1500 rubler., Men de har brug for at blive registreret på forhånd, da de udføres kun 3 gange om ugen i 2 lektioner om dagen, og som ønsker at oprette din plads i verden er en masse lærred.

Generelt, Museum of gadekunst - det er noget mere end et show af væg maleri alle. Denne kreative værksted, hvor unge afsløre deres potentiale, lære alle facetter af deres evner og lad i fred i deres liv.

Pædagogisk museum program

Del et talent - et kald af enhver kreativ person. Derfor er fremtrædende mestre fra forskellige lande kommer til adressen Highway revolution, Museum of street art at sætte alle med de teknikker, de ejer i maleri, tegning eller skulptur.

Dette sted - verdens kreative værksted, som lærer den nyeste kunst. Men bortset fra det, museet bliver en legeplads "arena" for en ophedet debat om mission street art, dens videre udvikling, og at det bør give omverdenen. Det er i en sådan tvist opstår ideen til følgende værker eller udstillinger.

Hvert projekt er indeholdt i fabrikken, hvor der er et museum for street art, bliver det en begivenhed for hele byen.

Museum Projekter: "The Fifth Element"

Som regel kunstnerne samarbejder med museet, legemliggøre deres ideer ikke kun på sit område, men også i omfanget af byen. For eksempel, at projektet "The Fifth Element" er afsat til at bekæmpe det onde med hjælp af uddannelse. Hans vigtigste "hovedperson" var Lyceum №1, omgivet af firewalls (tomme vægge af bygninger fremstillet af materialer af ild) af fire nabohuse er 4 vigtige elementer - kreativitet, energi, videnskab og natur.

Hvert element er indeholdt i livet af en enkelt kunstner. Så naturen har fået til master fra Perm Alexander Zhunevu. kreativitet legemliggjort temaet for maleren og grafikeren Kreemos Polen. Energi emne afslørede moskovitiske Akue og videnskab - illustrator fra St. Petersborg Floksy.

Hver kunstner hans vision var kommet til ham, og det element af hans forfatterskab teknik, men de er alle forenet med hinanden.

kunst Troopers

Ideen om transformation af byen med hjælp fra tematiske projekter af Museum of street art så tilfreds med borgerne og myndighederne, skibsføreren har 4 bygninger blev givet for kreative eksperimenter.

Denne gang var temaet sport og musik. Så på bygninger dukkede cyklist ( "Speed"), spillerne (billede af den "Årsag"), Dudar og klaver nøgler. Det væsentlige, der indgår i den kreative lidenskab af kunstnerne kan sjældent stoppe der. Denne gang de er gået uden for rammerne af programmet, blev forvandlet ligger ved siden af hotellet, Courtyard klinikker og Lyceum.

shop entydighed X1

Et andet kreativt projekt af museet - er at skabe en retlig platform for alle, der ønsker at vise deres evner til street-art. Til dette blev opgivet udvalgte butik X1 elleve værelser, som er 1500 m2 gamle lurvede mure.

Til dato er der mere end 30 værker af nye kunstnere og værksted udforskning af rummet er lige begyndt. Alle billeder er præget af forskellige stilarter og teknik, og plottet afslører temaer, der er tættest på forfatterne.

Således er den gamle bygning tager på et nyt liv i ham igen høre stemmerne fra de mennesker, men nu er det ikke i orden, der producerer plast og skabere og deres fans.

Udstillingen "Grunden til verden"

Den første udstilling i 2014, organiseret i museet for street art, som oprindeligt var dedikeret til temaet "100 år siden udbruddet af Første Verdenskrig," men de begivenheder, der finder sted i den moderne verden, viste sig at være langt vigtigere for mestrene, så omfanget af emner blev kraftigt udvidet.

Konferencen blev overværet af 62 mennesker, der har vendt den offentlige del af museet i et kreativt værksted for billedhuggere, grafikere og kunstnere. Det vigtigste begreb udstillingen var offentliggørelsen af den lille mand at bygge en stor by og dens gader.

Under arrangementet, der var diskussioner om disse emner og musikfestival. Som altid, den usædvanlige tiltrækker en masse interessant, så åbningen af museet ikke gik ubemærket hen, da borgere og repræsentanter for den kreative intelligentsia.

"Husk Tomorrow"

succes af begivenheden, åbnede "kontrolpunkt" i et usædvanligt museum, inspireret af sine kuratorer og kunstnere om følgende emner. Så i 2015, har alt det tidligere arbejde i den offentlige del af museet er fjernet, og livet der har fundet en ny udstilling "Husk Tomorrow".

Der deltog 25 kunstnere fra forskellige byer i Rusland, åbner for publikum hans vision for fremtiden af verden. De attraktive sådanne begivenheder, er det det faktum, at de er i konstant udvikling, så længe publikum beundrer de færdiglavede mesterværker og street installationer, guiden fortsætter med at male nye værker.

Værdien af Museum of street art

Det er svært at overvurdere, hvad der gør museumsfolk til at udvikle det kreative potentiale i den russiske ungdom. oprindeligt skabt for førerne af street art, blev han en "hjem" for repræsentanter for kreative erhverv. At erklære sig verden for at blive anerkendt, det er hvad unge ønsker, og de får mulighed for i væggene i den gamle fabrik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.