SundhedPræparater

Antibiotiske "Tetracyclin" (tabletter)

Alle har længe vidst dette stof som "Tetracyclin". Frigivelse af lægemidlet kan være som følger: overtrukne tabletter, kapsler, øjensalve og salven er kun beregnet til udvortes brug. Er et antibiotikum, der hører til tetracyklin-serien og har en bred vifte af tiltag.

På denne måde er der forkrøbling bakterieceller, eftersom de inhiberede proteinsyntese. Selvom lægemiddel "Tetracycline" (tabletter) kan anvendes uafhængigt, men en større effekt opnås ved at tildele den sammen med andre antibakterielle midler, den hyppigst anvendte streptomycin.

Efter tetracyclin tablet indtages snarere mavetarmkanalen, absorberes ved ca. 75% noget reducerer fødeindtagelse af lægemiddelabsorption. Fordelingen af det aktive stof i kroppen er ujævn. I nyre, milt, lever, lunge, galde, lymfeknuder, er det meget større end i plasma, undertiden 10 eller flere gange.

Eftersom lægemiddel "Tetracycline" (tabletter) meget dårlig gematoentsefalny gennemtrænger barrieren, behandlingen med hjælp af smitsomme sygdomme, der påvirker hjernen eller rygmarven, udføres ikke.

Den største mængde af lægemidlet akkumuleres i dentin af løvfældende tænder og knogler, samt i tumorer.

Drug "tetracyklin" (tabletter) - indikationer

I øjeblikket er det stof, der anvendes i følgende tilfælde:

  • om nødvendigt behandling af infektionssygdomme, som er forårsaget af modtagelige bakterier til stoffet;
  • i nærvær af bløddelsinfektioner, hud, slimhinder, knogler, såvel som conjunctivitis og akne;
  • til behandling af kolera, brucellose, pest, intestinal amøbiasis, trachom, hlamidiazah, kæberne, listeriose, miltbrand, lyske- granulom, tularæmi, syfilis osv.;
  • med behov for behandling af bakterielle infektioner i urinvejene og åndedrætssystemet.

Kontraindikationer

Du kan ikke tage denne medicin ved tilstedeværelse af allergiske reaktioner, graviditet, børn under 8 år (som de opstår nederlag dentin af løvfældende tænder), med lavt antal hvide blodlegemer (leukopeni), samt amning.

Mulige bivirkninger

Efter indtagelse af lægemidlet, kan "Tetracycline" (tabletter) oplever nedsat appetit, kvalme, øge tungen papiller, dysfagi, pancreatitis, intestinal dysbiosis. kan også udvikle gastritis og glossitis, begynde at hæve transaminaser og levertoksicitet.

Måske fremkomsten af azotæmi, øget intrakranielt tryk, udvikling af hæmolytisk anæmi.

Antibiotikum "Tetracyklin" (tabletter) - Brugsanvisning

Det anbefales at tage pillerne i en halv time eller en time før et måltid til 4 gange om dagen, på samme tid, de har brug for at drikke masser af vand. På et tidspunkt tager normalt 250-500 milligram af lægemidlet.

Hvis vi behandler acne, kan den daglige dosis være op til 2 gram om dagen og taget det i 3 uger. Derefter reduceres dosis til 0,125-1 gram per dag for en understøttende virkning.

Under behandlingen af brucellose nødvendig hver 6. time for at tage 500 mg værktøjet også i 2 uger. For større effekt, er det nødvendigt samtidigt at modtage streptomycin ved doser, der svarer til patientens alder.

Ukompliceret gonorré også behandles med dette lægemiddel, men det bør være på en indledende dosis på 1,5 gram, og så senere 500 mg over 6 timer i 4 dage. Ved behandling af syfilis, tage 500 milligram af lægemidlet i 15 dage, og hvis sene syfilis, så inden for en måned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.