Sport og FitnessFitness

Myofascial frigivelse i fitness: anmeldelser. Teknikker af myofascial frigivelse. Myofascial frigivelse af den cervikale krave region

Dag efter dag er vores krop udsat for forskellige belastninger, som sammen med stress, dehydrering, gentagne monotone daglige bevægelser bidrager til udviklingen af muskelabalance. Dette kan føre til permanent smerte, nedsat mobilitet og øget risiko for skade.

Instruktører af moderne fitness klubber hører ofte klager fra klienter på følelsen af smerter i musklerne, som forstyrrer træning. Samtidig lider teknikken for udøvelse af øvelser, klientens holdning varierer, og der er ingen fremskridt fra klasser.

Ofte er kilden til problemet fascia, hvilket er bindevævet, der omslutter vores muskler.

Sundt fascisk væv kan strække og bevæge sig uden begrænsning. Alder, stress, forkert stilling fører til, at det fasciale væv bliver mindre elastisk, mister mobilitet, der er pigge og ar mellem muskler og fascia, hvilket fører til kronisk stress og deformation af kroppen.

Myofascial frigivelse

Moderne specialister til bortskaffelse af kroniske smerter, i tilstedeværelsen af problemer med muskuloskeletalsystemet, genopretning efter en legemsbeskadigelse, anvender i vid udstrækning myofascial frigivelse. Hvad er det, og hvordan påvirker det vores krop? Teknikken med myofascial frigivelse er den nye sikre og mest effektive metode til at påvirke både muskler og bindevæv.

Funktioner af metoden

En kompetent kombination af myofascial frigivelse og massage effektivt fjerner sygdomme i muskuloskeletalsystemet, hjælper med at reducere vægten, korrigere figuren. Massage teknikker MFR adskiller sig fra klassisk massage og omfatter tryk, palpation, blød strækning af væv ved hjælp af fingre, fingre, næver, underarme, albuer. Alle bevægelser skal være glatte og smertefri. Hvert område af fascia er givet 3-4 minutter. Stretching er meget blødt.

Myofascial frigivelse og massage er på kursus. Først - en blød, mere overfladisk virkning. Så, som kroppen forbereder, øges belastningen. Antallet af og varigheden af sessioner afhænger af individuelle karakteristika. Massagen kan vare fra en time til en og en halv time.

Moderigtigt trend i fitness

I stigende grad anvendes myofascial frigivelse af moderne fitnessinstruktører. Dette hjælper med hurtigt at komme i form efter intensiv træning, fjerne ømhed i musklerne, fremme udviklingen af fleksibilitet, reducere sandsynligheden for skade.

I fitness er myofascial frigivelse en unik teknik. Tilbagemelding fra dem, der har forsøgt at udøve effekten af at bruge denne teknik, viser at med kun én time kan du pumpe næsten alle muskelgrupper, føle deres afslapning og stretching, føler bevægelsen og fleksibiliteten af leddene. Korrekt træning gør det muligt for dig at slippe af med den spænding, der opstår som følge af lav motoraktivitet.

Den sværeste del er den midterste del af træningen. Men med en kompetent tilgang vil du ikke føle dig meget træt og træt, men kun en udbrud af energi.

Træningen omfatter selvmassage, cardio-loading, yoga elementer, samt øvelser, som vil hjælpe med at udvikle fleksibilitet, styrke, udholdenhed.

Myofascial frigivelse i fitness bruger ofte teknikken til selvstændig MYFF, rullende (rullende) og hæmning (tryk på muskelpunktet, hvilket er mest stresset ved hjælp af en speciel skumplastcylinder).

Øvelser til selvstændig praksis

Ved hjælp af myofascial frigivelse kan du slippe af med smerter i livmoderhalskræft, thorax og lændehvirvelsøjlen, ribben, bukorganer, hovedpine. MFR teknikker er baseret på søgen efter stillinger, der omfatter skråninger, flexion-forlængelse, vridning, hvor en person føler sig mest behagelig. At være i disse positioner i nogen tid hjælper med at normalisere blodgennemstrømningen, åbne leddene, slappe af muskler og fascia.

Myofascial frigivelse teknikker til forskellige områder af rygsøjlen er baseret på de samme principper. Det er vigtigt at fokusere bevægelsen på det valgte område af påvirkning. Hvis du er bekymret for smerter i den øvre thoracale rygsøjle, brug lutningerne fremad, bøjning eller forlængelse af skuldrene. For den midterste thoraxafsnit viser flexion-forlængelse, hvor lænken forbliver i fremadrettet position.

Overvej, som et eksempel, den myofasciale frigivelse af den cervikale kravesone til selvadministration.

diagnostik

1. I et langsomt tempo uden at rykke skal du bøje, så unbend din nakke og hold hver position i nogle få sekunder. For at bestemme og huske, i hvilken position føler vi den største komfort og smertereduktion, hvorefter vi skal vende tilbage til neutral stilling.

2. På samme langsomme tempo er skråningerne venstre og højre. En behagelig position bestemmes, huskes. Vi vender tilbage til neutral position.

3. Drej halsen i forskellige retninger, bestemm placeringen, som er behagelig. Husk det, vi indtager en neutral stilling.

Således har vi defineret tre positioner, hvor vi føler os mest komfortable. Nu kan du gøre behandling.

behandling

På dette stadium bevæger du langsomt nakken til den position, der giver størst komfort ved bøjning. Gentag derefter dette, når vippe siderne og dreje hovedet. På hvert punkt skal du forblive i 30 sekunder, så vend tilbage til mellempositionen, fire gange for at indånde dybt og ånde ud. Hvad er effekten af myofascial frigivelse? Tilbagemeldingen fra mange mennesker siger, at der på dette stadium er et fald i smerte og ubehag, hvilket indikerer en korrekt præstationsmetode.

Derefter gentages øvelsen med stillingen holdt i et minut. Efterfølgende gentagelse sker med en forsinkelse i hver position i 90 sekunder. Vi afslutter cyklusen med gentagelse af vejrtrækninger og udåndinger.

Øvelse hjælper med at lindre akut smerte i livmoderhalskræftområdet og lindrer også kroniske tilstande.

Kontraindikationer

Ligesom enhver fysisk aktivitet har denne teknik også sine kontraindikationer. Du kan ikke gøre det, hvis du er forkølet, har traumer, og hvis du har kroniske sygdomme, hvis der er onkologi.

Vigtige anbefalinger

Forsøg ikke at øge bevægelsens amplitude, udføre øvelser med stor kraft. Det er nødvendigt at opretholde en følelse af komfort. Ved udøvelse af øvelser er det vigtigt at overvåge rygsøjlens modstand, og følelsen af, at det er nødvendigt at vende tilbage til den tidligere komfortable stilling.

Hvis det er fysisk svært at forblive i kroppens fundne position, er det muligt at bruge forskellige genstande som en støtte. At lave øvelser er vigtigt at forblive afslappet, for at opretholde jævn vejrtrækning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.