Kunst og underholdningKunst

Painter Diego Rivera: biografi, kreativitet, personlige liv

Mexicanske kunstner Diego Rivera, hvis biografi er fuld af modstridende begivenheder og fakta, er en af de mest kontroversielle og fremtrædende kulturpersonligheder i Mexico. Hans arbejde, politiske holdninger og personlige liv har været i søgelyset for første halvdel af det tyvende århundrede og er stadig bliver diskuteret.

Barndommen og ungdommen af kunstneren

Denne kunstner muralist, en revolutionerende og en destroyer af kvindelige hjerter, Født den 8. december 1886 in den mexicanske by Guanajuato. Han skulle blive grundlægger af den mexicanske nationale malerskole og bly kritikere ind i en vanvittig blanding af stilarter. Drengen var ikke forskellig godt helbred, det rygtedes, at han som barn næppe overlevede. Diego Rivera var glad for at fortælle historier, men det vides, at hans familie i 1893 flyttede til nationens hovedstad - Mexico City. Efter 5 år, med succes uddannet fra skolen, den unge kunstner indtastet Academy of Arts i San Carlos. Denne institution gav den unge mand en god uddannelse, så at ved dens afslutning, var han i stand til at få et stipendium. Greb muligheden, gik han på en tur til Spanien. Så besøgte han England, Belgien, Holland og Italien.

Personlige liv "kannibal"

For en lidenskabelig kærlighed til kvinder og utallige links Diego Rivera har fået øgenavnet "den kannibal". Han selv kunne lide at portrættere sig selv som en stor frog ben kompression i nogens hjerte. Naturlig fylde og tunge øjenlåg gjorde lighed selv udadtil mærkbar. Beskriver personlige liv af kunstneren-rebel, normalt taler om sit ægteskab med Fridoy Karlo. Men hun var ikke den første, men i endnu højere grad den eneste kvinde i livet af skaberen. Først den unge gifte Diego Rivera følgeskab af en lidenskabelig kærlighed til den russiske kunstner Angelina Belova i 1911. De havde en søn. Men besat med endeløse lidenskaber og forræderi mand forlod Angelina, gik til Mexico. En anden kortvarig ægteskab endte et forhold til Lupe Marin. EU har været frugtbart og gav verden to døtre.

Kone og ven

I 1929, når den anden ægteskabet er gået op, mødte han kvinden i hans hjem liv - Frida Carlo. Diego Rivera giftede sig med en pige meget yngre end ham. I 1939 var der en skilsmisse, men i 1940 blev de gift igen. Gennem hele sit liv, Rivera forblev macho og lidenskabelig elsker af kvinder. Han ændrede koner, elskerinder, der gav fødsel til hans uægte børn.

Forholdet Diego og Frida var fuld af lidenskab, kærlighed, jalousi, og til tider fysisk misbrug. Frida med stor tålmodighed behandlet til narrestreger hendes mand tilbad hans idol, skrev en masse af hans portrætter. Men da han skiftede Frida med sin egen søster, tilgiv ikke længere kunne, og ved 1939 forholdet brød op. Meget snart, manden selv fornærmende at søge skilsmisse, bad sin kone til at vende tilbage til ham om eventuelle vilkår. Han gav hende med finansiel indhold og gav hende den største efterspørgsel. Betingelsen for nyt ægteskab var underskrivelsen af ægtepagt, hvilket giver en komplet afvisning af seksuelle forhold mellem ægtefæller. I sit personlige liv forblev trekant Diego Rivera, kone og elskerinde.

I parret havde ingen børn, 2 Frida graviditet endte i abort. I 1954 Rivera blev en enkemand, og senere dukkede op på den antagelse, at han hjalp sin kone til at dø, men det er ikke noget mere end rygter. Indtil de sidste par dage kombineret kommunistiske ideer og dialog med fremtrædende russiske politikere.

Kunstner i politik

Siden begyndelsen af 30-erne af Diego Rivera bliver den ubestridte leder blandt den mexicanske muralist. Han er helt sikkert en af de mest berømte og kontroversielle kunstnere, hvis politiske sympatier for kommunismen, tvingende monumentale vægmalerier, stormfulde kreative aktiviteter og sociale liv skabte udseendet af et geni. Grundlæggeren af en ny kunstbevægelse af det tyvende århundrede i stigende grad tiltrukket sig opmærksomhed fra verdenssamfundet.

Monumental debut i Amerika vil blive afholdt i 1930 i San Francisco, og i december 1931 en spektakulær bom holdt sin soloudstilling. I hele historien om museet, det var den anden udstilling af samme forfatter. Den første af disse ære tildelt Anri Matīss. Efter udstillingen sendt kunstneren til Detroit, hvor han blev personligt inviteret Edsel Ford. Her, i hjertet af industrielle Amerika mente kunstneren Diego Rivera modtaget en ordre på udførelse af kalkmalerier til Art Institute over temaet "Detroit Industri". Henry Ford havde ry for urokkelige anti-kommunist. I perioden 1929-1930 ved Ford planter forblev arbejdsløse flere tusinde strejkende. Det er underligt, at der trods dette, Diego Rivera, at positionere sig som en fighter for proletarita rettigheder, accepterer ordren og betale på tycoon.

En del af vægmaleriet med plottet sammensætning "Vaccination" syntes en henvisning til ikonografi i Fødselskirken, og dette fremprovokerede en storm af forargelse og protest i pressen og religiøse kredse mod Moore. Højt resonans i samfundet er blevet en integreret del af kalkmalerier og derefter bragt Detroit højt herlighed.

Man at the Crossroads

De politiske synspunkter kunstneren afspejles i hans arbejde og nogle gange give voldsomme konflikter med kunderne. Den vægmaleri "Mand at the Crossroads, ser med håb til valget af en ny og bedre fremtid" var årsagen til en af disse sager. Arbejdet med det startede i marts 1933. Debatten fandt sted på tidspunktet for juryen, og i sidste ende blev farvet vægmaleri efter pres fra forfatteren. Det bestod af tre dele. I midten er der manden - føreren af elementerne. Da arbejdet i vægmaleri er blevet mere kompleks og som et resultat var en to verdener sammenstillet. På den ene side lækkerier af socialismen på den anden - rædsler kapitalismen. Blandt de tegn endda synes sikker, meget lig Lenin. Den vægmaleri skulle præsenteret for offentligheden ved åbningen af bygningen Rockefeller Center 1 maj 1933. Men alt er voksende skandale ikke lade dette ske, og trods det faktum, at Rockefeller familien overvejer muligheder for at spare Murali uden for bygningen, blev det besluttet at ødelægge det. Det var den største nederlag i arbejdet i Rivera og politik.

Påvirkning af kunstverdenen

"Diego giver mig angst. Han opgav herlighed, men foretrækker at gøre, hvad han laver nu "- så talte om hans nære ven Alfonso Reyes. Overgangen til kubisme betydning for Diego Rivera. Maleri "tilbedelse af Jomfru" og "Pigen med frugt" afspejler forfatterens bevægelse i denne retning. En funktion af seneste arbejde er blevet deformeret forståelse af plads, selv om langt fra kubismen. I alle de værker, kunstnerens vægt på bevægelse og rigdom af landskabet.

Betydelig indflydelse på dannelsen af Diego Rivera havde en klassisk europæisk malestil. At kalkmalerier periode XIV - XVI århundrede gav meget stof til eftertanke og bidraget til succesen af kalkmalerier Diego. Startende fra 1940, opnåede han stor succes i fresko, så han blev inviteret til at arbejde på verdensudstillingen i San Francisco, og senere bragte regeringen til at male National Palace i Mexico City.

Afslutning af den måde,

Diego Rivera døde den 24. november 1957 i Mexico City og blev begravet i Rotunden af berømte kunstnere. Han var inkonsekvent hele. Med viljen til at udføre ordrer for kapitalisterne, forherlige socialismen, der tilslutter sig kommunistiske synspunkter. Han elskede kvinder, men ødelagde deres skæbne og liv med den samme lidenskab, hvormed malede deres portrætter. Diego Rivera, den stil som hverken før eller efter, var ude af stand til at gentage en af de kunstnere, der har efterladt mange hemmeligheder og mysterier, der flere århundreder ikke vil være nok til at løse dem.

Efter tilbagetrækningen i en alder af 70 år, han bare efterlader sin elskede kone - Frida og efterlod en uvurderlig arv i kultur, historie, politik, og hjerterne hos dem, der elskede ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.