HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvordan at slippe af mol

MOL stand til at forårsage betydelige skader på ødelægge mad, tøj og møbler. Der findes mange forskellige arter af møl levesteder og fødevarer præferencer, men de har alle såret af et princip: sommerfuglene lægger deres æg i gunstige betingelser for fremtidig afkom, og vises derefter larver, som faktisk skade deres overdrevne appetit. Der er mange måder at slippe af mol, men først nødt til at forhindre den i at sprede sig i din lejlighed.

For at gøre dette, skabe betingelser for opbevaring og produkter, hvori sommerfugl møl har fløjet ind i huset, ikke være i stand til at finde den nødvendige plads til æg aflejring.

Slip af mol i køkkenet for at hjælpe særlige beholdere til opbevaring af korn, tørret frugt, mel og andre fødevarer. De skal være lavet af fødevaregodkendt plast eller glas og har tætsluttende låg. Hvis du ikke kan gemme alle de produkter i en container, skal du bruge knyttede plastikposer. Endvidere nødvendigt at opretholde de fødevarer oplagring frysere at rense dem regelmæssigt vask af sæbe og prosushivaya. Slots kan behandles med mad eddike. Hvis ikke kunne undgås, at der opstår larver af kornet møl i produkter, som stadig skal produkterne blive smidt ud, eller forsigtigt sortere og tørret i ovnen, hvis sporene ganske lidt.

Slip af modermærker derhjemme vil bidrage til at overholde reglerne om opbevaring. Fur, fjer, uld, naturlige fløjl, filt og bogomslag var som regel angrebet uld møl. Sommerfugle af denne art er meget frugtbar, og kan avle året rundt. Larver er meget hårdføre, de tåle temperaturer falde til 0 grader. Uden mad, kan de overleve i omkring en måned, og i deres søgen efter mad gnave polyethylen og syntetiske stoffer. Levende larver er op til to år.

For at beskytte dine ejendele fra deres udseende til at være observeret opbevaringsbetingelser. Ting, du ofte bruger, er usandsynligt, at være egnet til møl avl webstedet. Spor ikke tolerere sollys og frisk luft. Men det tøj, som er gemt i skabet i et par måneder, ganske ofte bliver genstand for korruption. Først og fremmest, før du fjerner langtidsopbevaring det skal rengøres grundigt, da snavs og sved pletter på ting i første omgang at spise væk larver af møl. Udover tøj, er det ønskeligt at ryste godt, så på møl æg, hvis de var der, højst sandsynligt ikke vil holde ud på overfladen.

Emballage tøj er nødvendig tæt cellofan eller flerlags papir imprægneret med en speciel forbindelse, mol frastødende. Kabinettet, hvor du gemmer ting kan sættes klar afskrækningsmidler. Men deres ulempe er, at de ofte er lavet af kamfer og naftalin, som kun afskrække muldvarp, men for en mand kan være meget farligt. Heldigvis alle de måder, hvordan man kan slippe af mol, kan du vælge dem, der involverer brugen af sikre køretøjer. For eksempel, såsom lavendel, gran, geranium blade og peber. Den lavendel eller gran olie kan fugte en vatpind og sætte dem i skabet. Klaser af lavendel eller geranium er også i stand til at skræmme væk mol.

Men hvordan man kan slippe af møl, larver, hvis det allerede har optrådt på tøj? Meget effektive stof er dichlorvos. Han har ikke blot afskrækker møl møl andre midler, og dræber larver, som giftige for dem. Efter brug af dichlorvos, ventilere lejligheden.

Modsætning uld møl, tæppebillen, larver af der lever af naturlæder, er ikke modtagelig for nogen naphthalen eller lavendel eller kamfer. Han er bange for de aktiver, som omfatter dichlorvos.

Følg alle de regler og opbevaring produkter, og du behøver ikke at lede efter måder at slippe af møl har allerede forårsaget betydelig skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.