FinanserKonstruktion

Lær at bygge et skur til haven med sine egne hænder

Barn i landet - en uundværlig struktur, det er faktisk mere praktisk at opbevare det inventar, og alle andre genstande og emner spredt på sitet. I princippet kan laden bruges af mestrene, som de ønsker. Hvis du også har brug for en struktur, så du sikkert allerede tænkt over , hvordan man opbygger et skur til haven med sine egne hænder. Må ikke haste til at ansætte arbejdstagere og betale for deres færdigheder en masse penge. Tro mig, i konstruktionen af skuret er der intet kompliceret, og du bare se for dig selv.

Den første ting du skal vælge et websted til at rumme byggeri. Bedst af alt, hvis laden vil gemme sig i dybet af stedet og vil ikke blive fanget øjet af besøgende. I dette tilfælde skal det placeres, så den hurtigt kan få både hjemme og fra haven.

Udhus med sine hænder begynder at bygge et fundament. Den enkleste løsning ville være et betonfundament, men også passer og kolonneformat. På din valgte område Hegn område, sootvetstvuyuschuyurazmeram stald. Inden markup fjerne det øverste lag af ca. 50 cm tykt jord. Den resulterende blanding blev hældehul grus og sand, og det øverste lag af grus og selv. Således har du skabt en pude under basen, hvis tykkelse bør ikke være mere end 0,1 m. Nu lagt på en pude og en maske af forskalling gøre konventionelle plader. Fyld beton og vente, indtil det tørrer. Vandet sprøjtebeton i flere dage. Dette er for at sikre, at det ikke efterfølgende revnet.

Når fundamentet under laden er klar, går vi videre til opførelsen af rammen, som er lettest at gøre ud over det sædvanlige barer. Alternativt kan man bruge til at uploade mur og til at kombinere begge. I sidstnævnte tilfælde, først lagt ud flere rækker af mursten, og derefter indstille træramme. Hvis du beslutter at lave en kombineret ramme, så glem ikke mellem den sidste række og den første række af mursten at bane vandtætte lag træ. Mursten kan akkumulere fugt og imprægnering ikke tolerere indtrængning af fugt i træet. Beam forankring til mursten ved hjælp af T-formede anker studs. Indstil derefter i det ønskede antal stativer tilfælde i en afstand af cirka 0,5 meter fra hinanden.

Fortsat at bygge et skur til at give dine hænder, begynder installationen af væggene. Den nemmeste måde at gøre dem ud af høvlede brædder. De er nemme at håndtere, og malet med antiseptisk. Den mest hensigtsmæssige placering for dette bord er lodret i polstring. I dette tilfælde vil brættet ikke lægge pres på hinanden, hvorved hele strukturen kun vil være strammere. Hvis du vil gøre vinduer i stalden, så tror på forhånd om deres placering og efterlade et mellemrum.

Og endelig den sidste etape - installation af taget. Hvad vil det være et pent eller gabled, det er op til dig. I et tagdækningsmateriale bedst anvendt asbest cementplader, karakteriseret ved høj vandtæthed. Som du ønsker det, kan du vælge en anden type tagmateriale, såsom stålplader.

Det er alt, skur til at give dine hænder klar. Det er fortsat kun at rydde op i rodet indeni. For mere bekvem placering af instrumenter og andre poster, opføre hylder, sætte bænke mv Sikkert du vil bruge i laden lys. Det er bedst at bede en elektriker til at gøre dette, men hvis det job, du tager på dig selv, så sørg for at gøre jordforbindelse. Den nemmeste måde at jorden i landet med deres egne hænder til at gøre som følger: slutte kablet hus din elektrisk apparat med en metalstift, som du har brug for at score ind i landet. Så du vil spare dig selv og din familie mod uønsket chok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.