FormationSprog

Esperanto - det er sjovt! Historie og har et unikt sprog

Hvert sprog har en bizar historie, men som regel, de udvikler spontant, og den nøjagtige dato for forekomst kan ikke defineres simpelthen. Disse sprog findes så meget som mennesker. Det er en helt anden - esperanto. Denne kunstige sprog opfundet i 1887. Hvorfor er det nødvendigt, og som blev sit ophav?

Ideen Lazarus Zamenhof

I 1887 Warszawa lægen fik ideen om at skabe et sprog, perfekt til international kommunikation. Lazarus Zamenhof besluttet at komme op med et system, der ville tillade folk fra forskellige lande til at kommunikere let. Den nye sprog skal være neutral og mere tilgængelig for undersøgelse. Ideen viste sig at være relevant, derudover esperanto blev hurtigt en kulturel værdi. Det siger en masse forskellige litterære værker. Det er interessant, at et sådant projekt er hverken den første eller den eneste - at skabe en kunstig internationale sprog af de mennesker ikke prøve igen. Det er dog kun esperanto kendt i hele verden og kan betragtes som en model på mange måder. Zamenhof skabte det ikke alene. Han har udarbejdet et projekt, som blev afsluttet i løbet af brugen af sproget. Udviklingen stopper ikke - alle, der begynder at lære esperanto kan bidrage til dens ordbog.

Hvorfor de eksisterende sprog er ikke egnede?

Mange tror, at det engelske - det er et internationalt sprog. Det er underforstået, overalt i verden og undervist i forskellige skoler i landet. Men esperantister mener, at der er bedre løsninger. Samt enhver nationale sprog, engelsk er ganske kompliceret, for at studere det kræver tid og penge. Derudover kan brugen være diskrimination af andre. Engelsktalende folk fra fødslen vil altid vide det bedre end dem, der har lært det som voksen. Esperanto - en fantastisk måde ud, det er for alle den anden. Han er meget lettere at eventuelle eksisterende nationale. Alle, der beslutter sig for at lære de nødvendige udgifter minimumskrav, og alle er på lige fod.

Hvor mange højttalere?

Det nøjagtige antal af mennesker, der bruger esperanto er ukendt. Ifølge forskellige skøn, det spænder fra et hundrede tusinde til et par millioner. Selv den mest pessimistiske data esperanto kan ikke være mindre end tyve tusind. I den forstand, det internationale sprog er ikke i den værste position - på nationalt undertiden taler endda færre medier, nogle gange det tal er to-værdsat. Hvis vi mener, at esperanto er der kun et hundrede og femten år, dette tal er ikke dårligt. Hertil kommer, at sproget er meget udbredt geografisk - det bruges i hundredvis af lande. Selv hvis esperanto i en lille, hjælpe dem med at samle elektroniske kalendere af møder og mapper med adresser.

Sådan bruger sproget?

Esperanto - det er det perfekte sprog til korrespondance og mundtlige interviews. Men der er en hel kulturelt rum. Kontinuerligt udgivet som skrevet i esperanto og oversat til hans bøger i dette sprog broadcast radiostation, det kommer ud til omkring en hundrede magasiner. Bærere nemme at finde på internettet. Desuden er de ofte brugt af videnskabsmænd. Esperanto - det er arbejdssproget af konferencer, symposier, og hele Academy of Sciences i San Marino. Det er også bruges som mellemled, når oversat til andre sprog. Original litteratur omfatter tekster af forskellige genrer. Oversat imponerende enorme mængde - for eksempel, næsten alle de russiske klassikere kan findes uden problemer. Det er let at finde og journalistik, og lærebøger. Undertiden værker skabt i esperanto, oversat til lokale sprog.

Hvad giver uddannelsen?

Hvorfor har du brug for at vide det internationale sprog esperanto? Der er mange forskellige årsager. For det første, hver luftfartsselskab understøtter retfærdighed i internationale relationer, tolerance og lighed mellem alle folk. For det andet kan esperanto samtalepartner findes i hvert hjørne af Jorden. Dato for luftfartsselskaber, der er forbundet med de oprindelige traditioner, de er ledsaget af en unik atmosfære. Esperantister ofte give hinanden gratis overnatning, gæster på udkig efter et specielt ungdomsprogram. Hertil kommer, at sproget er anderledes interessant og mangesidet kultur. Den er tilgængelig for enhver national, som kan identificeres med hver bestemt person. Den studerende behøver ikke at miste deres egen kultur. Den fjerde grund er evnen til at udvide opfattelsen af verden. Forståelse for, at kontakten med andre mennesker fra alle lande kan være nemt og billigt, jeg har mange synspunkter om livet. Esperanto er med til at få frihed fra fordomme. Endelig er det simpelthen en måde at interessante bekendtskaber. Esperanto højttalere - usædvanlige mennesker, ofte med fremragende uddannelse og en masse hobbyer. Den endelige årsag kan kaldes en lettelse at lære et andet sprog. Alle, der kender esperanto hurtigt lære fremmede ord og grammatik, end den, der startede fra bunden til at lære engelsk eller fransk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.