FormationVideregående uddannelse og skoler

Hvordan ser symbolet på New Zealand ud?

New Zealand, som enhver anden stat, har sin officielle symbolik, som repræsenterer den. Dette er våbenskjoldet, nationalt flag og hymne. Den rige flora og fauna i landet giver dog grund til at tro på, at der er et andet symbol på New Zealand. Og måske ikke en.

Landets navn historie

Den hollandske navigatør Abel Tasman, der i 1642 nåede kysten af de polynesiske øer i Stillehavet, lavede deres konturer på et kort. Han oprindeligt gav dem navnet Staten Landt (Stat Land). Dette navn varede ikke længe, og snart blev det erstattet af en anden - Nova Zeelandia, som på nederlandsk betyder "New Sea of the Sea". Kaptajn James Cook, ved at udarbejde et mere præcist kort i 1769, brugte engelsk. Så dukkede navnet New Zealand (New Zealand), officielt etableret bag landet, op.

Statens symboler

New Zealand er medlem af British Commonwealth og anerkender den britiske monarks magt.

Det nationale flag har en baggrund med blå farve, den indeholder billeder af det britiske flag og fire røde stjerner, der symboliserer konstellationen sydkorset.

Våbenvåben i sin nuværende form blev tildelt landet af dronning Elizabeth II i 1956. Før dominerende status i 1907, havde New Zealand, ligesom andre kolonier i det britiske imperium, ikke eget våbenskjold. Det første statsymbol for New Zealand blev udstedt i 1911 af King George V. Og i 1956 blev der foretaget nogle ændringer i designet. På emblemets skjold er der følgende billeder:

1. Tre skibe - et symbol på søtransport og de fleste borgers indvandreres oprindelse.

2. Fire stjerner - et symbol på stjernebilledet sydkorset.

3. Den gyldne fleece er et symbol på kvægavl.

4. Blød hvede er et symbol på landbruget.

5. To krydsede hammere er et symbol på industri og minedrift.

Over skildet er kronen af St. Edward - et af de kongelige symboler i Storbritannien. Under skildet er to grene af en sølvfarvet bregner, dekoreret med et bånd med påskriften "New Zealand". På skærmens sider er to figurer, der holder den. Det er en europæisk udseende kvinde med New Zealand flag og en maori kriger, der repræsenterer de oprindelige folk i landet.

Der er to nationale anthems i landet, der har samme status: "Gud redder dronningen" og "Gud beskytter New Zealand". Sidstnævnte er mere udbredt.

Sølv Fernne er symbolet på New Zealand

En blomst med sølvblade, hvilke landskabsdesignere som dekorere de skyggefulde dele af haven tilhører klassen bregner. Det officielle navn er sølvcyanid. I naturen vokser den kun i New Zealand. Siden oldtiden brugte de oprindelige folk i landet alle egenskaber af denne plante. Til medicinske formål blev det brugt som et antiseptisk middel, som hjælper med at helbrede sår og forbrændinger. Den træagtige del af bregnen er giftig, og Maori-krigerne behandlede spidsens spidser med saften af dets fibre.

Denne plante er det nationale symbol på New Zealand, dets billede kan findes på hærens badges, mønter, emblem af sportshold og klubber. I 2015 blev et nyt udkast til det nationale flag udviklet med en firbranche. Men på baggrund af resultaterne af folkeafstemningen i 2016 blev det besluttet at forlade statens flags design ens.

Kiwi (fugl) - et symbol på New Zealand

Et andet nationalt symbol på landet er den flyvende fugl af kiwi. Denne endemiske har et ret sjovt udseende. En fugles krop ligner en pæres form. Vingene er næsten uudviklede, så de er ikke synlige bag den tykke fjerdedel, mere som uld. Halen er ikke der, nakken er så lille, at det virker som om hovedet straks passerer ind i bagagerummet. En fugl har en lang tynd næb med næsebor i slutningen. En stærk firekantede ben giver dig mulighed for at løbe hurtigt. Og selvom kiwi ikke flyver, er det svært at fange. Fuglen er lille og vejer sjældent mere end fire kilo. Den største af de fem arter, der bor i New Zealand, er den store grå kiwi. Dens højde når 45 centimeter.

I det naturlige habitat at se kiwi er næsten umuligt, fordi det fører et natteliv. Hendes lugtesans udviklede sig bedre end berøring, hendes lange næb med næsebor i slutningen af fuglen bogstaveligt talt snyder bytte. Den vigtigste diæt af kiwi er insekter, orme, bløddyr, krebsdyr, bær og små frugter. I løbet af dagen gemmer fuglen sig i specielt forberedte lysthuse. Disse kan være burrows, som visse typer af kiwifrugter graver i form af labyrinter, huler og indviklede rodsystemer af træer. På sit område kan et par fugle have op til 50 lyskilder, godt camoufleret med blade og mos. Og selvom kiwi er et uofficielt symbol på New Zealand, er denne endemiske stadig den mest genkendelige og elskede af indbyggerne i det land, der repræsenterer faunaen. Hans billeder kan findes overalt - fra mønter, smykker og souvenirs til logoer og reklamebannere.

kiwi

Afslutningsvis skal det tilføjes, at New Zealands folk er meget glad for landets unikke historie og natur. Og de kom endda op med et koncept som Kivian for alle de nationale træk, der symboliserer landet. Listen suppleres konstant, den omfatter traditioner og kulturelle emner af de oprindelige folk i New Zealand, repræsentanter for naturen, moderne videnskabelige og kulturelle præstationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.