TravelingRetninger

Regional Art Museum (Samara): beskrivelse og udstilling

Regional Art Museum (Samara), der går tilbage til begyndelsen af det tyvende århundrede, er det lettest genkendelige historisk mindesmærke blandt de andre attraktioner i byen. Konstruktionen i form af, hvad det er i dag, er resultatet af overbygningen og genopbygning af facaden af huset af en købmandsfamilie Curlin. Det eneste, der nu minder om, at huset - resten af udsmykningen, stiliseret jugendstil, hovedtrappen, lobby og udstillingshaller. Konserveret, omend i en ændret skikkelse, en foredragssal, som ligger på første lag og havde tidligere repræsenterede en erhvervslokaler.

historiske øjeblikke

I 1912 blev bygningen købt af Volga-Kama Commercial Bank, på hvis initiativ og den mest betydningsfulde genopbygning af facaden blev udført. Det var dengang, at kunsten museet (Samara) har fundet en række kolonner med skulpturer lavet i neoklassisk stil.

Påfyldning udstillingerne begyndte i 1920, da Alfred von Vakano gav sin samling indsamlet gennem flere ture til udlandet. det blev også sendt til en samling af avantgardekunsten, der består af omkring 80 stykker.

I 1925, GMP lagerpladsen 12 værker er kendt i fortiden. Disse var malerier af kunstnere som Gutjkov, Brocard, Vysotsky og Botkin. I perioden 1936-1937 blev det kendt nogle uidentificeret forfatterskab af værker, der er blevet gjort muligt ved hjælp af Secretary of Labor i det tidligere Hermitage Mikhail Filosofova.

Historie af museet fra 1940 til den nuværende

Under Anden Verdenskrig Kunstmuseum (Samara) har suspenderet sine aktiviteter og eksisterende udstillingerne blev sendt til butikken. I efterkrigstiden, museet erhvervede værker Bryullov, Lebedev, Repin, Møller, Galkin, og mange andre. I 1959, det har modtaget et stort antal udstillinger fra Østen.

Som et resultat, som fra 1989 museet erhvervede mulighed for at udstille mere end 1.000 værker, og ud fra de tilgængelige samling af 18.000 emner kan fortsat genopfyldes til i dag.

Mest populære shows

Regional Art Museum (Samara) regelmæssigt giver besøgende successiv række af udstillinger, men på samme tid er altid en mulighed for at se udstillingen på bæredygtige emner:

  • Russisk kunst af perioden for XVIII-XX århundreder. Udstillingerne er præsenteret hovedsageligt i maleriet, men også for at møde og porcelæn produkter. En stor del af samlingen blev samlet i området i begyndelsen af museets aktivitet.
  • Udstillingen i Museum of Art "International kunst", især, de vestlige europæiske, japanske og kinesiske. Blandt de udstillede genstande er en masse maleri, men en betydelig del er lavet af gravering, husholdningsartikler fra asiatisk kultur, såvel som andre former for kreativitet.
  • Silver Age i udelukkende at maleriet formular. Der er værker af kunstnere som KP Golovkin, Alabin PV Vakano og andre.
  • Art Museum (Samara) tilbyder at de besøgende til at besøge redegørelsen af den generelle plan, med fokus på folkeskolen aldersgruppe, samt udstillinger af mødet på temaet historier fra Bibelen og den græske mytologi.

Udsigterne for udviklingen af museet

Museet personale forsøger på alle måder at udvikle den eksterne kommunikation med verden. Til dette formål har kontrakter indgået med uddannelsesinstitutionerne og medierne. Sidstnævnte tiltrukket reklame. College studerende besøger ofte udstillingen i de uddannelsesmæssige formål. Nogle lærere læse foredrag bor direkte på museet, ved hjælp af artefakter til klarhed. De gennemfører litterære aftener og koncerter af symfonisk musik.

Dette museum er et medlem af det regionale, russiske og internationale samfund. Dette giver dig mulighed for altid at være i centrum af alle begivenheder, der finder sted på det kulturelle område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.