Kunst og underholdningFilm

Hvem er den fyr? Dette er en usædvanlig mand!

Hver dag bliver vi konfronteret med fremmede. Passing af dem eller ryste dem ved hånden, de fleste forsøger at finde ud af, hvem disse mennesker virkelig er? Efter alt, kun for at chatte med en person, du kan forstå, hvad han er, at kende arten og karakteristikken af den samtalepartner til at drage de nødvendige konklusioner. Nogle gange er vi ikke engang mistanke, der mødtes i dag.

Der er to hovedgrupper af mennesker. At bære en egoistisk, til en anden - altruists. Men blandt dem er der en særskilt kategori - mennesker, der er tilbøjelige til prangende dapper, betaler for meget opmærksomhed uden for livet. En sådan person kaldes en dude. Det kan være både altruistiske og egoistiske, det vigtigste element i hans karakter er ønsket om at tiltrække opmærksomhed. Og han gør det med hjælp fra hans udseende, tøj og tilbehør. Dude - er det godt eller skidt? Udtalelser kan indstilles.

Dude - er en mand, der optræder som om halvdelen af sin kapacitet. Han er stædig, ikke tager stoffer eller alkohol. I Frankrig de betragtes tomme og flotte unge mænd, der ønsker at skille sig ud fra den grå masse, og du vil bemærke, at smagen, de har. De klæder lyst, lyse, og alt dette for at trække de kontroversielle synspunkter. Det betyder ikke noget, vil de blive fordømme eller entusiastiske, er det vigtigt at bemærke sig. De har et presserende behov for at chokere publikum, og de adlyder instinkt, fordi intet du kan gøre ved det.

Nogle mener, at fyr - det er en ganske særlig kategori af mennesker, hvis formål - at give andre problemer. Men i virkeligheden er det velhavende, der kender sit værd. De ønsker at behage andre, for at gøre et varigt, bedøvelse indtryk og være på alles læber. Sådanne mennesker ikke blot holder styr på mode, smukke kjoler og påvirker offentligheden, det er åndeligt og fysisk udviklet. Psykologer mener, at samfundet er simpelthen ikke klar til sådan en "lys" individer. Nogle er drevet af misundelse, andre - vrede, det vil sige, hver utilfreds med noget. Med hensyn til kategori mennesker "fyr" - en person, der ønsker at dele med verden deres succes, synspunkter og andre ting, men som regel, de ikke forstår. Nogle gange sker det, den person som en person falder om af ensomhed, lidelse og forsøger at tiltrække opmærksomhed. Men en masse versioner og har brug for at beskæftige sig individuelt i hver enkelt situation.

I 2008 optrådte han i tv-serien "The Dudes". Denne auteur-film, der er populære og har en temmelig høj rating. I de fem års arbejde blev det produceret omkring 23 episoder. Blandt dem kan vi finde: "Californication", "Lie to Me", "Sherlock", "Mad Men", og andre. Skaberne har studeret internettet publikum behov, vi se rating for downloadede tv-shows og besluttede at skabe noget nyt. I dette projekt var tv-programmet "City Slickers." Sæber, det valgte var designet til "avanceret" publikum. Og skaberne ikke laver en fejl: deres idé var en stor succes. Hvert år omfanget af virksomheden bliver bredere, og projekter - interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.