ForretningIndustri

Border Patrol skib: Projekt 22460

Juni 26, 2009 fejrede russisk grænsevagter en betydningsfuld begivenhed - lanceringen af en ny grænse patrulje skib projekt 22460 (kode "Hunter"), kendt som "Ruby". Ofte skibet blot kaldes "Projekt 22460". Nedstigningen fandt sted på "Almaz" skibsbygning virksomhedens anlæg i St. Petersborg. Dette fartøj blev beordret grænsekontrol af FSB. November 13 2009 Det passerede de statslige test og blev accepteret ind i rækken af Sortehavet-Azov PU. I dag ser vi på dette skib mere og finde ud af, hvordan det adskiller sig fra sine forgængere.

skæbne

De "Projekt 22460" skib opgaver omfatter:

  1. Beskyttelse af grænser og territoriale farvande.
  2. Beskyttelse af kontinentalsoklen.
  3. Rescue arbejde.
  4. Miljøkontrol.
  5. Beskæftiger sig med konsekvenserne af naturkatastrofer.

Derudover kan skibet af denne klasse føre kampen mod pirateri og terrorisme. Officielt det hører til grænsen patrulje skib af den anden rang.

konstruktion

På grund af uddannelse af høj kvalitet og teknisk dokumentation, som er engageret i udviklingen af "Northern Design Bureau", blev leveret med en høj grad af byggeriet af skibet. På sin konstruktion det tog lidt over to år. Dette design bureau bruge aktivt i deres designs FORAN-system, som gør det muligt tredimensionelt design. Systemet bruges aktivt for overfladevand bekæmpe skibe siden 1998. Tidligere i de russiske analoger af skibet "Projekt 22460" var det ikke.

Egenskaber

Det vigtigste særkende "Rubin" skib - tilstedeværelsen af landingssteder for ikke-alvorlig helikopter. For det til fartøjet kan udstyres med hangar. Det er forbløffende, at alt dette er placeret på et skib med en slagvolumen på 700 tons. For eksempel kan en tilsvarende forskydning af den svenske fartøj Visby, længe anset den mindste militære skib, kan prale kun ved tilstedeværelsen om bord på helikopteren uden hangaren.

Den vigtigste egenskab af skibet er det faktum, at det hælder agterste slip, hvor du kan installere en høj hastighed båd oppustet. Disse både bruges for eksempel til levering af eksaminatorer på skibet har overtrådt visse regler. 2 både og en helikopter om bord i høj grad mulighed for at udvide skibet.

Patruljebåd projekt 22460 er også kendetegnet ved en høj grad af modernisering ressource. Gennem brug af tre-dimensionelle modellering teknologier i alle faser af design, udviklere var i stand til at placere de mest effektive mekanismer og systemer i kroppen. Det giver høj vedligeholdelse og muligheden for hurtig modernisering. Skibet "Projekt 22460" ser meget moderne. Hans udseende er indbegrebet stealth teknologi. Synlighed i alle områder af stråling er minimal, da niveauet af fysiske felter.

Designerne har taget højde for, at skibet vil blive drevet på forskellige klimatiske forhold. Det bedste, det er i stand - arbejde i brudte isen ikke mere end 200 mm tyk.

våben

Ship bevæbnet en seksdobbelt pistol mount AK-630 30 mm kaliber maskingeværer og to "Cord" kaliber 12,7 mm. Hvis det er nødvendigt (for eksempel i tilfælde af militær mobilisering) det giver installationen løfteraketter RCC "Uranus", og rækkevidde som når 130 km.

sødygtighed

Allerede ved den første retssag, blev det klart, at skibet har en meget god sødygtighed. Det tyske selskab MTU motor, som er udstyret med guard-skibe af projektets 22460, betragtes som den bedste i sin klasse. Ved vellykket design af skroglinier det giver skibet over en længere periode for at opretholde en anstændig hastighed. Med bølger i 4-5 det er omkring 25 knob. I fravær af bølger skibet kan nå en hastighed på 30 knob. Således friløb fartøj fra fuld fart til "stop" er omkring to hundrede og halvtreds meter. Og til skibet flyttet til den fulde front til fuld fart agterover, vi skal bare have 90 sekunder.

ledelse

Manøvredygtighed fartøjet er på et meget højt niveau. Diameter cirkulation i fuld fart er 4.5 skib længde. Til gengæld 360 grader ham nok minutter. Til gengæld brugte thruster. Ved hastigheder op til 5 knob (ved lave hastigheder) fartøjet er styret af en særlig joystick. En vigtig parameter er evnen til at holde skibet på et tidspunkt. Dette er meget nyttigt i redning og søge drift.

En anden væsentlig fordel ved skibene "Rubin" blev deres automation klasse. Takket være moderne bro systemer beskærer udviklere har formået at bringe niveauet af automatisering til klasse A1. Det er muligt at reducere antallet af besætningsmedlemmer, der bærer uret i en vagt kabine, op til tre personer. På samme tid, de er i stand til at styre alle systemer og bevægelser fartøj. Selvfølgelig skal hvert besætningsmedlem være en professionel.

levevilkår

På patrulje skib projekt 22460 er meget behagelige levevilkår. Der er endda en sauna og swimmingpool. Besætningen ligger i praktiske blok hytter med ergonomiske møbler. Hver af de hytter har en individuel badeværelse med bruser og aircondition. For at sikre vand fartøj frisk opererer afsaltningsanlæg. Varmt vand leveres til uret.

Systemet videoovervågning kan du optage alle de foranstaltninger inde i skibet og udføre overvågning, for eksempel til indflyvning og landing af helikoptere.

ældre brødre

Retten i gang "Northern Design Bureau", har længe vist sig på den positive side blandt de russiske grænsevagter. Tilbage i 1983, det første projekt PSKR 11351 (kode "Nereus") blev medlem af PV KGB. Denne serie af bådene er designet til at beskytte den økonomiske zone strækker sig 200 miles, baseret på den ledende skib af projektet 1135. På grund af svigt af anti-RK designere var i stand til at sætte på hangaren dæk, der permanent var baseret eftersøgning og redning helikopter Ka-27PS. Generelt projekt 11351 skibe gik meget godt: høj sødygtig, stærke arme, ydeevne i næsten alle forhold. Projekt 22460 skibe "Hunter" vil blive bevogtet over alle de territorialfarvand i Den Russiske Føderation.

Oprindelsen af navnet

Tradition for at give grænsetilfælde skibe navne på ædelstene blev født i begyndelsen af det tyvende århundrede, og fortsatte efter Anden Verdenskrig. I midten af en serie af skibe 1124P-projektet blev det bygget 70 specielt til grænserne tropper. Det omfatter sådanne køretøjer som "Emerald", "Pearl", "Amethyst", og andre. Når spørgsmålet om navnet på det nye skib genopståede flåde grænse, blev det besluttet at fortsætte den gamle tradition.

Service og perspektiver

Border patrulje skib projekt 22460 (kode "Hunter") har afsonet den enorme Sortehavet siden 2010. I 2014 deltog han i beskyttelsen af kystvande under De Olympiske Lege i Sochi. Ifølge den seneste russiske føderale grænsepoliti vil projektet 22460 implementeres mindst 25 patruljefartøjer. Efter hoved "Ruby" blev bygget flere skibe i projektet. Den første af disse var "Diamond". Det blev lanceret den 25. november 2011. Efter en række forsøg, og færdiggørelsen af skibet gik til at tjene som en del af grænseforvaltningen Caspian.

I maj 2012 to af udkastet fartøj blev fastlagt - "Sapphire" og "Coral". På dette tidspunkt bygningen var arrangeret af selskabet "østlige Shipyard". I mellemtiden, fabrikken "Diamond" i juli 2014 bygget yderligere to skibe - "Pearl" og "Emerald". I øjeblikket er der en bygning af flere flere skibe under statens orden "Projekt 22460" Hunter "" Udviklere og bygherrer af "Rubin" fartøj og efterfølgende skibe af projektet mener, at fartøjet vil være beæret over at bære deres navne.

konklusion

I dag har vi lært, at en patrulje skib projekt er 22460. Sammenfattende ovenstående, er det værd at bemærke, at "Ruby" og senere skibe i projektet er grænserne patruljebåde af anden rang, der kan henføres til de små korvetter. De er beregnet til at beskytte statsgrænser, rednings- og nødhjælpsaktioner, miljøovervågning og afhjælpning af naturkatastrofer.

Projekt 22460 skib adskiller sig fra sine forgængere ikke kun opgraderede våben, men også forbedret funktionalitet. Det er frit manøvreres under omrøring til 6 point, og kan nå hastigheder på 30 knob. På grund af Slip i agterstavnen af skibet, kan du sænke speedbåd. Nå, takket være hangaren, som ligger lige på dækket, du kan gemme og vedligeholde en lille, men meget nyttig helikopter. Med alt dette, på et relativt lille båd er meget komfortable betingelser for liv og arbejde søfarende. Her er de, den nye generation af patruljeskibe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.