Kunst og underholdningFilm

De bedste film af den sommer, som er værd at se

Hvert år bliver nye film produceret, som kan interessere folk i alle aldre. Nu mener en god film. Lad os lave en liste over de bedste film af sommeren.

"Astral - 3"

Dette er en fortsættelse af mystisk billede af Lambert familien, der var flyttet ind i huset. Det er her, at de begynder at jage spøgelser. Denne film Elis Reyner (hun er en begavet psykiske) forsøger at kommunikere med de døde, for at hjælpe pigen, som nogle onde overnaturlige væsen angreb, ikke lade hende leve i fred.

"Under Electric Clouds"

Dette mønster består af historier om mennesker fra forskellige sociale lag. Alle tegn lever i en verden, der er gennemsyret af følelser tilnærme en storkrig. Seerne vil åbne historien om deres liv. De bliver også bekendt med den måde karaktererne i filmen kæmper med problemer.

"Jurassic World"

Virkningen af filmen foregår på øen Nublar. Der driver en forlystelsespark, hvis fremmøde begynder at falde. For at tiltrække nye besøgende, det selskab, der ejer dette websted, besluttet at åbne en ny attraktion. Som et resultat, der er ubehagelige konsekvenser.

"Odd Man Out - 2"

Ønsker du at se sjove udenlandske film? Så er opmærksomme på fortsættelsen af maleriet "Ted". Hovedpersonen er den samme bjørn Ted. Han besluttede på en seriøs og voksenlivet. Ted giftede sig med sin kollega. Planerne havde også erhverve afkom. Selvfølgelig, at gennemførelsen af den udtænkt, behøver parret hjælpe udefra. Som en donor, Ted henter sin bedste ven, der forelsker sig i sin kæreste.

"Fjern fra venner"

Beskriver de bedste film af sommeren, skal du være opmærksom på denne rædsel. Filmen foregår på computerskærmen den vigtigste heltinde. Det er i dette øjeblik at tale med deres venner via et socialt netværk, samt gennem Skype. I historien, blev det rapporteret, at seks teenagere for et år siden bragte hendes ven til selvmord. På nuværende tidspunkt, de også kommunikere med hinanden, slet ikke glemt, hvad han havde gjort. Men det sker, at deres samtale forbinder nogen syvende. Efter dette, er de seks venner nedsænket i ægte rædsel.

"Ant-Man"

Filmen er baseret på de tegneserier MARVEL. Hovedpersonen - Henk Pim. Denne Doctor of Sciences forsker masse, som et resultat af hvilket skaber en formel. Hun lader ham ned til myre størrelse. Alle hans eksperimenter Hank bruger på sig selv. Selvfølgelig har at sådanne undersøgelser ikke været uden konsekvenser.

"Pixels"

Fantastisk komedie af sommeren, hvor han talte om invasionen af udlændinge på Jorden. Men originaliteten af billedet er, at disse udlændinge ligne heltene fra det populære computerspil.

"En pige uden komplekser"

Hovedpersonen hedder Amy. Pigen ønskede ikke at starte et seriøst forhold. Alle hendes personlige liv er bygget på den samme ordning. Hvad? Først går hun til restauranten, der er temmelig beruset, mødtes med den fyr tilbringer natten sammen med ham. Hvorefter de afviger for evigt. Men en dag alt ændringer, det begynder at opleve trang til konstans i deres personlige liv. Hun arbejder som journalist. Det får jobbet. Unge journalist bør interviewe sports læge. Amy har ingen idé om, hvad resultatet af mødet.

"Horoskop for held og lykke"

Hvis vi taler om russiske film af sommeren, er det værd at være opmærksom på dette. Det kaldes "Horoskop for held og lykke." Hovedpersonen - Max. Han falder i hænderne på en magisk horoskop, som bør ændres for at bedre hans liv. Men det var som om mystisk skrift ikke ændres.

"Bartender" - russisk komedie

Beskriver de bedste film af sommeren, er det nødvendigt at være opmærksom på maleriet med titlen "Bartender". Denne historie handler om en fyr ved navn Vadik. Hans liv er meget kedeligt. Men når det kommer i en halvtom bar, hvor han mødtes med den bartender, der gør en fyr en cocktail. Denne drik er seje alle ændringerne. Efter at have drukket en cocktail Man liv er ved at ændre sig til det bedre. Vadik ved, at hvis du drikker andre drikkevarer, er det muligt at modtage og andre talenter. Men så spiser et problem: alle cocktails har udløbsdatoer, og nogle - bivirkninger.

Endelig en lille

Nu hvor du kender de bedste film af sommeren. Der er også komedie og mystik, og melodrama. Hver film i egen interesse. Så sørg for at se på de bedste film af sommeren. Vi ønsker dig et behageligt ophold!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.