Af teknologiElektronik

Beslut hvilket er bedre - Nikon eller Canon

Valg af kamera er en meget kompliceret proces, og når det kommer til at afgøre, hvilket er bedre - Nikon eller Canon, problemet bliver endnu større. Begge producenter producerer robust og pålidelig enhed, der kan give ikke kun en fantastisk billedkvalitet, men ligner på mange mulige måder. Det siges, at mellem de to mærker har et enormt antal ligheder, hvilket er grunden til at mange ikke engang at sætte spørgsmålstegn ved, hvad der er bedre Nikon eller Canon, da de ikke kan se forskellen. I kyndige hænder af hver af dem kan få gode resultater, men de har stadig nogle forskelle. At de vil have en indvirkning på dit endelige valg.

Hvis vi sammenligner Nikon og Canon, bør den første overveje nogle punkter, der vedrører hver af producenterne. Overvej først værdighed det første mærke. Her Det antages at specificere den fremragende billedkvalitet, der kan opnås i svagt lys. Repræsentanter for det andet mærke i denne henseende miste en betydelig nok. De fleste kameraer Nikon har en langt større antal punkter AF end analoger fra Canon. Ganske ofte, på grund af den manglende autofokus punkter, er fotografen tvunget til at ændre ikke kun punkter, men også sammensætningen som helhed, da det ikke kan tage billeder af en favorit objekt. Canon er overlegen i forhold til Nikon flash kontrol. Det hævdes, at Nikon-udstyr er mere venlig over for brugeren, det vil sige, det har en masse af faciliteter samt nogle meget behagelige ting.

Når det besluttes, hvilket er bedre - Nikon eller Canon, bør overveje fordelene ved en anden producent. Så er det besluttet at fejre evnen til at optage video i høj kvalitet. I de nyeste modeller af Nikon har også en sådan funktion, men indtil det ønskede niveau af kvalitet uden for deres rækkevidde. Det har længe været udviklet, så cellerne fra den anden producent er meget mere overkommelig. Hvis vi ser på kameraet Nikon eller Canon med lignende funktioner, vil den anden være på 8-10% billigere.

For mange fotografer af vigtige indikatorer såsom antallet af megapixel, da det en stor værdi med billedet senere vil være meget lettere at arbejde med. Normalt Canon i dette forud for Nikon respekt. Det skal bemærkes, tilgængelighed af linser og kameraer er produceret under hver mærke. Alle nuværende Canon kameraer er udstyret med indbygget motor, et Nikon normalt ikke har det, eller brugeren er forpligtet til lidt for meget for tilgængeligheden af en sådan mulighed. Avancerede brugere opmærksom på, at for Canon kameraer er meget lettere at købe en særlig adapter som lader dig tilslutte linsen af sovjetisk teknologi. Erfarne fotografer sådant behov forekommer ganske ofte, fordi de har linser er opbevaret i lang tid.

Hvis vi taler om , hvad der er bedre Nikon eller Canon, er det værd at bemærke, at hver vælger for sig selv, der er, kan det ikke være entydigt insistere på at købe udstyr fra en bestemt producent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.