TravelingHoteller

Safa 3 * (Tunesien / Hammamet) - fotos, priser og anmeldelser

Safa 3 (Tunesien) - et strandhotel i et rekreativt område i Hammamet, kaldet Yasmine. Han er en god "tre-rubler note," sin rette stjerne. Derfor turister, der kommer her skal forstå, at de hviler på et budget hotel, ikke en fem-stjernet palads. Men på samme tid alle hotellet er meget god og giver fremragende service. Velnærede, komfortable standardværelser, acceptabel Internet hastighed. Her er en dejlig og munter personale, gode specialister, ergoterapeut i spaen. Der er kontor thalassoterapi. Hotel ligesom og lokale, der kan lide at hvile her, og vesteuropæerne. Det er beliggende i et roligt og sikkert sted, her er hvor at gå og have det sjovt. Hotellet er godt for dem, der kommer for at bade i Middelhavet, Tunesien kig og gå rundt Hammamet.

placering

Afstand Safa 3 (Tunesien) til Enfidha lufthavn, hvorfra kommer de fleste af turisterne, er omkring femogtredive km. Indtil midten af Hammamet - Medina - ti kilometer. Men før shopping gader Yasmina ikke gå for langt, ti minutter. Du kan nå der, selvfølgelig, med taxi eller shuttle bus. I femten minutter fodgænger kursus - Port Marina, hvor du kan gå have det sjovt. For at komme fra lufthavnen - fyrre minutter. Ved siden af hotellet er der luksuriøse fem-stjernede hoteller. Og bag hotellet - et supermarked, hvor du kan købe alt det, du mangler på ferie. Lige bag det tilstødende hotel "Medina" - underholdning center, hvor du kan gå om aftenen.

Hammamet

Sig selv, har den udvej længe fungeret som et yndet rejsemål for svømning. Uanset hvor du kaste et blik, for mange kilometer strækker den reneste hvide sand, lapsamlet af det varme og bud hav. Solskoldning i disse steder fås glat og smuk, selv med et minimum brug af solcreme.

Meget god denne udvej for børn. Log ind på vandet overfladisk og sikkert, og de ønsker ikke at komme ud af havet.

Men ikke kun ligge på stranden, turister kommer til hotellet Safa 3. Tunesien, hvis foto sites meget attraktive - dette er et land med store civilisationer, der har efterfulgt hinanden. De forlod deres præg på det moderne liv.

Tunesien - ganske atypisk for Afrika, og ses bedst lige i Hammamet. Hvis du ønsker at kende landet godt, er det bedre for hende ikke at køre turist busser og offentlig transport, gå arkader, se de lokale. Og så vil du se, at de adskiller sig lidt fra folk i Europa Middelhavet.

område

Hotel Safa 3 (Tunesien), en enorm, smuk. Og det viser i hans fotografier. Det har ikke en stor park. Men her er rart og velplejet. Som det er sædvane i anstændigt Hoteller i Tunesien, der er på stedet spa og skønhedssalon. Et forretningscenter, hvis tjenester kan bruges, hvis du ikke kan løsrive sig fra erhvervslivet, selv i løbet af ferien. Børn som swimmingpools og et vandland. De ved bare ikke komme derud, hvilket er grunden til voksne ofte ikke har mulighed for at tage på udflugter. Der er legepladser, tennisbaner, til rådighed for gæsterne - Internet hjørne. En god legeplads. Kører sygeplejerske på vagt. På stranden er der et par udstyr leje forretninger.

Værelser

Hotellet Safa 3 (Tunesien) fire hundrede og halvtreds værelser. Langt de fleste af dem - standarden, beskeden, men ganske velegnet til rekreation. De er meget godt rustet til stranden "treshki." Der er et tv med en russisk kanal, lille køleskab. Du kan sætte en krybbe til baby. Værelserne har aircondition, alle VVS arbejde. Rengør ofte vind plader af forskellige figurer, og sengene er undertiden drysset med blomsterblade. Håndklæder ændres hver dag, de lugter lækker, alt er ren og anstændigt. På balkonen er der stole og et bord, kan du slappe af om aftenen. Værelserne er indrettet i blå og hvid arabisk stil, indvendig komfort og anstændigt. Der er et sminkebord, skammel. Turister anbefales at tage værelser med havudsigt - så kan du sove uden aircondition, med døren åben, og ånde i den salte brise.

mad

Hotel Safa 3 (Tunesien, Hammamet) føder gæsterne på "all inclusive" system. På sit område er der to restauranter og en bar. Fødevarer er ikke dårligt for "treshki" og ret forskellige. Ved morgenmaden - pandekager, æggekage, ost. En masse grøntsager - aubergine, squash, friske salater. Velsmagende tilberedt kød (oksekød eller endda svinekød), er der god fisk. Af side retter - pasta, ris, couscous. Meget søde meloner og vandmeloner. I sæsonen giver datoer og mandler. Smukke og lækre desserter. "Mums" - siger om dem turister.

Til frokost tegne en kæmpe kage dekoreret i stil med forskellige fag - i form af 'Safa' hotel, en moske, en guitar, en fodboldbane, og så videre. Alkohol serveres i baren. Det drejer sig hovedsageligt øl og vin, ingen spiritus. Men stadig meget anstændigt. Og om aftenen sætter sangria med vandmeloner. Fra forretter ros donuts, der er bagt ved poolen, og pizza. Hvis du har en tilladelse, uden mad, ikke langt fra hotellet er der en butik "Joyce" med flere fremragende bistro. Eller velkommen til Port Marina. Der vil du finde en dejlig café med fremragende lokale køkken.

tjenester

I lobbyen på hotellet Safa 3 (Tunesien) fanger frie "wi-fi" netværk. Du kan også sætte ting og værdigenstande i pengeskabet. Men denne service refererer til antallet af betalte. Hver dag animatorerne arbejder, og om aftenen gæsterne underholdt af en række shows og koncerter. Blandt dag programmer - aqua aerobic, vandpolo, klub danse. I spaen kan du slappe af i det tyrkiske bad, sidde i jacuzzien, slappe af under sagkyndige hænder massør. Hertil kommer, at hotellet har en masse muligheder for sport. Badminton, strand fodbold og volleyball, bordtennis - bare ikke på listen.

I hotellets mange tjenester for børn - sikker legeplads, miniklub. Restauranten kan sætte en speciel stol. Løb børns animation. På det turisterne forlader kun rave anmeldelser. Børn elsker animation holdet og ikke ønsker at skille sig af med det.

personale

Lad os tale nu om Hotel Safa 3 medarbejdere (Tunesien). Anmeldelser fortæller os, at personalet her er venlige. Efter kontrol problemer næppe opstå, er alt løst hurtigt. Ingen grund til at betale ekstra for et værelse med en havudsigt. Men administratorer kommunikere det meste på engelsk eller fransk. Animatorer - store unge fyre med en masse af kreative og sjove ideer. thalassoterapi center læge siger på russisk, med det kan du diskutere og konsultere på alle sundhedsproblemer. Han er en meget kvalificeret person i udtalelsen fra turister, og han gør en fremragende massage. Bartendere, forhandlere, tjenere, stuepiger - muntre, godmodige, eftergivende mennesker, med hvem kan du endda få venner.

Marine og badeferie

Trods den lave stjernestatus, dette hotel er en sand vandland. Dette er en sjældenhed, selv for en udvej land som Tunesien. Safa Aquapark 3 (som også kaldes hotellet) er udstyret med tre swimmingpools. En af dem er under tag. Og der er fem vandrutsjebaner, "soppebassin til børnene." En pulje er dyb, er det endda muligt at dykke. Andre mindre, og de børn der sikkert. Ren og klar Puljen er god. Hotel Safa 3 (Tunesien) placeret på tværs af gaden fra stranden. Det har en privat indhegnet område blandt offentlige badning. Hotel beach selv har hundrede meter lang. Paraplyer og liggestole samt liggestole til gæster - gratis. Der er en masse sjov for turister - du kan flyve over havet og ørkenen, faldskærmsudspring, kajak, jetski, svømning under sejl eller dykke under opsyn af erfarne dykkere. Stranden er godt renset, sand dub maskine. Seaside distribuere gratis forfriskninger.

Aktiviteter og udflugter

Hvis du ønsker at gå, er det bedst at først være opmærksom på de omkringliggende hoteller. For eksempel, i højre side af hotellet Hotel Safa 3 (Tunesien) er en af de bedste lokale vandpibe. De tjener ikke kun tobak, men også mynte te og orientalske slik. Sangere synger smukke arabiske sange.

I gåafstand - shopping gade og den middelalderlige kvartal af Medina, hvor du kan ikke kun se seværdighederne, men også købe souvenirs. Købt hovedsagelig figner, olivenolie, Turkish Delight. Overfor hotellet, langs stranden og til centrum strækker dæmning langs hvilken gå om aftenen. Til den gamle medina og markedet med souvenirs, og kan nås med bus nummer 115. I centrum af Hammamet, kan du stadig overføre til en bus, som går i Nabeul. Om aftenen i Medina-distriktet, Yasmin, du kan se den farverige show, og endda bryde op om morgenen i nogle lokale "Disneyland". Af gode diskoteker anbefaler "Latina". Tja, hvis du er en fan af langdistance-ture, hele Tunesien til din rådighed. Vil du - købe en tur på rejsearrangøren. Eller brug bagage af deres viden, busser og tog. Tunesien, men i krise, men det er meget sikkert for turister.

priser

Det er dem, der har brug for lave billetter omkostninger og stor strandferie, vælge Hotel Safa 3 (Tunesien). Otte dage ville koste et par turister i de tredive-tre tusinde rubler for to. Priserne på thalassoterapi-centret - meget billigere end i de omkringliggende hoteller. Procedurer koste omkring fem hundrede rubler. Halvanden liter vand butlirovannoy i lobbyen - en dinar. Men kan være billigere at købe i supermarkedet. God røg vandpibe værd seksten dinarer. Offentlig transport er billig, men taxier er ikke dyre. Turen vil koste et gennemsnit på ni dinarer. Og bilister arbejde uden snyd, du betaler nøjagtigt på tælleren. Håndklæder fra rummet er ikke tilladt at passere, så stranden er nødvendig for at bære med dem, eller købe fem dinarer.

Tunesien, anmeldelser. Hotel Safa 3

Turister elsker at dette hotel ligger i gåafstand fra havet. Vand og luft - fremragende sand - ren som på reklamer. Og det er faktisk grundlaget for et godt humør. Husk på, at i Tunesien kommer endda sidestille søtransport. Desuden vil hotellets personale omgiver dig med en atmosfære af kærlighed og positivitet. Lige vidunderlige mennesker, der arbejder på hotellet Safa 3 (Tunesien). Anmeldelser i 2014 tyder godt humør, komfort og glæde, der ledsager den lokale resten. Elskere af natten svømning lige glad med hotellets beliggenhed - de er frie til at hengive sig sin hobby.

Da dette hotel er meget populært i sæsonen (dog ikke blandt russiske turister), anbefaler vacationers at gå her i maj, september og oktober. Mennesker mindre, og priserne falder. Hvil i dette hotel er ikke meget forskellig fra den egyptiske "kvartet". Dette hotel er normalt anbefales til familier med børn (personale elsker dem meget), og unge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.