SundhedMedicin

Hvordan man kan reducere mave og tabe

Hvis du begynder at læse denne artikel, forventer at finde ud af hende om nogle nye metoder eller banebrydende teknologier til mave syning inflation på sin silikone eller andre nymodens måder at reducere dets volumen, så jeg skynder mig at skuffe dig, intet du det ikke finde . Eller måske du ønsker at finde ud af, hvordan man kan reducere mave uden kirurgi? Så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil jeg forsøge at bevise for dig, at problemet med overspisning - ikke i maven og hjernen, og dermed "arbejde" er nødvendig med dette organ.

Hvordan man kan reducere mave, hvis min stil - lægge op til mæthed?

Stor mave - ikke en årsag, men en konsekvens, en konsekvens af de problemer, navn - overspisning og usund kost. Mave er ikke skyld, at ejeren har en masse at tygge og dårlig disse oversvømmelser ikke tygges stykker krus af te eller vand. Som et resultat af gentagen mobning du får strakt væg i maven, tyngde og ekstra vægt omkring kroppen. Så, hvordan man kan reducere mængden af maven?

falsk sult

Kun få mennesker ved, at den normale nedgang i maven, hvor den forlader mad, mange mennesker ofte forveksles med følelsen af sult. Og når en person føler, at maven er reduceret, er det i en fart for at udfylde sin nye parti af mad. Som et resultat, maven bliver fyldt igen, men en tilstand af permanent spænding er fast endnu stærkere.

For at modvirke den falske sult er bedst egnet urtete eller citron i et glas mineralvand.

snigende væske

Bør ikke drikke under og efter et måltid, lad maven mindst en time ved normal fordøjelse. Fordøjelsessystemet allokerer saft til genbrug alt det, du har spist. Vand fanget i maven, og fortynder dem i stedet for den normale fordøjelse i maven begynder stagnation og fermentering af rådnende fødevarer.

Det bør være bedre til at tygge

Som den klassiske "tygge maden grundigt, hjælper du samfundet." Dette gamle ordsprog er konstant finder nye bekræftelse i moderne forskning. Så mit råd til alle dem, der er bekymrede over problemet med hvordan man kan reducere mave (for ham at få nogen mindre, selvfølgelig), ikke er involveret i en kamp med konsekvenserne, forstå årsagen. Gå til langsomt og forsigtigt tygge mad. Chew skal være så længe maden ikke mister smag. Hvis du ikke har tid, kan du bruge en blender, resultatet er næsten den samme. Og glem ikke at smide ud af spisestuen TV, slukke den bærbare computer og afrunde al snak. Under måltidet skal ikke kun tænke på mad. Bevidstløs indtagelse af store mængder mad - dette er en af de mest almindelige årsager til overspisning.

Portia skal være lille

Mange psykologiske trick hjælper med udskiftning retter, bare ændre de store plader på de små plader. Nogle gange, at sådan en enkel og elegant måde at opnå fremragende resultater. Jeg garanterer, at du vil blive overrasket over, hvor godt du kan være tilfreds, selv efter en lille del af grundigt tygget mad.

Lad din mave hvile

Du har hørt om medicinsk sult, det er præcis, hvad der er så hårdt brug for dit fordøjelsessystem er strakt. Når du holder op med at fylde sin mave med noget hver dag, så du ikke behøver at tænke hvordan man kan reducere mave. Specielt at diætister anbefaler, at alle folk nogle gange giver fordøjelsessystemet en dag eller to af hvile. Tro mig - for hende er det den bedste ferie. Hvis du ikke er klar til en komplet afkald på mad selv for en dag, så prøv at spise hele dagen, kun nogle en frugt eller grøntsag.

Fighting med en stor mave kun inden fra, det er en sejr, men hvis du åbner mere og "anden front", begynder at løbe, eller i det mindste jeg gør øvelser for pressen, er virkningen af en sådan integreret tilgang til problemet vil være lidt højere end for hver af disse teknikker individuelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.