SundhedMedicin

Symptomer: sår på tolvfingertarmen

Forekomsten af fordøjelsessystemet sygdom i dag er meget høj, og er stadig en masse problemer med deres forebyggelse og behandling. I hyppigheden af mavesår sygdom er på andenpladsen blandt alle patologier i fordøjelsessystemet. Og selv om folk i alle aldre kan karakteriseres ved sådanne symptomer, sår på tolvfingertarmen ofte diagnosticeret hos patienter i 35-50 år. Ifølge statistikker, lider meste mænd.

Mavesår sygdom - en sygdom i fordøjelsessystemet, har et kronisk forløb, opstår på grund af dysregulering sekretion, familiær disposition, lokale forstyrrelser trofisme tarmslimhinden, nedsat immunforsvar. Som et resultat af disse processer defekt (mavesår) udformet på tarmslimhinden. En vigtig rolle i dannelsen af mavesår spiller funktionsfejl i nervesystemet og humorale regulering , som tilvejebringer normal blodgennemstrømning til slimhinden.

Årsagerne til sygdommen
Ved de disponerende faktorer, der bidrager til udviklingen af mavesår omfatter: langvarig følelsesmæssig stress, hyppige stressende situationer, samtidig sygdomme i indre organer, kroniske infektioner, alkohol, fejl i kosten, hormonelle afbrydelser. Overtrædelse af hypofysen aktivitet, produktion af sex ubalancer og fordøjelsessystemet hormoner (gastrin, cholecystokinin, secretin), fører til en kraftig stigning i syreindhold.

Sår opstår på grund af forstyrrelser og ligevægtskonstant "beskyttende" og "aggressiv" faktorer. Beskyttende faktorer - er: tarmslimhinde, normal blodcirkulation og metabolisme i tarmslimhinden, den beskyttende virkning af fordøjelsessystemet hormoner. Farer: saltsyre, amplifikation faktor sur, mucosal traumer, nedsat tarmmotilitet. ubalance til fordel for sidstnævnte provokerer de karakteristiske symptomer. Ulcus duodeni, desuden ofte genetisk bestemt. Arvelig faktor forekommer i 50-60% af patienterne.

Symptomer: sår i tolvfingertarmen
Mange kender klinik sygdommen og dens karakteristiske symptomer. duodenalulcus manifesteret epigastriske ømhed, der forekommer på tom mave. Efter modtagelse af smerte fødevarer normalt passerer gennem påvirkning af fødevarer på neutralisere saltsyre. Smerter genoptaget efter et stykke tid efter måltidet, samt om natten. Patienten kan forstyrre sværhedsgraden af mavesmerter, kvalme. For en given sygdom karakteriseret ved forstoppelse.

diagnosticering af sygdommen
På tidspunktet for diagnosen er vigtige symptomer. Mavesår af duodenum vises som regel, de ovennævnte klager. Også vigtigt er ordentlig undersøgelse og undersøgelse af patienten. Bestemt ved ømhed i den øverste tredjedel af maven kan belaste de abdominale muskler. Den mest informative metode til undersøgelse er gastroduodenoskopi, som gør det muligt ikke blot at detektere en mavesår og dens placering, men også udføre en biopsi tarmvæggen og kanterne af såret. En biopsi udføres til differential diagnose af andre sygdomme (cancer, tuberkuløse ulcus, amyloidose et al.). For at identificere den skjulte blødning tilbringer scatological undersøgelse.

sygdommen
Canker af tolvfingertarmen kendetegnet ved en lang bane, med vekslende perioder med relativ stille (remission) og tilbagefald. Forværring af sår på tolvfingertarmen forekommer normalt i efteråret og foråret, under indflydelse af negative faktorer.

Behandlingen er kun ordineret af lægen. Under forværring af terapi udføres i stationære forhold. Tildelt omsluttende bismuth, lægemidler, som undertrykker produktionen af saltsyre, protonpumpe blokkere, antibiotika, med henblik på udryddelse af Helicobacter pylori.

Forebyggelse af sår på tolvfingertarmen kommer til at observere ordentlig kost, eliminering af dårlige vaner, forebyggende behandling i foråret og efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.