BilerLastbiler

Tractor of the walking traktor. Som af at gå traktor at gøre minitraktor

Hvis du formår at gøre minitraktor af at gå traktor, kan du på kort tid og med en minimal indsats for at håndtere små jordlodder. Køb fabriksmodel af kræfter er ikke alle forbrugere, så du kan improvisere.

Hvis du finder en gammel stald bag traktoren, kan den uafhængigt omdannet til en lille traktor. Og køb af en ny walking traktor er billigere i forhold til at købe en fuld traktor. Teknologi af arbejdet er ikke kompliceret, men at udføre manipulationer bør være bekendt med proceduren.

Valget af motor kultivator

Ikke alle er velegnet til walk-hjulet traktor ændring, dette udstyr skal opfylde visse kriterier, ellers traktoren vil ikke udføre sine grundlæggende funktioner. Eksperter anbefaler at være opmærksom på følgende karakteristika:

 • magt;
 • brændstof;
 • masse teknik;
 • omkostninger.

Med hensyn til det første træk, bør det være mere. I dette tilfælde kan behandle et imponerende område. Det er vigtigt at være opmærksom også til den type brændstof. Bedre at vælge en model, der kører på diesel. Disse motorer er i stand til at behandle store områder. Desuden er denne teknik økonomisk brændstofforbrug, sammenlignet med benzin modparter.

Producere minitraktor af skud, er det vigtigt at tage hensyn til vægten. Når walk-hjulet traktor sælges som en separat landbrugsudstyr, bør du vælge en model med en lille vægt, det er på grund af deres nem håndtering. i det beskrevne tilfælde Det anbefales dog, at give fortrinsret til massive strukturer som hjemmelavet mini traktor skal håndtere jorden. Og hvis enheden ser ud til at være let, vil det ikke klare den hårde jord.

Hvis du beslutter at gøre minitraktor af skud, er det vigtigt at tage hensyn til omkostningerne ved det oprindelige udstyr, bør det ikke være for høj, ellers vil det ikke være i stand til at redde. Må ikke umiddelbart erhverve modellen kendte mærke. I nogle tilfælde, eksperter anbefaler at give fortrinsret til indenlandske producenter. Som praksis viser, til fremstilling af minitraktorer er ideelle fræsere af følgende mærker:

 • "Agro";
 • MTW;
 • "Neva";
 • "Zubr";
 • "Centaur".

For disse modeller kan du købe færdige konvertering kit, i dette tilfælde, kan arbejdet være afsluttet i løbet af kort tid.

Yderligere anbefalinger om valg af motor kultivator model

Hvis du beslutter at gøre minitraktor af skud, bør du overveje alle disse modeller, men muligheden "Agro" har nogle strukturelle ulemper ved lav brudstyrke. Denne defekt på motoren kultivator er ikke afspejlet. Men hvis du konvertere det til en mini traktor, belastningen på halv stigning. Det vil derfor være nødvendigt at styrke problemet node.

For at udføre disse værker kan være en metode til installation af hjul gear. Alle ovenstående modeller har perfekt bevist i behandlingen af jorden. Hvis der er en opdeling, der skulle opstå problemer med reservedele.

Fremstilling fra traktorens motor kultivator "kentaur"

Når handyman gjort minitraktor deres hænder af skud, de ofte foretrækker den model af "Centaur". Denne landbrugsudstyr tilhører en klasse af professionelt udstyr, hvilket indikerer en høj ydeevne enhed.

Som et centralt knudepunkt i dette tilfælde er den motor, en effekt på 9 liter. a. For at omarbejde en traktor motor kultivator bliver nødt til at lave en ramme ved hjælp af en metal-profil. Derudover vil du nødt til at indstille sædet og rattet par. En sådan minitraktor deres hænder på den gående traktor kan udstyres med en trailer til transport af små belastninger. Derudover kan du bruge dump og odnolemehovy plov.

Brug motoblock "Bison" og "Agro"

Hvis du rejser spørgsmålet om, hvordan man gør fra at gå minitraktor traktor, i et eksempel, overveje en model "Bison". Som i ovenstående tilfælde, enheden har en god kraftværk, det fungerer på bekostning af dieselolie. du har brug for at forberede sig til produktion af minitraktorer:

 • hydrauliske system;
 • yderligere hjul;
 • bremsesystem;
 • styretøj.

Som til hydraulikken, er det nødvendigt at betjene apparatet sammenholdt med vedlagte udstyr. Ekstra hjul kan låne bilen.

Før du gør fra at gå minitraktor traktor, kan du prøve at finde en model for "Agro". I dette tilfælde fremgangsmåde vil være mere alvorlige. Vi skal styrke den førende akse og hjulet gear. Som en option produktion, kan du placere motoren bag dette vil sprede belastningen så jævnt.

Anbefalinger til samling

Omregnet til walk-behind minitraktor traktor kan være teknologi, der er ens for alle modeller. Som en undtagelse til fordel traktor, der fremstilles på basis af MTZ. Før arbejdet påbegyndes, skal forberede de værktøjer og reservedele.

For nemheds skyld anbefales det at købe et sæt af ændringer i gå minitraktor traktor. En sådan køb vil koste forbrugeren i 30.000 rubler. I forbindelse med udarbejdelsen af instrumentet skal reserveres:

 • svejsning maskine;
 • svensknøgle;
 • fastsættelse element;
 • elektrisk boremaskine med et sæt af borehoveder;
 • mølle;
 • møtrikker og bolte;
 • skiver til skæring i metal.

ramme fremstilling Egenskaber

Det skal suppleres med en støtte struktur, fordi det er nødvendigt at installere to yderligere hjul til fremstilling af rammen. Til dette formål et rør eller metal hjørner. Tværsnittet er ikke kritisk, så længe rammen kunne modstå belastningen. Genskabe motoblock i minitraktor på nuværende tidspunkt indebærer skære og hæftning hinanden råemner. For at forbedre pålideligheden af et design bør fastsættes tværbjælke.

konklusion

Når modificere motor kultivator minitraktor anbefales i det første trin sat på en ramme til fastgørelse til karosseriet. En portion kan fastgøres i ryggen eller den forreste rammedel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.