BilerLastbiler

ZIL-170: specifikationer og fotos

Kamaz lastbiler skal have set alt. Og navnet på den maskine, et foto af som præsenteres nedenfor? Typiske for KAMAZ snude Cabover konfiguration, og tre personer i førerhuset ... og bogstaverne "ZIL" i forenden. Ikke desto mindre, er det ikke en ulykke. Det ser ud til bilen ZIL-170 - en slags "far" af køretøjer, der kommer ud af porten i Naberezhnye Chelny plante (plante kompleks til produktion af lastbiler "Kamaz").

Faktum er, at den første model til den aktuelle KAMAZ designet i en anden virksomhed, og i disse dage, når planten "Kamaz" ikke eksisterede. Jeg har modtaget en ordre på produktion Plant. Likhachev ( "ZIL"). Det var den eneste virksomhed, hvis produktionskapacitet på det tidspunkt kunne klare det. Modellen var en succes, og efter starten på produktionen i Naberezhnye Chelny ingeniører besluttede, at det ikke er nødvendigt at genopfinde hjulet for anden gang. Den første lastbil kom ned af samlebåndet, var næsten identiske funktioner til bilen ZIL-170, et foto, som du kan se i denne anmeldelse.

model historie

Før vi går direkte til beskrivelsen af lastbilen, kan vi konstatere, at den første bil Kamaz kom ud af fabriksportene i 1977. Den eneste forskel, der kan ses i moderne maskiner, stål rektangulære forlygter, mens de ikke mindre berømte ZIL-130 lyselementer runde.

Så hvorfor i det første Kamaz var andre bogstaver? Historie ZIL-170 begyndte i 60'erne i sidste århundrede, da Moskva Likhachev Plant gav ordre til at designe en ny lastvogne. Således Minavtoprom understregede to punkter: For det første - lastbilen skal være så Western (Cabover), og den anden - du har brug for at etablere produktion i et nyt sted. Det er værd at bemærke, at på samme tid, anlægget var i fuld gang udviklingen af ZIL-130, samt feltforsøg 3169 modeller, der bare kan opfylde alle kravene i ministeriet.

Bilen havde en stor kapacitet, ikke mindre last, men det var en sovjetisk bonneted lastbil. I serien, han ikke gå. Efter model af anlægget skal blive en ZIL-170. Bil skabelsesberetning begynder i 1968, hvor portene af planten blade første Cabover traktor (senere Kamaz-5410). I 1969 udgav han den eksperimentelle version af lastbiler og dumpere (henholdsvis Kamaz 5320 og 5510). I samme år, opførelsen af anlægget begynder, som efterfølgende gik alle resultaterne af ZIL, under navnet Kamaz.

De første modeller af det nye selskab også havde emblemet på kølerhjelmen af anlægget. Likhachev. Kamaz bogstaver (logo i form af en kørende hest blev født meget senere), ifølge legenden, dukkede da ENEA oplevede den første udstillingsgenstand af lastbilen fra anlægget i Naberezhnye Chelny. En person fra ministeriet sagde, at maskinen er fremstillet i en anden virksomhed, ikke skal bære navnet på den ZIL. Som et resultat, plante Moskva vender tilbage til motorhjelmen design muligheder, og ZIL-170 under navnet Kamaz produceret til denne dag.

Protopip

Efter at have modtaget opgaven, anlægget "ZIL" købt flere vestlige indstillinger og endeligt afgjort på én. De blev den internationale amerikanske produktion.

ny bil kabinen for at få lidt mere firkantet end den oprindelige, med et slankt front fascia og dobbelte cirkulære forlygter. En anden forskel fra den amerikanske har været fremkomsten af sikkerhedsseler til fører og en passager (et sted for anden passager havde allerede dukket op på Kamaz.) Fra prototypen blev også taget servostyring og ideen om multi-kreds bremsesystem.

effektdel

I 1969 motorfabrikken i Yaroslavl modtaget endnu en ordre - at udvikle og derefter slippe motorerne til den nye bil. Med denne nye motor skal være kraftig nok - ikke mindre end 200 liter. a., da bilen vil supersize. Yaroslavl præsenterede en version YaMZ-6E641, det også ingeniører har udviklet PPC YaMZ-E141. Det var den første version af motoren på ZIL-170. Motoren skulle designe den anden generation i 1970, da systemet registrerer et alvorligt problem.

Den nye motor model lastbil fik forkortelse YaMZ-740. Ligesom den første udførelsesform, det var 8-cylindret dieselmotor med et volumen på 10 liter og en V-formet arrangement af cylindre. Dens kapacitet var 210 liter. a. Hvis vi taler om 'Euro' standarder, er det reglerne er usandsynligt at svare på, men i 1970 var det et meget godt valg, og det var ham, der var på ZIL-170 lastbiler.

tekniske egenskaber

designere har fået i forbindelse med udarbejdelsen af det: først, skal maskinen være tilstrækkeligt forenet, og for det andet, bør det omfatte alle (eller næsten alle) nye udviklinger i disse tider. En af disse beslutninger var transmissionen. Yaroslavl afgav kasse 5 hastigheder. Designere har brugt det, men tilføjede deleren, hvilket resulterer i forøget antal hastigheder på op til 10 prototype, og derefter masseproduktion fik 10 gear frem og 2 bakgear.

divider kredsløb var forholdsvis ny, men meget enkel - kun 2 trin. Den første fase var den direkte integration - som udført top fem, og den anden forøges, således at det var muligt at inkludere den 6. og efterfølgende. Denne skillelinje arbejdede også i den modsatte retning, én hastighed - "ud af boksen", og den anden - ved at øge del.

Axels

Også en af betingelserne ovenfor ordre var at være 6x4 hastighed på 3 akser, hjulene 6, to drev akse. Nye udviklinger har været brugt her. Den første og sidste aksel havde deres drivaksler, mens den gennemsnitlige var udstyret med et center differentiale.

brændstofforbrug

En af de nye funktioner, som derefter overført som en arv af den førstefødte af det nye anlæg - som er den mindste brændstofforbrug. Truck ZIL-170 tager i alt 34 liter pr 100 km. Disse indikatorer er den dag i dag blandt de laveste i tunge køretøjer de i sin klasse.

eksternt udstyr

Taler om eksterne data i maskinen, er det nødvendigt at overveje flere punkter. Bilen skulle være en heavy-og den første mulighed ved en kropsvægt på 8 tons kunne tage 6 tons last. Prototypen var en blokvogn med presenning, men efter at han gik og lastbiler, og dumpere. Men nøje udviklingen af disse ændringer kom allerede på fabrikken i Naberezhnye Chelny. Derfor, for at beskrive og tage ombord version. Alle parametre for ZIL-170 vist i skemaet anført ovenfor.

Vigtigste dimensioner, som var den samme for alle maskiner, vi skriver hver for sig. Samlede længde - 7435 mm, afstanden fra kofanger til det første hjul center - 1275 mm mellem akserne af baghjulene - 1320 mm, fra forsiden til bagsiden af centrene - 3190 mm. Samlet bredde - 2500 mm, mellem dækkene på samme aksel - lidt mere end 2000 mm. Hvor den bageste par aksler armeret - 4 på hvert hjul.

Du kan også medtage den karakteristiske kølergrill til de eksterne data i øverste højre af forenden, som er nedarvet Kamaz, og mange andre emner, der opfylder internationale krav, såsom snøring i bunden af teltet.

konklusion

"ZIL" var det eneste anlæg af Sovjetunionen, hvis udvikling, at komme i serien, blev konsekvent succes som for eksempel den ZIL-130. Mange efterfølgende modeller var udløbere fra den vigtigste serien (131, 132, 133 540). Således begyndte det og ZIL-170. For frigivelsen af disse versioner har bygget hele planten. De første biler af den nye virksomhedsudvikling gentager "ZIL", men senere blev det en helt anden maskine. Ikke desto mindre er de begge fundet deres anvendelse i moderne industri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.