FormationHistorie

De største tank kampe i fortiden?

Tankene er ikke til at kæmpe med kampvogne. De har den opgave til en anden, og det er omsluttet (afhængig af den klasse af maskine) eller hurtige udvikling af fjendens bagud til at dække områderne forsvar, enten i umiddelbar bryde fjendens fæstningsværker. I det første tilfælde de lette kampvogne, i den anden - medium og tunge.

De største tank kampe i historien om denne slags tropper fandt sted i det XX århundrede, under Anden Verdenskrig. Hver af disse kampe var resultatet af fejlagtige handlinger generalstabe, som forårsagede behovet for at træffe hasteforanstaltninger for at forhindre gennembrud af fronten. En sådan situation opstod i det sidste århundrede, mere end én gang.

Hvis vi vurderer de største tank kampe i antallet af kampkøretøjer, der deltager i dem, i en sådan superbitvami kan vi antage flere historiske episoder, hvor hundredvis af pansrede køretøjer kæmpede på samme tid.

Små nordafrikansk landsby El Alamein blev verdensberømt takket være det faktum, at i 1944 i ørkenen nær hendes seks hundrede tyske og italienske kampvogne mødtes med briterne, hvis antal blev anslået i 1200 biler.

Vi var på Vestfronten og i Afrika de andre store tank kampe, men de er langt nede skalaen til Kursk operation, der som helhed var en gigantisk counter-kamp, da begge sider forsøgte at bryde fjendens forsvar, bryde det og gå til et stærkt angreb.

I samme år en storstilet modangreb amerikanere i Ardennerne var en reaktion på forsøg på tyskerne at besejre de allierede ekspeditionsstyrke i Europa, efter at have flyttet til hans panserdivisioner af SS.

Den virkelige billede af denne store slag er forskellig fra den ene, som den sovjetiske moviegoer er velkendt i filmen "Liberation". Fordele "tridtsatchetverok" blev delvist opvejet af den manøvredygtighed, at tyskerne i de tilfælde, hvor det var muligt at realisere den vigtigste plus en nylig offentliggjort deres "Royal Tiger" og "Panther", dvs. længere rækkevidde rettet ild. " Ligesom mange andre store akvarium slaget ved Prokhorovka ikke blive et sted for ultimativ triumf for nogen af parterne, som hver især har lidt store tab. Hundredvis af biler blev brændt, de tyske ofre var mindre vigtige, men de bliver fatal for værnemagten grund af den mindre kapacitet til reproduktion af den ødelagte udstyr.

I anden halvdel af det XX århundrede var der også den største tank kampe, hvor han har deltaget på begge sider af pansrede køretøjer blev anslået af fire-cifrede numre. I "Yom Kippur-krigen" på israelske hær positioner hit syriske stål knytnæve. Det skete ved begyndelsen af oktober 1973. Arabiske hære var syv-tiden fordel, blev deres biler udstyret med nattesyn udstyr, der giver klare fordele i kamp i mørke, men de kunne ikke lykkes.

Avancerede antitank våben, herunder ATGM, miner, formet-charge projektiler, angreb fly og mange andre, har gjort ekstremt sårbare tanke. På trods af dette, produktion og løbende forbedring af pansrede køretøjer fortsætter, fordi andre måder at besætte territoriet ikke eksisterer. Ændring taktik brug af maskiner, som er mindre tilbøjelige til at angribe "hoved". Om modkørende kampe har ikke hørt, og tilsyneladende den største tank kampe forblive i siderne af bøger om militære historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.