TravelingRejsetips

Park "Sunny Island" (Krasnodar) - det bedste sted for fritid

Selvfølgelig, foran byboere er ikke så akut spørgsmålet om, hvor man kan hvile, hvis du ikke kan gå til floden eller for at gå efter svampe i skoven. Naturligvis alle gå en tur i parken, hvor der er en helt arsenal af underholdning. Et eksempel herpå er den Park "Sunny Island" (Krasnodar). I dette område kan du tilbringe en dejlig ferie med din familie fritid og sjov aktivitet der for børn og voksne.

Slappe af i de naturlige omgivelser

Feriegæster imponerende storslåede natur i parken. Territory omgiver floden, som desværre ikke er tilladt at bade. Om sommeren kan du slappe af på græsset, en tur på rulleskøjter langs floden, tage en tur langs de skyggefulde stier eller rejse i en vogn trukket af heste. "Sunny Island" (Krasnodar) er fyldt med grønne områder, blomster og træer, og elementer i landskabet og parken design er slående i deres originalitet og egenart. Hvert element er her for at dekorere, så det æstetiske mønster af park var den mest komplette.

historisk baggrund

Historien om "Sunny Island" Park (Krasnodar) begynder i sommeren 1876, da enke efter en af de forfattere af Kuban - Martha Golovataya - blev ejer af jorden ved floden. I begyndelsen af det XX århundrede blev det ejet af en lokal købmand for Rokkel navne, der begyndte at blive involveret i dyrkning af træer. Senere byggede han et par træbroer at forbinde øen til kysten, sorte jord pløjet og vendte sin skabelse i en førsteklasses økonomi. Officielt for dette sted forskanset status af parken område kun i slutningen af efteråret 1959.

Hvordan kommer man dertil

Park "Sunny Island" (Krasnodar) er beliggende i den sydlige del af byen, på en ø i flodsletten af floden Kuban. Park Adresse: ul. Sporvogn, 2. Det er bekvemt placeret, så før det kan nemt nås med offentlig transport. Trolleybus № 7, 12, 13, busser № 2, 41, 51, minibusser № 12, 13, 15.

Den moderne udseende af parken

I øjeblikket parken "Sunny Island" (Krasnodar), driftstiden er fra 09:00 til 22.00 pm - et stort område med næsten 40 hektar. Træer er plantet på et bestemt princip: først er der en birkelund, så møtrikken, og efter det begynder kalk, skiftevis med fyrretræ. Nogle træer har længe været over hundrede år. En af de største attraktioner i parken - en kæmpe ege-overlevende, der vokser fra en træbro, der tager dig til en anden ø.

udmærkelse

Park administrationen har modtaget adskillige priser for kvaliteten af tjenester i underholdningsindustrien. flere nomineringer blev vundet: "Innovation for at tiltrække besøgende i parken - det bedste zoologiske have i verden", "Bedste sikker park."

Det bedste sted til fritid

Ankommer til parken, vil du sætte pris på de næsten tre dusin moderne attraktioner, hvoraf den mest populære er "Speedway", "Safari", "Minidzhet", "Hip-Hop". Fans af mobil rekreation kan spille paintball, tennis, eller besøge de moderne sportsfaciliteter, som omfatter en skøjtebane, bygget i overensstemmelse med internationale standarder. I "Sunny Island" er et sæt af hyggelige caféer og restauranter, hvor du kan smage de lækre retter fra forskellige køkkener i verden.

Det tiltrækker årligt hajer pen fra hele Rusland for at fejre deres faglige ferie - "Journalistik Day".

Park "Sunny Island" - et populært sted for bryllupper, efter den officielle del af brylluppet. Nygifte lide at blive fotograferet i skyggen af frodige grønne på baggrund af den Kuban.

Her er nogle utroligt smukke park "Sunny Island" (Krasnodar). "Hvor at parkere i nærheden af det?" - bedt om af mange. Du kan gøre det på parkeringspladsen, der ligger i parken foran tiltrækning "Fun Slides".

Hvis adgang til parken er begrænset, kan du bruge betalt parkering, som er placeret på gaden Selezneva, foran rekrutteringskontoret.

zoo

Og, selvfølgelig, mange mennesker besøger Kuban over det rekreative område kun for at se på eksotiske dyr. Sagen er, at der er parken "Sunny Island" (Krasnodar) Zoo. Her kan du se mere end to hundrede arter af dyr, hvoraf de fleste er opført som truede. I "Safari Park" du mødes med en giraf, flodhest, ponyer, kameler, leoparder og andre interessante repræsentanter fauna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.