SundhedOp med at ryge

Hookah: anordningen, drifts-princippet. Hvad skal du vide, før de køber?

vandrør rygning kultur hver dag vinder popularitet. Nogle mener, at vandpibe - rygning enhed, der er flere gange mere farlig end cigaretter, andre tilbagevise denne myte, og nogen bringer skade til et minimum, ved hjælp af en ikke-nikotin tobak. Rundt om i verden er organiserede festivaler vandpiber kærester, og i hver by i vores store land har en rygning klub.

Hvis du vælger en vandpibe, en anordning virkemåde - den første ting, du skal vide. Når man ånder ind, over væsken, som er fuld af pæren, der er et vakuum. Luften passerer hen over varme trækul og opvarmes. Så går han ned i skålen, hvor tobakken er. Den røg, som dannes, ind i akslen. Den afkøles og renses, og derefter falder ned i kolben, befugtet og filtreret igen.

pære

Kolb - en særlig beholder til vand, hvis mission - at rense, cool og fugte den passerer gennem røgen. Det er normalt lavet af glas eller metal.

Det særlige ved de egyptiske vandpiber er en pære-formet klokke, som ser perfekt og kompakt. Det er bekvemt at bruge - altid viser, hvor meget vand hældes i det. Der er også trekantede kolbe indfødte til Syrien.

I øjeblikket i specialforretninger kan du finde meget forskellige kolber i alle former og farver, som mulighed for at vælge - det er din personlige smag.

mine

Mine - den øverste del, uden hvilken det ikke kan gøre noget vandpibe. Indretningen er følgende: minen - et rør, som køler røgen, og urenheder aflejres langs væggene.

De vigtigste miner egenskaber - længde, materiale og diameter. Typisk en længde på omkring 50-100 cm, og diameteren - 10-15 mm. De er lavet af metal miner, langt mindre - fra træ, sten og ler. Det afhænger af det materiale, styrke og holdbarhed. Den klassiske version - rustfrit stål.

Der findes flere typer af mine:

 • Hele - udelukkende er fremstillet af lavtsmeltende metal, er besværlig, men nem at bruge;
 • demonterbare - består af flere dele sammenføjet tråd normalt ikke anvendes i høj kvalitet hookahs;
 • komponent - det rør, som sættes på alle de dekorative elementer, hule indeni, så det er lettere fast.

skål

Ved at vælge en god skål til vandpibe væsentlig rolle ved sin form, samt størrelse og materiale, som det er lavet spillet.

 1. Keramik. Dårlig kvalitet option normalt sælges sammen med kinesiske vandrør, når røget heats brændende tobak.
 2. Clay. Klassisk billig løsning. Det har god varmeledningsevne, således at ensartet opvarmer tobakken.
 3. Silikone. Ildfast materiale. ensartet opvarmning af tobak, ikke kræver brug af sæler. Bryd dette bæger kan ikke være det, selvfølgelig, det er også et plus.
 4. Metal. Det menes, at tobakken metal brænder hurtigere. Men du kan finde den kop og af sådant materiale.

Man skal huske at købe en vandpibe - kop enhed kan være anderledes. Du kan finde en variant af en hvilken som helst form og volumen af markedet. Der er lavvandede, dybe og klassiske skåle. Køb en god kop vil have en separat, komplet med vandpibe er normalt substandard keramiske muligheder.

rør

Også inkluderet i enheden vandpibe. Ordningen er som følger: rør indsættes i en speciel port, mens rygning netop fordi den modtager afkølet og filtreret røg. Udstyret med et mundstykke - et tip, hovedsageligt fremstillet af træ eller plast.

Karakteriseret i diameter og billeder. Der er slanger med metal og plast ramme. Det bliver stadig mere populært silikone rør - en god, holdbar løsning, som praktisk talt ikke absorberer smag. En af de ulemper - sådanne slanger er fleksible, og deres priser er meget højere.

Ekstra tilbehør

Nedenfor er de yderligere dele af rygning uden hvilken det er muligt, men det er flere gange lettere proces.

 1. Kalaud. Runde produkt af aluminiumsfolie glimrende erstatning. Inde er sat kul på toppen dækket med et låg med justerbare spalter.
 2. Cap. De tjente en kop for at holde varmen og til at udvide røgning.
 3. Tænger. De er vant til at holde dem varme kul.
 4. Ruff. Designet til at rengøre mine.
 5. Saucer. Er et fad er nødvendig for at aske og kul er ikke spredt. Saucer kan sætte tænger, sætte hætten. Monteret i den øvre del.
 6. Engangsmundstykke. Lille plastik tip. Til hygiejnisk brug i store virksomheder, som hver især har deres egen mundstykke.

Elektronisk vandpibe. enhed

Elektronisk Hookah er en kompakt håndsæt, der er placeret inde i patronen fremmer dannelsen af bløde og duftende dampe. Denne "e-fyldning" er nok til omkring 3-4 timers kontinuerlig brug. Rygning er maksimalt forenklet: enheden er ikke kul, tobak og papir.

For enhver elektronisk vandpibe giver opladning. Hvilken oplader til elektronisk vandpibe vælge? Det er bedst at bruge det originale produkt, der kommer med selve vandpibe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.