Kunst og underholdningFilm

Konnor Maklaud - tegnet "Highlander" filmen "Highlander 2"

I 1986 screener ud filmen "Highlander". På trods af sin beskedne navn, det øjeblikkeligt vundet popularitet i hele verden. Sætningen: "Der vil kun være én" - blev luftbåren og begyndte at lyde på mange sprog. flere fortsættelser, og efter at have kørt eponyme tv-serie blev filmet på den bølge af succes.

Hvad tiltrak publikum i denne film? Bestemt en interessant historie, betagende landskaber i Skotland, god musik, skrevet specielt til "Highlander" gruppe «Dronning» og hovedpersonen - Konnor Maklaud, af Christopher Lambert spillet.

Film episke "Highlander"

Siden skyde filmen "Highlander", ville de færreste have troet, hvor meget publikum kunne lide historien om den udødelige ridder, der i århundreder at bekæmpe hinanden. Desuden historien om det første billede ser helt færdig, og derfor i de efterfølgere havde meget at forklare og hvorfor nogle ting synes langt ude.

Alle film i denne serie - fem: "Highlander" "Highlander 2: Quickening", "Highlander 3: The Final Dimension", "Highlander: Endgame" og "Highlander: The Source". Tegn Konnor Maklaud er kun til stede i fire af dem. I filmen "Highlander: Endgame", dør han i hænderne på en fjern slægtning og ven, som så bliver den centrale helten i den episke, samt tv-serien. Således er stedet for den vigtigste helten i den udødelige serien tager Dunkan Maklaud.

Den bemærkelsesværdige faktum, at begivenhederne i den anden film er ganske selvmodsigende. De ignoreres i yderligere fortsættelser.

Plot af filmen "Highlander" "Highlander 2"

Ifølge historien, i alle aldre blandt folk levede udødelig skabelse. De fleste af dem er uvidende om deres gave, som kunne opstå, hvis dens luftfartsselskab dør en voldsom død. Dræb disse skabninger kan kun være én måde - ved at afskære hans hoved. Alt hvad de skal bekæmpe hinanden for den såkaldte "præmie", som vil få det sidste overlevende udødelige.

Den første film handler om, hvordan man bliver udødelig Konnor Maklaud - skotsk highlander. Dying ved sværdet på slagmarken, da han genoplivet og vendte tilbage til sin familie.

Men de indfødte klan ikke tage ham ved at bebude en heks. Bortvist fra huset, Connor fik et job som smed og giftede sig med en pige ved navn Heather.

En dag mødte han en fremmed ved navn Ramirez. Den fyr åbnede sandheden, lære at kæmpe og bruge deres evner.

Men snart Ramirez blev dræbt af en anden udødelig ved navn Kurgan, han også jagtet og Connor, men fandt ham ikke.

Efter hændelsen, Konnor Maklaud, sammen med Heather levede hele sit liv, og derefter forlod sit fædreland.

I løbet af de lange levetid meget set og oplevet. Nogle udødelige han dræbte, med nogle bliver ven. I det tyvende århundrede, han slog sig ned i London, åbnede her lidt antikvitetsforretning og ændrede sit navn.

Engang, efter endnu en sejr over den anden udødelige helten blev han interesseret i politiet, især unge kriminalistka Brenda White. Snart var hun i stand til at lære hemmeligheden bag Connor, men hun holdt hende siden blevet forelsket i helten.

I mellemtiden, Barrow gradvist dræber alle udødelige og overlevede kun Konnor Maklaud. For at lokke ham skurk kidnapper Brenda. For at gemme en favorit, Pileurt kommer til at kæmpe og kæmpe hårdt for at vinde modstanderen, og bliver ejer af den mytiske "præmie."

I filmen "Highlander 2" vises i fremtiden, efter femogtyve år. I løbet af denne tid, helten fra gamle og svage. Grund af problemer med ozon bolden planet i fare. Connor, sammen med andre forskere, udvikler kunstig energi skjold beskytter planeten.

Det viser sig, at alle de udødelige kommer ikke fra Jorden. De var oprørere på hjemplanet mod den brutale regime General Katana. Desværre blev de fanget og sendt til Jorden.

Årene gik og Konnor Maklaud var den eneste overlevende og General Katana beslutter sig for at dræbe ham. For at gøre dette, det sender en lejesoldat, men helten besejrer dem, og igen bliver ung og udødelig. Han får også mulighed for at vende tilbage til den Ramirez liv. Sammen huske de gamle dage, og have det sjovt i fuldt omfang.

Men når jorden kommer Katana at håndtere dem selv, Ramirez ofrede sig selv for at redde Connor. I den endelige kamp, Connor nederlag sine fjender og deaktiverer dem dannet i det øjeblik skjoldet, som ozonlaget har genvundet gennem årene.

Konnor Maklaud af Clan MacLeod

Denne karakter blev født i begyndelsen af sekstende århundrede i landsbyen Glenfinnan i Skotland. På atten, hun var den første dræbt i en klan krig, og efter opstandelsen blev han bortvist fra landsbyen.

Omkring tre år, han rejste, indtil han mødte sin Heather, som han giftede sig.

Han elskede sin kone og hendes liv forblev trofast mod hende. Kone døde, da Connor vendte 69 år, men i udseende han forblev ung.

Efter døden af sin elskede, gik bjergbestiger for at studere i Edinburgh. Her købte han erhvervet som en sømand og verdslig måde.

I det tidlige syttende århundrede, Konnor Maklaud i næsten tyve år på at rejse gennem Afrika.

I midten af det syttende århundrede helten går til Japan og er udødelig lærer af sin ven Ramirez - Nakano. Han tilbragte han flere år på at studere hemmeligheder beherskelse, indtil en dag en anden udødelig troldmand dræber Nakano.

Indtil halvfjerdserne af det tyvende århundrede, Connor rejste rundt i verden og deltaget i mange krige og revolutioner. Gentagne gange forelsket og har en affære, men de alle endte desværre.

Desillusioneret med politik, vendte han tilbage til London, hvor han åbnede en lille butik af antikviteter og tager navnet Rassel Nesh. Her formår han at dræbe sin chef modstander Barrow. Men over de næste ti år, dræbt næsten alle sine indfødte folk.

Træt af den konstante kampe, det giver Duncan at dræbe sig selv, at han har fået nok strøm og ødelagde Jacob Kelloma - en anden udødelig, hvilket bringer det onde.

Våben Conor MacLeod

Gennem hele livet af bjergbestiger, han havde en anden våben. Men den vigtigste rolle spillede to sværd.

Først Sword Connor MacLeod - var en tung to-hånds Claymore. Sådanne våben at bruge de fleste af hans slægtninge i det sekstende århundrede. Dette sværd var det vigtigste våben af Connor til drabet på sin kone Heather. Efter at han forlod Claymore kors mindet om hendes grav, som dens håndtag.

I fremtiden brugte Connor sværd sin døde ven Ramirez - Catania. Det smedede lang tid siden den legendariske japanske bøssemager Masamune, især for Ramirez, der var gift med hans datter. Efter døden af Ramirez, Connor er til minde om sin lærer kun bruges til dem. Den tredje film blev brudt katana Connor, men dens karakter repareret ved brug af metal barre forlod ham Nakano.

Elskede Conor MacLeod

Igennem 482 år af livet af helten (hvis ikke at tage hensyn til begivenhederne i filmen "Highlander 2"), han ofte faldt i kærlighed.

Hans første kæreste var fra klan MacLeod, efter hans opstandelse, afviste hun ham med dem.

Have opfyldt plaid Heather Connor giftede sig med hende og levede indtil hendes død. Hertil kommer, hele sit liv han huskede hende. Man kan sige, at hun var hans største kærlighed.

I slutningen af det attende århundrede, Connor bandt en alvorlig affære med en adelskvinde Sarah Barrington. Men på grund af kærlighed til revolutionen måtte forlade Frankrig. Selv helten husket i lang tid om det.

Under Anden Verdenskrig Macleod kæmpede på allieret side, og en gang reddet den lille pige en jødinde Rachel Ellensteyn. Senere vedtog han hende og tog sig af hele mit liv. Rachel blev hans nære ven gennem mange år.

I anden halvdel af firserne (begivenheden "Highlander" film) Connor møder Brendoy Uayt. Men snart hun dør i en bilulykke.

I halvfemserne, sagen bringer bjergbestiger med arkæologen Alex. Det er næsten en nøjagtig kopi af den tidligere elskerinde Sarah Connor Barrington. De starter et forhold, men ikke for længe.

venner Conor

Bortset Rachel, som var en sand ven af Connor gennem hele sit liv, næsten alle resten af hans venner var udødelige.

Den første ven og lærer var en egyptisk Juan Ramirez. Han lærte MacLeod meget og reddede hans liv, hans pris.

En anden ven af Connor bliver en japansk mester Nakano. Han ikke alene lærer ham hemmelighederne af udødelige, men også er med til at Macleod blive mere dygtig smed. Efterfølgende master dør, redde bjergbestiger.

Sunda Kastagir - en anden udødelig ven Connor. De havde en stor sammenhæng, og de ofte ønsket svir. Men Barrow Kastagira dræber i en duel ( "Highlander").

Og, selvfølgelig, den nærmeste ven af Connor var hans fjerne slægtning - Duncan.

Dunkan Maklaud

Når, i 1992, vi begyndte at filme tv-serien "Highlander", sangeren hovedrollen Edrian Pol overtalte forfattere og direktør til at præsentere sin karakter som et enkelt tegn, ikke Connor MacLeod. Så der var - Dunkan Maklaud.

Dette tal kom oprindeligt fra tilstødende grene Clan MacLeod. Som Connor, efter opstandelsen, blev han bortvist fra sit hjem.

Da han var treogtredive, fandt han Connor og gjorde hans discipel. Efterfølgende MacLeod ofte brugt tid sammen.

Kun et presserende behov for at få disse venner tilbringer en duel, hvor Duncan vandt. Dette blev gjort med den hensigt at kombinere deres beføjelser i én og besejre grusom fjende.

I 2007 screener en femtedel af den episke, hvor hovedpersonen var bare Duncan.

Christopher Lambert, skuespiller, der spillede Conor MacLeod

Den filmografi af skuespilleren mere end halvfjerds værker.

Fødestedet for den bjergbestiger i New York, men på grund af arbejdet i sin fars barndom Christopher fandt sted i Schweiz og Frankrig.

Professionelt involveret i musik og dans. Han debuterede i biografen i slutningen af halvfjerdserne i den franske film «Ciao, les mecs».

Indtil midten af firserne blev filmet det meste i franske film, der ikke bringer ham en særlig popularitet.

Gennembruddet i sin karriere skete efter optagelserne Luc Bessons "Subway". Her partnere Christopher i filmen var den kommende filmstjerne Izabel Adzhani og Jean Reno.

Udmærkede sig i Besson, blev næste år Lambert inviteret af Russell Mulcahy at spille den udødelige Highlander opkaldt Konnor Maklaud. Skuespilleren er aftalt, ikke engang mistanke om, at denne rolle skulle blive hans varemærke.

I intervallet mellem den første og anden film af Duncan, Christopher Lambert medvirkede i flere engelsksprogede film, men de har ikke haft megen succes.

I 1991 blev skuespilleren inviteret til at spille i fortsættelsen af "Highlander", han gerne aftalt, at sætte betingelserne for deltagelse i dette billede Shona Konneri, med hvem de blev venner under indspilningen af den første film.

Efter "Highlander 2" tog Lambert karriere fra. Han blev aktivt opfordret til at skyde i forskellige actionfilm over hele verden. Det var på dette tidspunkt var der sådan kendte af hans film som "Fortress", "Mean Guns" og «Mortal Kombat».

I 1994 og 2000, han igen vendte tilbage til rollen som bjergbestiger, indtil hans karakter blev dræbt.

Også medvirkede i en af de episoder af tv-serien "Highlander".

Med ankomsten af den 2000:e fortsatte Christopher Lambert til ofte skyde i filmen, men det blev mindre populær.

I dag skuespilleren fortsatte med at blive vist i USA såvel som i fransk film. I 2016 hjalp han ud filmen "Hil Cæsar!".

Siden udrulle den første "Highlander", passerede tredive år. Alle disse år publikum med en synkende set alle de udvidelser, i håb om at finde ud af, hvordan skæbnen for deres kæledyr ved navn Connor McCloud.

Filmen "Highlander" har længe været en klassiker i verden biograf. Det er uheldigt, at alle forsøg på at fjerne en værdig efterfølger ikke var en succes. Serien er den samme - det er et særskilt projekt med en helt anden karakter. For et par år siden var der rygter om, at en genindspilning af "Highlander" vil blive fjernet. Under alle omstændigheder, uanset hvor meget filmet efterfølgere eller remakes, til minde om alle fans af denne episke vil kun være ét billede af Connor MacLeod - af Christopher Lambert spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.