Nyheder og SamfundBerømtheder

Oksana Kondakova: biografi og personlige liv model

Oksana Kondakova - smart og smuk pige, en berømt model. Men for hele verden, er hun blevet berømt ikke på grund af sine fremragende eksterne data. For et par år blonde han mødtes med NHL stjerne Evgeni Malkin. Hvorfor var deres afsked med Oksana Kondakova? Foto, biografi model og detaljer om hendes personlige liv - alt dette finder du i artiklen. God læsning!

Oksana Kondakova: biografi

Berømte model født den 23. februar 1984 Magnitogorsk. Hendes forældre er medlemmer af middelklassen. De gjorde alt for at have lille pige var det bedste af alt: legetøj, tøj og så videre.

Vores heltinde voksede føjelig og venlig pige. I skolen var hun en god elev. Hun havde altid en masse veninder og kærester. Oksana Kondakova skulle få en videregående uddannelse, men måtte udskyde det.

karriere

Langbenet blondine med et kønt ansigt kunne ikke hjælpe, men tiltrække opmærksomhed. Når du er på gaden blev hun kontaktet af en repræsentant for Magnitogorsk modelbureauer. Han hånds pigen et visitkort. Oksana Kondakova kunne ikke gå glip af sådan en chance. Snart begyndte hun modeshows og fotooptagelser. De indfødte af Magnitogorsk pige blev en rigtig stjerne. Modeller få gode gebyrer. Hun kunne bruge pengene på uddannelse, men har besluttet at investere i "skønhed". Oksana gjort hendes læber, så lignede Angelina Jolie.

Personlige liv

Det er kendt, at modellen allerede var gift. Historien kom ud ikke meget smuk. Pigen fik et job som sekretær i en af Magnitogorsk selskaber. Kondakova formået at opbygge en succesfuld karriere og bringe hans chef til registratoren. Ægteskabet varede ikke længe. Konstant skænderier, misforståelser, forræderi af sin kone - alt dette forceret en mand til skilsmisse.

Kendskab til Evgeni Malkin

I 2008 NHL stjerne ankom i Magnitogorsk. I en natklub, mødte han med den lyse blonde og blev forelsket i hende første gang. Som du kan forestille dig, taler vi om Oksana Kondakova. Malkin var klar til at gøre de mest obezbashennym gerninger af hensyn til sin elskede. For eksempel gav han vinduerne i hendes lejlighed reelle fyrværkeri. Hun var rørt til tårer.

Ved udgangen af 2008, modellen gik med hockey spiller i Pittsburgh (USA). Alle amerikanske formiddagsblade skrev om Evgeny Malkov affære med Oksana Kondakova. Foto af et par i kærlighed er ligeledes forbundet med artiklen. Journalister begyndte at dykke ned i fortiden af pigen og fandt i det en masse sorte pletter. Men Eugene var ikke interesseret i alt dette. Efter alt, han elskede Magnitogorsk model.

afsked

Malkin og Kondakov mødtes i 4 år. Deres venner og bekendte var overbevist om, at det er et spørgsmål til brylluppet. Men parret pludselig annoncerede separationen. Hvorfor har alt dette ske? Der er flere versioner. Måske kærligheden mellem dem er slukket. Der er også rygter om, at Malkin forældre var imod hans forhold til model Magnitogorsk. Den sande årsag til forskellen er kun kendt af børnene. Nu Evgeni Malkin nye forlovede - tv-vært Anna Kasterova.

Som konklusion

Nu ved du, hvem denne Oksana Kondakova og hvad det er blevet berømt. Forholdet til ishockeyspiller Evgeni Malkin vil for altid forblive en af de klareste og lykkeligste episoder af hendes liv. Vi ønsker denne smukke og søde pige og lykke på den personlige front!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.