SundhedOp med at ryge

Det er lettere at holde op med at ryge? nogle anbefalinger

Rygning - en af de mest almindelige dårlige vaner. Det er svært at finde nogen, der aldrig har røget eller forsøgt at gøre. På farerne ved rygning har gentagne gange advaret. Men nogle gange er det meget vanskeligt at opgive den dårlige vane. Denne artikel beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvordan det er lettere at stoppe med at ryge.

Nogle enkle tips

 1. Hvis din virksomhed har en ryger ven, der også besluttet at starte en sund livsstil for alle opgive tobak, begynder at kaste sammen. Så det vil være meget sjovere og nemmere. Efter alt, hvis en af jer falder igennem, så den anden vil altid være der, og vil være i stand til at rette det. Dette er den nemmeste måde at stoppe med at ryge.
 2. Ifølge eksrygere, nikotintyggegummi - det er et fantastisk værktøj i en tid, hvor kroppen er at bryde. Det er lettere at holde op med at ryge? Spis det bør være, når der er ingen styrke til at udholde.
 3. Dette punkt følger af den første. Selv hvis du ikke har en allieret i sagen, den periode, rygestop, så prøv ikke at være alene. Lad din side vil være folk, der vil hjælpe dig til at ride ud de vanskelige tider og yde støtte.
 4. Hvis du i de næste par uger er planlagt for nogle begivenhed (corporate på arbejde, fødselsdagsfest favorit, og så videre), derefter med den hensigt at stoppe med at ryge bliver nødt til at vente. Efter alt, mest sandsynligt, på festivalen vil være alkohol, men hvor det er, der er en cigaret, du ikke har tid til at blinke et øje.
 5. Spis rigtigt og afbalanceret. Der er en række fødevarer, der anbefales til brug under afholdenhed fra cigaretter. De hjælper med at reducere trangen til nikotin.
 6. Det er lettere at holde op med at ryge? At opgive en dårlig vane du har brug for på en gang, og ikke at reducere antallet af cigaretter over tid. Hvis du beslutter dig for alvor, har du brug for det samme, uden forsinkelse og uden at overbevise dig selv, at efter en vis periode vil være i stand til at slippe af trangen til nikotin.

Hvilke fødevarer bidrage til at mindske cravings til at ryge?

Som tidligere nævnt er der produkter, der hjælper til at reducere trangen til at ryge. Det er lettere at holde op med at ryge? For at gøre dette, er du nødt til at medtage i din kost:

 • mælk. Det er bevist i praksis, at det gør brug af før ryge røg smag ubehagelig;
 • vitamin C. Citrus hjælpe kroppen til at genoprette den mængde næringsstoffer, der er ødelagt nikotin;
 • rødvin. Det reducerer risikoen for at udvikle lungekræft med 60%;
 • ingefær. Det anbefales at bruge på et tidspunkt, hvor så ønsker at ryge og have en hånd langsomt rækker ind i hans lomme. Bare sætte et stykke ingefær på spidsen af tungen og nyde sin krydret smag;
 • broccoli. Det hjælper med at beskytte lungeceller mod virkningerne af toksiner, der kommer ind i kroppen fra cigaretrøg;
 • aubergine. Hjælp til at fjerne abstinenssymptomer.

Her er nogle enkle tips du kan give til dem, der har besluttet at starte en kamp med nikotinafhængighed. Svaret på spørgsmålet om, hvor meget lettere at stoppe med at ryge, for hver kan have sin egen. Unik "stof" er ikke. Nogen er med til at ryge flere gange dyppet i mælk og tørret af cigaretter for at modvirke for evigt, nogen har brug for en stærk motivation. Hvor let at stoppe med at ryge gratis, hurtigt og effektivt - det er op til dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.