Mad og drikkevarerSalater

Hvad skal forberede salater til ferien: deling opskrifter

Salater til ferien er fast inventar i den højtidelige fest hver god husmor. De fremstilles ud fra en række fødevarer friske eller for forarbejdede (opvarmet, ristet og t. D.). De kan være sød eller krydret, krydrede eller delikat. Forbered en salat til ferien er ikke så nemt som det ser i første omgang, fordi der ud over smagen, de oprindeligt indrettet, hvilket gør en simpel parabol kan blive til en kulinarisk mesterværk.

En interessant opskrift, som du har brug for svampe, appelsiner og peberfrugt. Resultatet er et originalt salat med krydret-sød smag, at gæsterne vil sætte pris på. Til dets fremstilling er taget 300 g friske svampe, 100 g ost, er det ønskeligt, at den faste kvalitet, mellemstore æble, appelsin, to sød peber.

Til fyldet skal du bruge en teskefuld sennep, den samme mængde af honning og en spiseskefuld citronsaft klemt.

Svampe vaskes, kogt, skåret i strimler. Æbler og appelsiner skrællet og frø (hvis nogen) er frugtkødet knuses. Ost rist. Peber skåret i strimler. Ingredienserne blandes, de sætter sovs af sennep, honning og citronsaft. Salater til ferien anbefalede smukt dekorere ringe af peber eller hele svampe, drys med hakkede krydderurter.

For sådanne datoer som Valentinsdag, 8. marts eller bryllupsdag, kan du forberede den oprindelige fad i form af hjerte med granat. At koge det, skal du kogt kylling (ca. 300 gram), en mellemstor roer, 5 store valnødder, 3 æg, 100 g ost hård, løg. Granatæble (fortrinsvis tage, således at kornene blev lyse farve) rene. Bestanddelene knuses, lagt i lag i følgende rækkefølge: kylling, hakkede og ristede løg, kogte æg, revet ost, hakkede valnødder, roer. Alle ingredienser er smurt med mayonnaise. Lagt oven på granatæble frø for at lukke de tidligere produkter.

Kød salater til ferien tabellen er den hjertelige skålen, som kan blive den vigtigste udsmykning af den højtidelige fest. Som den vigtigste ingrediens, idet der ikke kun kylling, men også kogt svinekød, oksekød, og så videre. D. Således er det muligt at udarbejde en salat efter følgende opskrift, let at modificere alle sædvanlige og er velkendte "Olivier". Kogt kylling skæres i små stykker. Det vil tage 1-2 bryster i 3-4 portioner af specialiteter. 2 æg hakkede mellemstore terninger. Agurk og kogte kartofler (2-3 stk.) Skåret i stykker. Alle ingredienser blandes og mayonnaise.

Salater til ferien - en ret, som har brug for at det oprindelige design. Dette vil ikke kun tiltrække sig opmærksomhed, men også for at vise yderligere færdigheder og fantasi elskerinde. For tilmelding, kan du bruge en række forskellige produkter, alt efter om den vigtigste ingrediens i et fad. Salat med fisk og skaldyr kan du tage at dekorere hele kogte rejer, figurer af kogte grøntsager, revet ost. Hvis salater er lavet med kød til ferien, så kom fra kredse af kogte æg, krydderurter og så videre. D.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.