Nyheder og SamfundKvinders problemer

Vi forstår, at der er så meget mælk var

Alle mødre ved, hvad der er bedst for det nyfødte barn - en amning. Men hvad nu hvis du ikke har nok mælk? Hvordan at opretholde og endda øge laktation, uden at tage barnet med mælkeerstatning formel?

første skridt

Pas på, at der er en masse af modermælk, mor skal siden fødslen af deres barn. Det første, der er vigtigt: Umiddelbart efter fødslen af krummer skal knytte til sin mors bryst, selv om kun en lille, men barnet vil trække mad. Således begynder processen med at etablere amning, hvilket kan tage endnu et par måneder. Så at mælken var på vej, skal kvinden så meget som muligt for at give dit barn bryst. Og du kan aldrig fodre krummer fra brystvorten, så han kan bare vokse doven og nægter at trække mælk fra en kvindes bryst.

mad

Det er også vigtigt fra barnets biologiske mor at se din kost. I første omgang, er du nødt til at opgive alle junkfood, spiser light supper, kartoffelmos, bortset fastfood. Det er også vigtigt at huske de fødevarer, der kan forårsage kolik i baby: sodavand, løg, bønner, frugter såsom druer og pærer. Fra dem barnet kan blive hævede, og han bare ikke ønsker næste gang at tage brystet. Og amning længe blive til intet.

Om mælk

De fleste kvinder, finde det nødt til at malke det var meget, kan høre anbefaling, er det nødvendigt at spise mælk og mælkeprodukter. Dette er en myte. Hvor meget en kvinde vil forbruge sådanne fødevarer, vil mængden af mælk ikke ændre sig. Desuden er amning og gravide kvinder frarådes at bruge ukogt hele komælk.

Generelle anbefalinger

Ofte kvinder kan være interesseret i, det vil sige, mælk, der var en masse. Hvis vi tager i almindelighed, er der intet overnaturligt. behøver kun at spise rigtigt. Mor skal spise fødevarer, der indeholder vitaminer i forskellige grupper, og mætte din krop Baby Body gavnlige sporstoffer. Desuden bør maden være ret forskellige, så mælken fra moderen at være forpasset med en hævn.

specialprodukt

Du kan også prøve at finde ud af på egen hånd, det vil sige, at mælken var meget, fordi hver krop er anderledes. For eksempel vil en mor skal spise kød til en god amning, og den anden får brug for en daglig dosis af en valnød. Dette kan detekteres ved konventionelle prøver at overvåge forbruget af et produkt reaktion laktation.

Te og søde sager

Den mest almindelige anbefaling, der er, at mælken var meget vil forbruget af te og spise slik. Nogle sandhed i dette. Efter alt, sød genopbygge kulhydrat butikker i kroppen af en kvinde, der brugt så hurtigt. En varm væske fanget i kroppen i et par minutter før fodring og aktiverer hormonet oxytocin, som er ansvarlig for at øge amning og som vil gøre det trick perfekt.

medicin

Også for at gøre det mere mælk moderen kan købe på et apotek særlige midler, som er designet til at forbedre amning. Det kan være nogle vitaminer, te at øge amning. Det skal bemærkes, at de er meget effektive og hjælpe til øget mælkeproduktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.