SundhedOp med at ryge

Veyping: skade eller gavn for den menneskelige krop

Veypingom kaldet puster elektroniske cigaret - et nyt emne, men sikkert vinder popularitet blandt rygere. Sidstnævnte endda begyndte at forene sig i samfund for at dele erfaringer om forskellige fordampere og kompositioner og en fritid blandt ligesindede.

Veyping: drift princip

Princippet for driften af den elektroniske cigaret følgende: stangen spidsen belyses, er udåndingsluften udledt i en aromatiseret dampsky. Inde i varmeelementet af mekanismen er placeret, en aftagelig batteri, en aftagelig kassette med en særlig væske, der anvendes i stedet for tobak. I første omgang blev den elektroniske cigaret tænkt som et alternativ til den klassiske rygning skadeligt, fordi stort set indeholder i sin struktur nikotin, dufter godt, og en sand fornøjelse fra processen.

Fordele veypinga

Veyping, skade og fordele, som er genstand for hyppig debat blandt rygere, har en række fordele, nemlig manglen på:

 • Lugt i munden.
 • Forbrændingsprocessen, og dermed risikoen for brand, brændende tøj, blive brændt.
 • Tobak, hvorfor under rygning sker udvælgelsen af harpiks og andre skadelige komponenter.
 • Skarp røg. Veyping, skade og gavn er bestridt af parterne, at spørgsmålet om hyppigheden af dets brug, der kan bruges på offentlige områder uden ulempe for andre. Efter lugtfri vanddamp frigives under rygning elektron som forsvinder inden for sekunder.

Veyping: skade eller gavn for den menneskelige krop, hvad det er?

Fordele veypinga er at slappe af, have det sjovt og meditation. Du kan glemme alt om de presserende problemer og nyde den behagelige smag, at vælge den mest velegnede.

Til en pris på veyping, skader og hvis brug ikke er blevet bevist endegyldigt, er det meget billigere end at ryge almindelige cigaretter. Naturligvis vil der skulle oprindeligt investere i selve enheden og de forskellige typer af væsker, men efterfølgende omkostninger vil være mindre mærkbar i forhold til køb af klassiske cigaretter. Tilstedeværelsen på markedet et bredt udvalg af modeller med forskellig udformning og størrelse - en af de vigtigste fordele, som kendetegner veyping.

Harm og fordele: anmeldelser

På trods af de mange fordele, anvendelsen af den elektroniske cigaret har flere ulemper, hvor den største er nikotin. Selv om antallet af sit minimum - nikotinafhængighed stadig, men ikke længere fra en konventionel cigaret, og fra e. For dem, der ønsker at holde op med at ryge veyping der skader og fordele er omtrent lige forhold, er en slags mellemmand, hjælper til gradvist at slippe af nikotinafhængighed.

I udtalelsen fra rygere, er det i en overgangsperiode den elektroniske cigaret sparer ved eventuelle fejl, der gør det muligt problemfrit at opgive den vane. Under veypinga det indtryk, at rygning er virkelig foregår. Således mennesker kan lide at bedrage sig selv, forsøger at slippe af med den vane at ryge rigtige cigaretter. Gradvist i intervaller på et par måneder, anbefales det at sænke fluid fæstning til senere at skifte til nikotin. For en komplet fiasko efterfølgende anbefalede farvel og veypingom.

Mange rygere om nymodens opfindelse reagerer som den samme lort, men mere feature-rige, og er ikke villige til at ændre loppe.

Ifølge læger

Og dog, hvor sikkert veyping? Harm og fordele for den person, på lige plan enten den ene opvejer den anden? Ifølge nogle læger, når ryge en elektronisk cigaret ryger får stadig en stor del af nikotin end før. Dette skyldes hyppigere kontakt i løbet af dagen med moderne opfindelse. Derfor, nikotinafhængighed er, men det viser sig i en anden form. Desuden i lungerne forekommer aflejring af små partikler dannet under veypinga, som ikke også en nyttig faktor.

Elektroniske cigaretter er dukket op for ikke så længe siden, så deres indvirkning på kroppen er stadig under undersøgelse. Fordele og skadelige virkninger af veypinga afsløret af forskellige undersøgelser. Det vides ikke, hvad konsekvenserne kan forekomme som et resultat af en lang trække dem, som for forståelsen af behovet for at observere i temmelig lang tid.

Sammensætningen af fluidet

Et stort antal rygter om skade veypinga sker på grundlag af uvidenhed af den flydende sammensætning, hvorfra dampen genereres. Faktisk indeholder komponenter 4-5;

 • Mad glycerol. Bevirker dannelse af damp ved den maksimale veypinge.
 • Fødevarer propylenglycol. Tilføjelse til følelsen af fæstningen.
 • Flavours. Giv parret en bestemt smag.
 • Destilleret vand. Det er hensigten at afbøde smagen.
 • Nikotin. Komponent er valgfri. Væske er også tilgængelige i form af nikotin, der reducerer skade på elektroniske cigaret til et minimum.

Glycerol, propylenglycol og aromastoffer anvendes i fødevarer og kosmetiske industrier, der bekræfter sikkerheden af udledt af rygeren for sig selv og for andre damp.

Forskere har foretaget undersøgelser af indflydelsen af den elektroniske cigaret i forekomsten af forstadier betingelser, hvorunder det blev fundet, at dampen frigives under veypinge indeholder ingen kræftfremkaldende stoffer. Der er derfor ingen risiko for helbredet, i modsætning til cigaret tobaksrøg med en stor mængde af skadelige stoffer.

Det er velkendt, at væsken begynder at udsende skadelige stoffer, når uacceptable temperatur. Signalet er forekomsten af hoste. Derfor anbefales det ikke at blive involveret i gadget og forsøger at bruge det så lidt som muligt, og om muligt give op helt.

Hvem bør ikke blive involveret veypingom

Veyping er berettiget i tilfælde af bevidste forsøg på rygestop og reducere skadevirkningerne af afhængighed til sundhed.

Vi anbefaler ikke brug af den elektroniske cigaret:

 • gravide kvinder og ammende mødre for at undgå skade på barnet;
 • personer under 18 år for at undgå afhængighed af rygning og forsinkelser i udviklingen af en organisme;
 • personer med allergi over for komponenter i væsken, eftersom brugen af "stimulus" har en betydelig sundhedsrisiko.

Under alle omstændigheder, under nytten af den elektroniske cigaret skal forstås det mindre farligt end konventionelle indeholdende kræftfremkaldende stoffer og skadelige tjære. Og, selvfølgelig, er det mere nyttigt ikke at ryge end at bruge veyping.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.