SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at behandle forbrændinger i hjemmet?

Enhver person mindst én gang i deres liv, men brændte. Burns er ikke de eneste, der i kraft af deres erhverv er knyttet til svejsning gnister eller ild, såsom stålarbejdere, brandmænd, reddere. Men derhjemme, kan du få en tilstrækkelig mængde af termiske skader, fordi vi hver dag bruger kogende vand eller varme apparater, kok på en varmeplade.

nysgerrige børn

Små børn oftest fordi deres nysgerrighed lider forbrændinger: nars rører jern eller kedel, ked krus kogende vand, tænde for vandhanen med varmt vand og mange andre eksempler. Selv de mindste, alle termiske læsioner er smertefulde, men ikke en alvorlig trussel mod sundheden. Derfor skal behandling af brandsår i hjemmet være rigtigt, foretages umiddelbart efter termoporazheniya.

Hvordan kan man foretage en undersøgelse?

Inspektion af brændt område af huden bør gøres for dem, der hurtigt kan navigere til alvorligheden af skaden og vurdere, om der er behov for professionel lægelig bistand. Før du foretager behandling af brandsår i hjemmet, skal du bestemme graden af skaden. Læger er fire læsionssværhedsgrad:

  1. På sitet for skade på huden reddens og pukler, bobler i væsken.
  2. Huden er rød og opsvulmet, boblerne brister eller forblive spændt, vises skurv skorpe, der dannes på grund af blod clotted.
  3. Det brænde er dybt nok, der påvirker huden, muskler, knogler; sårskorpedannelse.
  4. Brændt forkullet kropsvæv. Kendetegnet ved stort set alle grader termoporazheniya.

1 sværhedsgrad

Hvis der var en forbrænding på 1 grad, kan behandlingen gøres derhjemme ved dig selv. Det er nødvendigt i et hjem medicinskabet har altid har geler eller salver indeholdende NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske midler), antibakterielle midler, som fremmer hurtig heling af sår og hud regenerering, f.eks betyder "Panthenol" "olazol".

Lægemidler anvendes smertefrit igen uden at beskadige det berørte område, så egnet selv for børn. Medicin giver en naturlig varme i huden og væv til at beskytte mod indtrængning af forskellige former for infektioner.

Løsninger mod forbrændinger

Når den resulterende traume behandling af brandsår i hjemmet udføres ved anvendelse 60% alkohol. Steder bobledannelse skal rengøres mindst to gange om dagen med den vandige opløsning af kaliumpermanganat (5%) eller tannin (5%). Det er en kraftig antiseptisk, som er dannet af en skræl, begrænse infektion af sår og lindre smerte på den berørte hud. Når såret gnides, er bandagen ikke anbefales at anvende på toppen.

lumsk bjørneklo

Skade kan opnås fra bjørneklo, giften, som indeholder furanocoumariner. Forbrændinger fra giften kan ikke umiddelbart åbenbar. Et hit bjørneklo saft på din hud, kan du ikke engang mærke til. Derfor behandling af brandsår i hjemmet til at udføre dette: skal du hurtigt fjerne saften, vaske det med rigelige berørte områder med vand og sæbe (hvis vand ikke er tilgængelig, i det mindste våd klud, og derefter lukke den tætte stof). Efter dette, skylles med alkohol. Luk det berørte område i 2 dage fra solen. Hvis opnået cowparsnip brænde behandling udføres på samme måde som i de andre arter.

Må ikke brænde, passe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.