SundhedAnti Alder

Hvad du behøver at vide, før der træffes beslutning om Botox?

Siden da, som Botox blev godkendt til brug i kosmetik i 2002 blev han en af de mest populære ikke-kirurgiske metoder til at bevare ungdom. Ifølge statistik fra American Society of Plastic Surgeons, har 6,7 millioner formelle procedurer for indførelse af Botox blevet rapporteret i 2015, kun udføres i USA.

Men hvordan kan du vide, om Botox passende løsning for dig? Her er nogle spørgsmål at stille dig selv og professionel kosmetolog, før der træffes beslutning om proceduren.

læge kvalifikationer

Tilmeld dig for proceduren for indførelse af Botox i dag er så let som tilmelde sig en manicure eller massage, men det betyder ikke, at hver specialist tilbyder forynge dig med botox, er kvalificeret til at udføre denne procedure.

Nu større byer næsten hvert hjørne åbner nye medicinske, kosmetiske og spa-centre, som tilbyder tjenester på indførelse af Botox.

Selv andre typer af behandlere begynde at tilbyde disse tjenester. I nogle lande er endda tandlæger begyndt at indføre Botox til kosmetiske formål.

Uanset om du vælger en professionel tandlæge, kosmetolog eller plastikkirurg, skal du sørge for, at denne person har erfaring i at udføre kosmetiske behandlinger ved hjælp af Botox. Aldrig være bange for at bede om at tjekke dit eksamensbevis.

bivirkninger

Brugen af Botox til behandling af rynker er ikke forbundet med en alvorlig risiko. Men dette betyder ikke, at det ikke er nødvendigt at vide på forhånd om proceduren.

Der er risiko for blå mærker eller hævelse på injektionsstedet, men disse effekter er midlertidige. Så hvis du beslutter dig for at komme ind på Botox før en vigtig begivenhed, bemærk venligst, at proceduren ikke skal skrives lige før ferien dato.

Hvis du lider af visse neurologiske sygdomme, diskuterede først muligheden for en indsprøjtning af botox fra en professionel neurolog. Desuden bør gravide kvinder afstå fra injektioner.

Botox eller dermal fyldstoffer

Nogle mennesker tror, at med den sagging hud vil klare Botox, når de i virkeligheden problemet effektivt klare dermal fyldstoffer baseret på hyaluronsyre.

Botox klarer med bevægelige mimiske rynker, for eksempel mellem øjenbrynene, omkring panden og omkring øjnene. Botox nedsætter mobiliteten af muskler, der fører til dannelsen af rynker.

På trods af, at Botox er perfekt glatter huden, han er ude af stand til at klare flænge.

Dermal fyldstoffer anvendte stof kaldet hyaluronsyre, er det naturligt produceres i kroppen. Disse fyldstoffer tilføje volumen i områder, der mister sin aldring.

Afhængigt af dit valg af fyldstof, resultatet er en kosmetisk procedure kan vare fra seks måneder til to år.

Korrekt valgte tidspunkt

Mange mennesker ønsker at modtage en indsprøjtning før en stor begivenhed såsom et bryllup eller jubilæum. Men det bør justeres optimalt for den korrekte drift af lægemidlet og den mest optimale resultat under injektion.

Resultatet af enkelt injektion opretholdes, normalt for omkring tre måneder. Det stof kan tage op til syv dage for at demonstrere den optimale effekt, men typisk resultatet er allerede tydeligt i to eller tre dage efter injektionen.

For at undgå problemer er det bedre at diskutere din tidsplan med fagfolk.

pris

Botox bruges til kosmetiske procedurer, og de er kendt for at være meget dyrt. Generelt injektioner omkostninger afhænger af mange faktorer: omfanget af institutioner, faglige kvalifikationer og mængden af Botox anvendes.

Nogle læger praktiserede stabil pris for hver del af ansigtet, uanset om det er i panden, omkring øjnene eller læberne. Flere fagfolk beregnede beløb afhængigt af antallet af Botox, som er nødvendig for at opnå optimale resultater.

Under alle omstændigheder bør prisen og dens variationer tale på forhånd.

Forberedelse til proceduren

Heldigvis Botox er ikke meget irriterende for huden og ikke forårsage allergiske reaktioner. Dog bør du planlægge for hver procedure.

For eksempel en is komprimere påføres injektionsstedet inden for et par minutter efter proceduren vil bidrage til at mindske sandsynligheden for hævelse og blå mærker.

Hvis du ønsker at gøre effekten holder længere, anbefaler fagfolk tager zink inden for to til tre dage før proceduren Botox injektion.

alder

Der er ingen fast alder, hvor det er bedst at begynde at indtaste Botox. Det afhænger helt af din hud, samt den tid og hastighed af aldring, rynker og folder.

Bedst af alt Botox arbejder proaktivt, og denne injektion bør administreres så snart du opdager dannelsen af rynker. Hvis du begynder at bruge Botox i den tidlige dannelse af rynker, er det muligt at stoppe deres progression og udskyde ældning af huden.

Botox er primært en forebyggende foranstaltning. Hvis du begynder at indtaste det tidligt nok i rynkerne ikke får en chance for at danne.

En anden anvendelse af Botox

Mange mennesker ved ikke engang, hvad Botox er ikke kun bruges til kosmetiske formål, der er mange andre lige så interessante måder at bruge dette stof.

Da stoffet er blevet formelt godkendt, begyndte det at aktivt at lære og bruge i skabelsen af en flerhed af narkotika, har ingen relation til rynker.

Brug af lægemidlet blev godkendt til bekæmpelse af overdreven sveden under armene, til bekæmpelse af migræne, overaktiv blære og sporer. Desuden er Botox bruges i nogle smertestillende.

fremtidig Botox

Menneskeheden vil aldrig stoppe på udkig efter den "kilde til evig ungdom." Måske i den nærmeste fremtid et nyt lægemiddel kommer på stedet af Botox, vil anti-aging effekt, som skal bevares bedre, og vil vare længere. Men så længe Botox har ingen konkurrenter, på trods af fremkomsten af analoger.

I øjeblikket Botox er kongen af anti-aging agenter. Hverken stof klarer med rynker så effektivt.

Således indtil der er en ny mirakuløs anti-aging medicin, på jagt efter, som kan tage årtier, mange af os i kampen mod rynker er at stole udelukkende på Botox.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.