SundhedAnti Alder

Observere disse betingelser, vil du være i stand til at overleve længere dine venner

Når vi er unge, vi tror på, at vi vil leve for evigt. I hvert fald forekommer det os, at de sidste dage af denne verden - spørgsmålet om det fjerne, den grænseløse fremtid, så du skal ikke tænke på det nu. Men med alderen, begynder vi at se på mange ting forskelligt. Comes forstå: Vi er betinget af, hvor meget vi har fået på denne planet. Der er nogle enkle retningslinjer, der kan hjælpe forudsige, hvor længe du vil leve i sammenligning med sine venner.

Er du gift

Tillykke! Vi savnede sandsynligvis et par år med dem, men i et ægteskab der er mange positive elementer. Og her er en af dem. En undersøgelse foretaget i 2013, afspejlede et interessant mønster: folk, der er gift, er forsikret mod for tidlig død i voksenalderen. lægejournaler 4802 gifte midaldrende mennesker blev set. Tidlig død er virkelig ikke så forfærdeligt for dem i sammenligning med andre singler. Forskere har foreslået, at have en partner med til at behandle nogle helbredsproblemer eller andre vanskeligheder, der spontant. I det mindste, vil konen altid medføre en ambulance, hvis noget sker.

I dit liv er der ingen stress

Forskere fra University of California i 2015 viste, at kronisk stress reducerer niveauer af hormonet Klotho. Dette stof stimulerer hjernen og kroppen og fjerner den naturlige ældningsproces. Forskerne mener, at det lave niveau af hormonet Klotho er årsagen til alle dårligdomme midaldrende kvinder. Ulempen ved dette materiale er forbundet med en øget risiko for aldersrelaterede fysiske lidelser. Ifølge andre videnskabelige data, konstant spænding ved 20 procent øget risiko for at få et hjerteanfald eller et slagtilfælde. Hvis du er alvorligt bekymret over deres helbred, forsøger at beskytte sig mod overdreven følelsesmæssig stress, meditere eller yoga.

Du ser yngre

En dag du kommer om morgenen til spejlet og er chokerede. På andre tidspunkter, du ved, det ser bare fint. Måske vil du blive overrasket, men de mennesker, der ser yngre end deres jævnaldrende, og har mulighed for at leve længere. Undersøgelsen, som blev gennemført i 2009, så forskere på 1826 par tvillinger og fundet en overraskende tendens: bror eller søster, der så ældre ud, til sidst dø tidligere. Sandsynligvis, udseende bestemmer vores interne fysiske tilstand. Bestræbelserne på at nå ungdom og skønhed. Du vil ikke kun føler stor, men også for at skubbe fra hans blændende udseende udbytte i det lange løb.

Du er ikke adskilt fra samfundet

Du kan modtage familie og venner som en selvfølge, men også ensomheden påvirker forventede levetid, især når det kommer til social isolation. Forskere fra Brigham Young University mener, det er lige så farligt for liv, såvel som fedme. Det blev konstateret, at følelsen af ensomhed negativt påvirker folk i alle aldre. Denne faktor kan være en forløber for tidlig død hos personer i alderen 65 år. Ifølge forfatterne, mere positiv tænkning, der ligger i mennesker, der lever et helt liv, forbedrer den generelle sundhed.

Du forbruge hele korn brød

Fuldkorn af hvede, byg og rug giver vores krop med vigtige næringsstoffer, der øger chancerne for en fortsættelse af livet. Især i en række af disse komponenter betragtes polyfenoler. I en undersøgelse foretaget i USA i 2013, blev det konstateret, at ældre mennesker med den højeste koncentration af polyfenoler i urin, 30 procent lavere risiko for tidlig død. Anden forskning har knyttet høje niveauer af forbruget af brød fra fuldkorn til forebyggelse af kræft, hjerte-karsygdomme, diabetes og luftvejssygdomme.

Du gør en kort løbetur

Selv hvis du aldrig har spillet i amatør marathon og ikke bruges til gymnastik, kan du genopleve dine venner, bare fordi de gør korte kørsler. Forskere har fundet den ideelle mængde motion tid, der bidrager til en stigning i den forventede levetid. Bare holde sig til denne regel, og dedikere løb fra 60 til 144 minutter om ugen. Du kan opdele denne gang med tre og tage det roligt på daglig basis. Disse data kommer fra en undersøgelse i 2015, der blev offentliggjort i Journal of American College of Cardiology. Forsøget blev udført i 12 år i 1098 med direkte deltagelse af raske frivillige. Som et resultat, har forskerne konkluderet, at den vane at gøre korte kørsler mere effektiv i forhold til de mere krævende arbejdsbelastninger.

Din form minder om et æble

Hvis din figur minder om æble, har du meget mindre chance for et langt og lykkeligt liv. Tag eksemplet med venner, der følger konturerne af din krop. Selv hvis du har en normal BMI, men din mave og hofter bule, du er i fare. Forskerne mener, at mave fedt næsten fordobler risikoen for dødelighed. Undersøgelsen, som så på næsten 350.000 mennesker i hele Europa, identificerede den kritiske del af taljen: 120 centimeter for mænd og 99 for kvinder.

Du har indstillet et godt formål

Det kan lyde lidt mærkeligt, men har du nogensinde tænkt over det store formål? Eller ville du foretrække at leve een Dag! Faktisk alt er meget enkel. Hvis dit liv har mening, og du gradvist, dag for dag gennemføre sin drøm, har du en større chance for langsigtet eksistens. I en storstilet undersøgelse, kiggede forskerne på næsten 9000 mennesker, og delte dem i fire kategorier. En række faktorer blev nævnt som påvirker trivsel, fra det højeste til det laveste i faldende rækkefølge. Resultatet var, at de mennesker, der sætter en god mål at have en chance for at overleve de mennesker, der fører en meningsløs tilværelse. Hvis du ikke hører til det antal repræsentanter for den første kategori, er det aldrig for sent at ændre noget. Tilmeld dig som frivillig i et fællesskab organisation, starte et nyt projekt, gøre noget særligt - og du vil mærke forskellen med det samme.

Du er en samvittighedsfuld person,

Det er forbløffende, men folk, der har markeret sin hundredåret som regel, har fælles træk. Alle af dem er fair og åben. Blandt dem er mange udadvendte. Data er fra 2006-undersøgelsen, offentliggjort i tidsskriftet Age. Forskerne mener, at ærlige mennesker har flere krav til sig selv, de er mere disciplineret, når det kommer til kosten restriktioner og motion. Også, disse mennesker ikke drikke alkohol og ryger ikke. Hvad angår den anden faktor, den udadvendte personlighed er forbundet med optimisme og lavere niveauer af stress.

Dine bedsteforældre havde levet i lang tid

I denne henseende er der en genetisk disposition. Hvor længe har levet dine bedsteforældre? Hvis de held trådte den gyldne alder, har du en chance for at gentage deres præstation. Ifølge forskerne, kan sund aldring være baseret på to vigtige faktorer: genetik og miljø. En tidligere undersøgelse at overveje alle disse faktorer i forhold til de 1055 og 1267 langlivede mænd i kontrolgruppen. Det viste sig, at forskerne kunne forudsige levetid på op til 85 procent. Genetiske markører hjælpe diktere en persons levealder i endnu højere grad end miljøforhold. Ud over at blive overført til efterkommere af levetiden gener, folk arver den idé, at vi skulle følge stien til bedsteforældre.

Du sover hver nat 07:00

Det synes at øge den forventede levetid, du har brug for det perfekte sted at hvile og søvn. Hvis du sover 07:00 hver aften, så er du på rette spor. Dette bekræftes af forskere fra University of California i San Diego. De er blevet set mere end 1 million voksne i alderen 30 til 102 år. Forsøget varede i 6 år, som følge heraf blev det konstateret, at det ikke er nødvendigt til yderligheder i søvn problem. Folk der synes at sove mere end 8 timer om dagen, såvel som dem, der ikke er vant til at tage sove mere end 4 timer til at dø tidligere end dem, der søgte en mellemvej. De bedste indikatorer for holdbarhed - dette 07:00 dagligt. Bemærk venligst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.