Kunst og underholdningMusik

Amerikansk musiker Pol Stenli: biografi, personlige liv, bandet Kiss, solokarriere

Pol Stenli - den verdensberømte klippe guitarist, sanger og musiker band Kiss. Pet erobret hjerter af millioner af lyttere med sit talent for at skabe denne klippe mesterværker. Om, hvor musikeren har opnået en sådan enorm succes, vi beskriver i denne artikel.

Barndom og ungdom

Pol Stenli (Stenli Harvi Eisen) blev født 20 januar 1952 i New York. Dreng voksede op i Upper Manhattan. Det skal bemærkes, at den jødiske familie af Paulus var den eneste i nabolaget. Dybest set vi boede her kom fra Ungarn, Irland og Tyskland.

Sex - er ikke det eneste barn i familien. Hans søster Julia ældre bror med 2 år. I 1960, da Aizen-yngste var 8 år gammel, familien beslutter sig for at flytte til Queens (NY). Det er på dette sted Paulus ankommer til High School of Music and Art, som ender med succes i 1970. I samme år Stanley lejer kollegium optagelsesprøver, kaldet Bronx Community College.

Som musiker siger, mens forældrene til hans venner forberede dem til indrejse i de juridiske og medicinske colleges, og Stanley var fyldt med drømme om fremtidens rockstjerne. For at tjene sin første guitar, blev Paulus sort arbejde som en taxachauffør på en lokal virksomhed. Drengen ofte hentet folk til Madison Square Garden og hemmeligt drømt om, at han en dag vil tale til denne store scene med andre internationale rockstjerner.

Start på musikalske karriere

Stanley første musikalske gruppe grundlagt i 14 år. Mens drengen endnu ikke er besat udestående færdigheder spille guitar, men de fantastiske vokal af Paulus allerede vidste hele nabolaget. Manglende evne til at klare de musikinstrumenter forhindrede ikke ham til at synge i et band kaldet Incubus, som omfattede mere to dreng på samme alder - Matt Neal og Pel timen. År trio fandtes i den samme sammensætning, men lederen af gruppen, blev det besluttet at ændre navnet på den musikalske gruppe. Nu fyrene kaldet onkel Joe.

Ikke nok ung og lovende gruppe af kun en bassist. Men da der i deres område af "virtuose" for at finde det var ganske vanskeligt, blev fyre afbrudt som de kunne.

Gruppen eksisterede indtil 1970, og selv forlod en demo sang kaldet Stop, kig og lyt, der blev optaget på en almindelig husholdning bånd.

Efter sammenbruddet af holdet Paulus tilbyde at deltage i Træ-gruppen, som sammen med ham spille nu kendt amerikanske rockmusikere - Stiven Koronel, Marti Koen og Stan Singer.

Skæbnesvangre møde, hvor den fremtidige musiker

Møde med Gene Simmons blev skæbnesvanger for musikeren. Som erkendt senere Pol Stenli, havde Gene ikke umiddelbart kunne lide ham. Han syntes ham for arrogant og forkælet. Men senere mening om musikeren Paul hurtigt ændre sig. "Du skal bare nødt til at komme igennem hans tykke beskyttende panser, som han lægger på sig selv, og derefter åbner hans rigtige - god natur," - sagde Paulus i et interview om Gina.

Senere de to venner beslutter at oprette en musikalsk gruppe, som efterfølgende kommer ind i historien om rock. Dominerende rolle i teamet var Paulus, fordi det forekom ham navnet på den gruppe, han arbejdede gennem ideen til showet, og var på udkig efter emner til at skabe sange.

Stanley får nogen mest vanskelige arbejde - bære hæle, kjole på scenen forskellige tricks, spille musik og synge på samme tid. Det siges, at Kiss lyttere også betød forrang Paulus i gruppen.

Af den måde, journalisternes spørgsmål om, hvorfor Grim Stenli indebærer anvendelse stjernerne omkring øjnene, musikeren svarede: 'Jeg har altid ønsket at være en stjerne, så det var hende jeg bruger som et vigtigt element af make-up.'

Arbejde udenfor den kollektive

Pol Stenli (Kiss) skrev sjældent musikken uden for bandet. I 1987 udgav han sin første soloplade. Albummet blev skrevet i stil med Kiss. Ifølge Paulus dette album åbnede sin natur og viste fint musiker modtagelighed for virkeligheden.

I modsætning til hans ven Simmons, Stanley fortsatte med at indhente nye ideer til sange og til at opretholde liv i samfundet, mens Jin aktivt handlet i film og var på udkig efter nye talenter på siden.

Paulus vidste, at hvis han vender sig bort fra gruppen, og at hellige sig sin solokarriere, i denne eksistens Kiss forbi. Og han - til grundlæggeren af denne gruppe - det var ganske vanskeligt at affinde sig med denne idé. Det er derfor, Paulus forsøgte mit bedste for ikke at træde til side.

Den første tur

I 1989 Stanley gik på deres første turné, som skulle bære kun Kiss sang. Musical gruppe samlede han i en forholdsvis kort periode (kun 3 uger). Men det stoppede ikke at gøre et varigt indtryk på publikum. Holdet bestod af guitaristen Bob Kyulika og trommeslager Eric Singer, der senere blev stykket Kiss.

Det siges, at på trods af, at hans hold ventede på en svimlende succes, Pol Stenli stadig fortsatte med at spille i teamet og skabe sange for ham. Præparater, som musikeren skrev til hans soloalbum, senere indgår i samlingen Kiss. viste således Paul ægte kærlighed til sin skabelse, mens Simmons helt bevæget sig væk fra virksomheden.

Flere år senere, er Stanley forbereder udgivelsen af deres andet album, med titlen live til Win. Det siges, at navnet på den første sang på albummet er nævnt i den animerede serie South Park episode.

I 2006 Paulus går på turné for at støtte den udgivet live til Win plade. Holdet bestod derefter af keyboardspiller Paul Mirkovic, guitarist Jim Makgormana, lead guitarist Rafael Moreira, trommeslager Nate Morton og bassisten Sasha Krivtsov.

Pol Stenli (højde 183 cm) fortsatte med at turnere med holdet indtil 2007. Undervejs holdet "hoppede" og i Australien (Melbourne, Adelaide, Sydney, Newcastle, Wollongong, Kullangatt).

Det skal bemærkes, at en del af koncerterne blev filmet til en dokumentarfilm af Paul Stanley kaldet live i Dream. Og gruppens præstationer i 2008 blev optaget på bånd og efterfølgende frigives pr dvd.

Parallelle projekter Paul Stanley

Desuden Kiss (bånd), Stanley engageret i andre projekter. Disse omfatter dokumenter i 1989, soundtracket til båndet under navnet Shocker (direktør Wace Craven). Sammensætningen blev skrevet af Stanley kolleger - Jean Beauvoir og Desmond Child. Hun sang hende en gruppe, der kalder sig selv The Dudes Vredens.

I 1999 blev Paul tilbudt at spille rollen i musicalen "The Phantom of the Opera" i Toronto. Han gik til udførelsen Ghost.

I 2005 blev det meddelt, at Stanley viste deres kunstneriske evner. Han solgte sine malerier på udstillinger. Som det viser sig, gør det på lærredet bedt et ønske om at komme sig efter skilsmisse.

Det er også bemærkelsesværdigt, at i 2008, Sara Braytman foreslår Paul udføre sammen sang med titlen Jeg vil være med dig, som var indeholdt i albummet af den udøvende kunstner symfoni.

Et andet interessant faktum, at 19 februar 2009 Stanley skrev to sange for den russiske gruppe fra St. Petersborg Pushking. Begge indtastet den berømte rekord i den russiske rockband. Albummet blev udgivet 28 februar 2011 og kaldes verden, som vi elsker det. Albummet indeholder også sange indspillet af gruppens leder, Konstantin Shustarevym med andre verden-rock-kunstnere.

I 2014 offentliggjorde han en selvbiografi af Paul Stanley Face The Music: A Life Udsat. Det skal bemærkes, at i fremtiden, bogen vandt andenpladsen på listen over verdens bedst sælgende The New York Times.

Priser og resultater af musikeren

I 2006 Paulus omfatter Music Hall of Fame Long Island. I 2008 musikeren modtager en "showman af året" title. Award uddeler Classic Rock.

Vi kan ikke ignorere det faktum, at i 2009, er det Stanley tildelt Telly Award for sin soloplade DVD-One Live-Kiss.

Personlige liv Paul Stanley

I 1992, Paulus indgår ægteskab med den smukke Pamela Bowen, som giver musikeren søn Evan. Parret skiltes måder i 1994. Skilsmisse har gjort gældende, Pamela, træt af sin mands konstante touring og rigelige opmærksomhed af mange fans.

I 2005 Stanley gifter Erin Sutton. Brylluppet blev holdt i Pasadena, Californien.

Et år senere, Paulus gjorde glad kone og fødte ham en søn, Colin, og efter 4 år i familien havde en andet barn - en pige Sarah. I 2001 Stanley blev far igen. Erin gav ham en datter, Emily.

interessante fakta

Kun få mennesker ved, at som ung Pol Stenli var bange publikum og scenen. Før hver koncert musiker meget bekymrede, men faldt til ro efter et par minutter, fordi følte kærlighed og støtte studerende.

Et andet interessant faktum er, at Pol Stenli ( "Kiss") ikke hører på det ene øre. Som anerkendt af musikeren, det ikke forhindre ham i at skrive sange og lave musik. Som bekendt, delvis døvhed fra hans fødsel.

drift

I 2004, da Kiss (band) var på turné, fans hørte de dårlige nyheder - Stanley presserende behov for at operere. Årsagen var et ribben problem, at en lang tid havde en berømt musiker.

Lægerne sagde, at Paul får brug for mindst et kunstigt led udskiftning. Den første operation fandt sted i 2004 (i oktober), efterfulgt af alvorlige komplikationer. Det tog endnu et skridt, som tog ganske vellykket.

Fans af Paulus ikke håber at se ham på scenen, men efter 2 år Stanley igen saae ved næste koncert. Musiker udført i samme form og med samme fantastiske mobilitet.

Pol Stenli, citater af dem er kendt i hele verden, er stadig den idol af millioner af seere. Desværre er han ikke travlt med at behage os med deres nye sange. Vi håber i den nærmeste fremtid vil vi høre i hans præstation et par rockhits.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.