Hjem og familieBørn

Bleer "Casper": hvorvidt eller ikke at købe?

Svært det er for de unge mødre vælge de bedste bleer på hylderne på grund af deres enorme sæt. Og jeg ønsker ikke at betale mere for den samme kvalitet af den såkaldte ble. Bleer "Casper" er ikke så længe siden dukket op på markedet, men har allerede formået at bevise sig selv som en billig og god. Hvad de ser ud, skal vi forstå i denne artikel.

Hvor god?

I dag er statens politik i vores land med fokus på import substitution. Og produktet er af russisk produktion er bleer "Casper."

Anmeldelser af disse bleer er tvetydige. Mange siger, at de er godt absorberet og ikke forårsager allergiske reaktioner, ikke krølle, når barnet bevæger sig. Andre hævder, at de tonkovat henholdsvis absorbere lidt. Nogen er ikke tilfreds bokovinki der opstår. Men på hele positive anmeldelser om dem. Unge mødre er utilfredse kun i, at de er vanskelige at finde, som sælges "Casper" kun i det netværk af butikker "Magnet". Afmonter dem meget hurtigt, og hvis der er en efterspørgsel, er det muligt at bedømme en rimelig god kvalitet.

Det skal bemærkes, at for sådan en pris (omkring $ 100 for en pakke med 14 stykker) ikke bør forvente Superproperty. Men stadig de opfylder sundhedskrav, absorberer godt, og derfor kan konkurrere med dyre importerede "bleer."

Egenskaber "Casper"

Bleer "Casper" på ingen måde ringere end den berømte annoncerede bleer. Udadtil ser meget holdbare og af god kvalitet. Glædelig farvelægning en køber, og stærk velcro sikrer en sikker pasform.

Oversigt over størrelser disse bleer stanadartnaya:

 • Den mindste - størrelse 3 «Mini», velegnet til babyer fra 4 til 9 kg. Stadig en baby vejer 4 kg og 9 kg barn er helt anderledes. Her er det nødvendigt at fokusere på barnets teint. Men under alle omstændigheder, at de sandsynligvis ikke vil være en stor succes for nyfødte, en gennemsnitsvægt på 3-3,5 kg.
 • Gennemsnitlig størrelse «Maxi» beregnet på vægten af 7 til 18 kg. Tre-måneders baby er meget behagelig at være mig selv i dem lyst til årigt barn, til praktisk velcro justere størrelsen af bleen.
 • De største bleer "Casper" - 5. De anvendes til fulde voksne børn, der vejer 11 til 25 kg. Selvfølgelig er barnet i en alder af deres anvendelse allerede aktivt bevæger sig, så du skal ændre dem oftere, for at undgå "tunge taske" mellem benene.

værdighed

Ligesom alle de bleer, "Casper" har deres fordele og ulemper. Hver selvfølgelig vil de have deres egen, baseret på brugen af den erfaring, men at sige om de generelle fordele ved omkostningerne.

 1. Den første fordel, at bleer "Casper" - producenten. De produceres i vores eget land, i Nizhny Novgorod. Dog kan med forbrugeren ord stødt på "Casper" fra Kina. Om disse vurderinger er ikke den bedste. Så sørg for at være opmærksom på oprindelseslandet, før de køber disse produkter.
 2. Farverne af bleen interessant med farverige små dyr på ydersiden. Inde - hvid.
 3. Absorbere flydende gangbusters. Glem ikke, at på trods af ændringen mærket af ble, de har brug for i tide, ikke mindre end 3 timer. Så enhver virksomhed vil ikke have problemer såsom lækage eller stor belægning.
 4. Omkostningerne - godt, meget anstændigt. Efter at betale $ 100 for en pakke med 14 stykker vil du give dig selv og dit barn en fredelig søvn og komfort. Det er mindre end 10 rubler per stykke! Selv hvis du bruger bleer det andet selskab, bør de være fint som en god budget indstilling for at erstatte.
 5. Fasteners hold fast og kan bruges flere gange.
 6. Det øverste lag er ganske god, blød og behagelig for barnet.
 7. Gum på siderne giver beskyttelse mod lækage.
 8. Indenfor er der en kvalitet absorberende absorberende lag indeholdende pulp.
 9. Gnid ikke med en lang iført og allergivenlige.

mangler

Af de minusser forbrugerne siger:

 • Begrænse omfanget af salget. Du kan finde dem kun i "Magnit", men ikke alle har mulighed for at besøge netværket.
 • Nogle siger barske indre lag og ikke anbefale dem til babyer.
 • Den ydre overflade, på trods af blødhed, kan det være fugtigt. Men dette problem er løst ved en rettidig skift af ble.

Generelt var det meget mindre end minusser end plusser. Bleer "Casper" - et budget, men stadig høj kvalitet, russisk produkt, der er efterspurgt blandt unge mødre. Selvfølgelig ikke købe bleer, vil du ikke lære om deres styrker og svagheder. Men det er det værd!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.