HobbyHåndarbejde

Flower arrangement, med deres egne hænder skabte de grundlæggende regler for forberedelse og tips

Du ved ikke, hvordan man kan dekorere plads til ferien eller noget til at supplere det indvendige? Interessant idé - blomsterarter arrangement. Deres egne hænder for at gøre det ganske let. Resultatet vil også glæde dig længe nok. Men husk på, at der er en kunst af blomster og nogle af dets finesser. Hvad du behøver at vide for at lære at skabe smukke buketter og blomsterdekorationer?

Valg af materialer

Opret interiør dekorationer og gave buketter kan af frisk afskårne eller kunstige blomster. Glem ikke om tørrede blomster. det er ikke nødvendigt i de indledende faser af mestrer kunsten at blomsten arrangere stræber efter at kombinere disse materialer i ét værk, for svært at opnå kompatibilitet af teksturer og former. Enhver blomsterarter arrangement, skabt af deres egne hænder, der har behov for en form for stativ eller base. Og det behøver ikke at være banal vase eller kurv. Prøv at lave klaser i køkkengrej eller det indvendige kranse. Dekorationer for meget, bør ikke være, men de kommer i handy. Denne mangfoldighed af bånd, dekorative figurer af sommerfugle og insekter. Usædvanligt ser gennemsigtig snor med perler ligner dug. For romantisk ferie kan suppleres med blomsterdekorationer med figurer af hjerter. Denne blomsterarter arrangement, med deres egne hænder til at gøre, at alle kan, længe vil huske din elskede.

Grundprincipper blomster

Når udarbejdelsen buketten eller sammensætningen behov for at vide, hvilken side af den færdige dekoration vil blive overvejet. Hvis du vil sætte blomster i midten af bordet, skal din kunstværk har en rund form. Disse buketter er lavet fra centrum, tilføjelse af nye knopper i en spiral. Men hvis sammensætningen vil blive behandlet med en form for en hånd, bør de højeste blomster placeres i baggrunden. Der er andre former for blomster, såsom den velkendte kaskade. En sådan sammensætning, som det er langsomt "flyder" ned. det vil Oprindeligt kigge i høj vase eller hænder (for eksempel som en buket). Før du begynder at lave blomsterdekorationer med deres hænder, et foto studie af færdige værker til inspiration. Har du nogensinde lagt mærke til, at i en buket er traditionelt ikke bruges mere end 2-3 nuancer? det ser således lige så god som den næste kontrastfarve, og tilstødende farve. Rene hvide blomster kombineret med nogen anden. Hvis du bruger to farver, være omhyggelig med at have den samme varme og derfor forsøge at trimme greens til at dekorere.

Hvordan man laver en blomst arrangement: tips

Vi ved alle, at guld er ikke roser, samt blå pæoner. Hjælp i dette tilfælde, den særlige maling. For frisk afskårne blomsterstande vælger florasammensætningen, men de tørrede blomster kan males med en hvilken som helst maling fra en beholder til dekoration. Vær ikke bange for at tilføje brugerdefinerede elementer. Ny blomstret sammensætning, lavet med deres hænder, kan omfatte tråde nåletræer eller naturlige kegler. Efteråret Bouquet bliver interessant at se lyse med bær eller blade. En sommer buket kan suppleres med korn eller kviste af krydderurter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.