LovStat og lov

Da der er en registrering donation kontrakt?

Den føderale lovgivning godkender en række ejendomshandler. For eksempel kan en lejlighed eller en enkelt familie hus sælge eller endda donere. Hvordan registrerer jeg kontrakten af donation, hvad er forskellene i proceduren for køb og salg?

Hvem, hvad og hvordan du kan give?

Kan give nogen ejendom ejet. Den mest almindelige fri transfer, dvs. donation mellem pårørende. Et centralt element i proceduren - manglende engagement fra parterne i donee.

Med andre ord, ved afslutningen af kontrakten af donation forpligtelser undergivet kun donoren, er han forpligtet til at overføre ejendomsretten til donee enhed. Du kan ikke kun give huset eller lejligheden som helhed, kan det indrammet gavekort til en andel i lejligheden, uanset om han har giveren af hele lejligheden eller bare den del, der kommer til at give. Ved overførsel af ejerskabet til en anden person af den tilgængelige fast ejendom, skal du starte med en definition opgivet aktier. Kan give et konkret rum eller derover eller en hvilken som helst del af lejligheden eller huset.

På trods af den manglende engagement hos modtageren, til registrering donation kontrakt blev holdt af alle de regler, han var nødt til at give deres samtykke til vedtagelsen af ejerskabet af ejendommen. Den studievært har ret til at bringe i nogle særlige betingelser for kontrakten. For eksempel, hvis den overførte ejerskab af lejligheden, hvor tredjeparter er registreret, donoren kan kræve donee foreskriver ikke dem på en tvungen måde. Også, kan ejeren af gaven for overførsel kræver bevaring for sig selv ret til at bruge en hvilken som helst del af ejendommen.

Hvordan registrerer jeg kontrakten af donation lejligheder?

Den største fordel ved at give tilbud donee for klar - umotiveret modtagelse af ejendomsret. Den studievært, hvis det ønskes, kan annullere transaktionen og returnere gaven til sin ejendom. På trods af sin tilsyneladende enkelhed, donation foregår lignende salgstransaktion. Som enhver anden fast ejendom transaktion, skal gavebrevet registreres i Office of Registration Service af Rusland. Notarization af denne type kontrakt er valgfrit, men kan gennemføres, og proceduren er valgfri.

Registrer donation kontrakt tager ikke mere end en måned fra datoen for indgivelsen i Rosreestr. En prøve af en sådan kontrakt kan downloades fra det sted, offentlige tjenester og til at udfylde selv, hvis du vil, kan du bede om det på nogen advokatfirma. Det vil også have et certifikat for ejerskab og bevis for modtagelse af ejendomsrettigheder. Dette kan være en kontrakt om salg, donation og privatisering eller dokumenter, der bekræfter overdragelsen af ejendommen ved arv.

Registrer donation kontrakt kan ikke gennemføres uden et pas af en lejlighed BTO. Også brug passet af donoren og donee eller personer, der repræsenterer deres interesser. Hvis kontrakten er registreret parternes repræsentanter, er det nødvendigt at vedlægge en fuldmagt, deres legitimationsoplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.