LovStat og lov

Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke? juridisk rådgivning

På tidspunktet for registrering af ægteskabet alle parret er glade og forelsket, men efter nogen tid, kan familieforhold båd lække, og for ikke at pine hinanden, parret beslutter at skilsmisse. Men livet er uforudsigeligt, og når en kvinde har besluttet at blive skilt, ofte viser sig, at hendes mand er imod skilsmisse. Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke?

Hvad siger loven?

Hvis vi vender os mod familieloven af Den Russiske Føderation og at læse artiklen 21, bliver det klart, at en skilsmisse uden godkendelse fra en af ægtefællerne er kun mulig i retssalen. Artikel 21 i familieloven også, at konen kan sagsøge og hvis manden ikke synes at være imod skilsmisse, men søger ikke at gælde for de organer registrator kontor.

Undtagelsen fra reglen ...

Det er ingen hemmelighed, at de russiske lovgivning skilsmissesag uden samtykke af ægtefællerne er kun mulig i retssalen. Men enhver regel der er undtagelser, så selv i forfatningen for Den Russiske Føderation forudsat særlige tilfælde af skilsmisse. Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke? I særlige tilfælde, at lovgivning indeholder en skilsmisse uden gensidig overenskomst gennem organer fra registrator kontor.

Under hvilke omstændigheder kan en ægtefælle få en skilsmisse i registreringsdatabasen kontor?

 • I det tilfælde, hvor en mand blev fundet skyldig i at begå en forbrydelse, og han afsoner sin straf i en straffekoloni (samlede straf bør være mere end 3 år). Det er værd at bemærke, at hustruen til en betinget dom er ikke en gyldig grund til skilsmisse i registreringsdatabasen kontor, og skilsmisse, når en betinget dom udføres i retten.
 • kone anerkendelse uarbejdsdygtig borger kan hjælpe en kvinde til at få en skilsmisse i registreringsdatabasen kontor. Til ægtefællen kunne gælde for registreringsdatabasen kontor krop i hendes arme skal være i kraft siden rettens afgørelse om anerkendelse af uarbejdsdygtige mand.
 • Kone kan søge om skilsmisse i registreringsdatabasen kontor myndigheder, hvis manden formelt anerkendt spores mangler.

Hvad skal jeg bruge, når de ansøger til registreringsdatabasen kontor?

Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke, når adgang til registret kontor? Hvis kvindernes situation falder ind under en af ovennævnte undtagelser, så kan det nemt samle dokumenter til afslutningen af familien i registreringsdatabasen kontor. For at starte hustru bør kontakte myndighederne i registrator kontor på bopælen for en af de par, eller det sted, hvor ægteskabet. For skilsmissen fandt sted, bør kvinden udfylde alle blindprøverne udsagn indeholdt i registreringsmyndighederne.

Erklæringen siger:

 • Information om begge ægtefæller. For skilsmisse skal angive det fulde navn et bevægeligt element i processen, dato og sted for fødslen af ægtefællerne, deres nationalitet, bopæl. Det er værd at bemærke, at i det tilfælde, hvor den nuværende opholdssted er ukendt mand, skal kone angive den sidste adresse, som det er kendt. Ud over disse oplysninger, kan som ønsket kvinde angiver informationer om uddannelse, nationalitet eller antallet af mindreårige børn.
 • Ud over den erklæring, skal kvinden underkaster sig rimelig grund til skilsmisse uden samtykke fra ægtefællen, vielsesattesten data, samt at gøre en dom om anerkendelse af uarbejdsdygtige mands alt for tidlige manglende eller dømt. I tilfælde af uarbejdsdygtighed af en ægtefælle kone skal også give kontaktoplysninger på den administrator, og i tilfælde af sin placering i forvaring skal angive den nøjagtige adresse på den Correctional institution.
 • Desuden bør en kvinde beslutte på forhånd, hvad det vil have navnet efter skilsmissen, og vise pas og efter betaling af registreringsafgift.

Efter at yde al den dokumentation og korrekt gennemførelse af alle ansøgninger autoriseret Earl medarbejdere i registreringsdatabasen kontor gives præcis 30 dage skilsmisse. I dette tilfælde er præcis en måned til den officielle procedure for skilsmisse i registreringsdatabasen kontor forpligtet til at møde personligt ægtefælle. Når i registreringsdatabasen kontor vil træffe en beslutning om skilsmisse, skal ægtefællen få et certifikat for skilsmisse. En klar fotokopi af en kvinde skal sendes til den tidligere hustru af hans sidste sted for registrering.

Det skal bemærkes, at et positivt svar på spørgsmålet "Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke i et register kontor?" kvinde kan få kun i tilfælde af, da hun og hendes mand har ingen forskelle med hensyn til indkvartering og undervisning af børn sammen, såvel som ejendom og andre tvister.

Skilsmisse domstol

Til spørgsmålet "Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke, hvis du ikke har børn?", Russisk lov reagerer positivt, men til at begynde en skilsmissesag kone skal kontakte kontoret for retten og gøre krav gældende.

Det skal bemærkes, at hastigheden af skilsmissesagen afhænger af rigtigheden af påstanden, samt en positiv beslutning i retten. Retssagen ægtefælle skal angive årsagen til skilsmisse, grunde den kan opsiges ensidigt, samt rettet tvister ejendom og boliger.

Ud over klageskriftet, skal sagsøger indsende følgende dokumenter:

 • Den originale vielsesattest.
 • En kontrol af staten gebyr.
 • Fuldmagten af sagsøger, forudsat at retten vil repræsentere interesserne for hendes advokat.

Det er værd at bemærke, at den liste over dokumenter er påkrævet, men i nogle tilfælde, når der fremsendes et krav mod sagsøger kan kræve og andre dokumenter. Et krav skal indsendes til Magistrates 'Court ved bopæl sagsøgte. Dommeren kan også beslutte tvister om fælles ejendom, i tilfælde af, at det samlede beløb for aktiver ikke overstiger 100.000 rubler.

Den mulige udfald af forsøget

Efter vurdering af kravet kan dommeren gøre en af tre afgørelser:

 • Tilfredsstil kravet og at opløse parret.
 • Udsæt tre måneder gennemgang og tillade ægtefæller at komme overens.
 • At benægte sagsøgers krav.

Det er værd at bemærke, at hvis en mand og en kvinde forene dem i den tildelte tid, er opløsningen af ægteskabet ikke finde sted. Hvis der efter 3 måneder af en ægtefælle fortsætter med at insistere på en skilsmisse, så ægteskabet er opløst.

Fortsat saga

Et par dage efter høringen sagsøger i hånden vil blive givet en kopi af rettens afgørelse om skilsmisse. Men dokumentet træder i kraft kun 30 dage efter offentliggørelsen,. Selv da, er ægteskabet mellem mand og kone endnu ikke anses for at være ophørt på grund til den officielle opløsning af ægteskabet sagsøger brug for at kontakte registrator kontor og myndighed til at foretage ændringer i bogen af cpr.

Sådan begære skilsmisse, være gravid eller har mindreårige børn?

Med barnløse ægtepar er mere eller mindre klar, men som det er tilfældet med gravide koner eller de par, der har mindreårige børn?

Kan jeg få en skilsmisse uden samtykke fra den gravide mand?

Russisk lovgivning nævner ikke det faktum, at en gravid ægtefælle skal have samtykke fra en ægtefælle til skilsmisse. Hvis en kvinde er i en position, og hendes mand mod skilsmisse, opløsningen af ægteskabelige forhold af loven sker på et generelt grundlag. Ud over det vigtigste spørgsmål - om at få en skilsmisse uden sin mands samtykke, at være gravid - kone har endnu ikke løse problemet med underholdsbidrag fra sin eksmand. Gravide kone underholdsbidrag stole ikke kun på indholdet af det ufødte barn, men også for dens vedligeholdelse.

Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke, hvis der er et barn? Lidt anderledes er tilfældet med gifte par, der har mindreårige børn, fordi ofte dommeren forsøger at holde sammen på familien, så uden den periode forsoning 3-måneders er færdig. Hertil kommer, ægtefæller nødt til at løse alle spørgsmål i forbindelse med indkvartering, underhold og uddannelse af børn sammen.

Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke i Hviderusland?

The Family Code of Republikken Belarus er klart, at opløsningen af et ægteskab kun kan være i retten, og skilsmissen kan ske enten generelt eller i en bestemt rækkefølge. I henhold til den særlige procedure skilsmisse betød, at retten ikke gav parret tid til forsoning og kaster dem på en gang.

resultater

Under vielsen brud og brudgom føler, at deres ægteskab vil vare evigt, men ingen ved, hvordan resten af familien livet virkelig er. Ofte en kvinde træt af familie skænderier og stridigheder, snyd ægtemand, misforståelser eller mishandling og beslutter sig for at skilsmisse.

Men ikke alle er enige ægtefælle roligt og i en civiliseret skilsmisse, så før en kvinde rejser spørgsmålet: Er det muligt at få en skilsmisse uden sin mands samtykke? Kvinder behøver ikke at gå i panik før tid, og fortvivlelse, som om ægteskaber er lavet i himlen, og afsluttes de gør på jorden. Som det fremgår af det foregående, at svaret på spørgsmålet "Kan jeg få en skilsmisse uden sin mands samtykke?" indlysende. Enhver kvinde kan blive skilt uden samtykke fra ægtefællen, men hun ville have til at kontakte enten registreringsdatabasen kontor eller retten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.