SundhedMedicinsk turisme

Overblik Sanatorium "Oak Grove": beskrivelse, features og anmeldelser

Enhver person, der kommer til at gå til medicinsk-sundhedscenter, ønsker at lære om institutionen som meget som muligt. Især hvis han går der for første gang. Efter alt, den vigtigste opgave for resten - til ikke bare en fornøjelse at tilbringe en ferie, men for at få mest muligt ud af dit ophold i sanatorium. Her skal det erindres, at hver udvej har specialiseret sig i behandling af visse sygdomme, så hvis du har problemer med bevægeapparatet, så er du nødt til at gå til den udvej, hvor har passende procedurer. I dag vil vi tale om den vidunderlige sanatorium "Oak Grove", som ligger i et økologisk rent område af Orenburg-regionen.

Hvor er det sanatorium "Oak Grove"?

Denne medicinsk-sundhedscenter blev bygget i tyve kilometer fra Orenburg, på bredden af Ural-floden. Området er økologisk rent, hvilket er meget vigtigt for turister. Ud over den frisk flod luft, vil du nyde de luksuriøse støj relikt fyrretræer og majestætiske udsigt over gamle egetræer. En af fordelene ved sanatoriet "Oak Grove" er, at klimaet zone, hvor den er placeret, er meget blød. Der er utrolig smuk, men fordi der i dette kursted besøgt af folk fra hele Den Russiske Føderation.

De forfølges af personalet og forvaltning af resorts mål

Hovedformålet med denne sundhed institution rendering tjenesteydelser af terapeutisk og forebyggende karakter af indbyggerne i Orenburg og andre regioner af landet. Samtidig kurstedet ledelsen gør alt for at forbedre og øge niveauet af ydelser. Resortet har to behandlingsmuligheder - på kuponen, når patienterne bliver her uret, og kursovkam rundt, det vil sige med hensyn til dag ophold i institutionen.

Både voksne og børn komme til sanatoriet "Oak Grove", prisen på samme tid for dem, der bliver behandlet på kursovkam lavere end for dem, der kommer på turné. Ja, i det første tilfælde, betaler du kun for omkostningerne ved de procedurer og inspektioner, uden mad, selv om det også kan betale, hvis det er nødvendigt. Sanatorium accepterer børn i alderen fra fire. For voksne er der ingen aldersbegrænsninger. Det kan behandles ikke kun til folk, der er gået på pension, men også patienter, der arbejder.

Behandling på et sanatorium

I JSC "Sanatorium" Oak Grove "beskæftiger højt kvalificerede specialister: .. Læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale Etablering udstyret med den mest moderne diagnostiske udstyr, der gør det muligt effektivt at identificere sundhedsproblemer af turister til kompetent udarbejde en plan for behandling og rehabilitering medicinske procedurer er valgt for hver mand klogt og meget omhyggeligt, sammenholdt med ordentlig ernæring og fuld overensstemmelse med regimet af dagen giver en positiv tendens.

Sanatorium "Oak Grove" behandle sygdomme i det cardiovaskulære system og bevægeapparatet, sygdomme i nervesystemet og mave-tarmkanalen, endokrine system, hudsygdomme, gynækologiske sygdomme og subkutan retinal sygdom. Som du kan se, wide-kursted.

Den behandlede i sanatorium: balneotherapy

Vi besluttede at gå til Orenburg, i sanatorium "Oak Grove"? Priserne på kuponer varierer mellem indenfor og direkte afhængig af antallet af opgaver. For eksempel en terpentin badekar eller massagebruser er 180 rubler og mudder på ét område, såsom en krave, - 80 rubler.

Ud over medicinsk behandling, sundhed udvej gæster får en bred vifte af behandlinger til forebyggelse og behandling af sygdomme og helbredelse af kroppen. Her læge har ordineret:

  • Bade uden vandmassage. Iod-brom, terpentin, chlorid, natrium, lakrids, perle. Derudover kan du tildele en nåletræ eller tør-kulsyre bad.
  • Whirlpool bad, fodbad, boblebad, galvinicheskuyu chetrehkamernuyu, hypotensiv eller bischofite.
  • Sharko bruser, undervands massage bruser og en Vichy brusebad.
  • mudder behandlinger.
  • Paraffin og ozokerit behandling.
  • Galvanogryazevye procedure.

Modtagelse er førende specialister: internist, kardiolog, neurolog, gynækolog, psykiater, fysioterapeut, akupunktør, en børnelæge og andre. Hvis det er nødvendigt, kan patienterne passere alle de nødvendige tests. Sygeplejersker kvalitativt udført ved intravenøs og intramuskulær injektion.

procedurer Fysioterapi sanatorium

På sanatorium "Oak Grove" i nærheden af Orenburg har et veludstyret fysioterapi værelse. Her modtager patienterne elektroforese og lazerolechenie, EHF-terapi og magnetisk terapi, elektro-søvn procedure, SMV og TNCH terapi, inhalation. Der er også en specialist i akupunktur.

Også i moteller, om nødvendigt kan foretage Ultrasonic undersøgelse af forskellige indre organer. Patienter drikker de lækre ilt cocktails og te. En erfaren massør, der ejer alle former for massage, lindre rygsmerter og rygrad, slippe af cellulite og så videre. Ligeledes kan lægen ordinere og vibrerende massage. I et særligt udstyrede værelse klasser på øvelsesterapi. Kabinettet af øvelsesterapi er godt rustet - den svenske væg, gymnastik projektiler og fitboly - dette og meget mere vil gøre det muligt at udføre en række øvelser.

Anmeldelser af sanatorium "Oak Grove" antyder, at alle disse terapeutiske tiltag har en virkelig positiv indvirkning på sundheden.

gæster komfort

På det område af sanatorium værter flere bygninger, hver af dem har sin egen kategori af værelser (kan reserveres på forhånd). I alt er der tre en-etages og to-etagers bygninger. Det samlede antal gæster kan være 160 personer.

Værelserne i bygningerne af lejligheder, med faciliteter på blokken. Der er værelser med eget bad. I badeværelserne rene og smukke, nye VVS. Hvert værelse er udstyret med en elkedel og en hårtørrer samt møbler til dag og nat ferie. Værelserne har køleskab. Ophold på det område af sanatorium vil ikke volde dig nogen ulejlighed. På værelserne finder du også retter og forskellige nyttige husstand ting.

Den nye bygning af sanatorium "Oak Grove" - en krop overlegen. Men i den anden slappe af dig ganske godt.

Hvad med mad?

Tilført ved en skole er meget god og velsmagende. I dette tilfælde er det sikker på at tage hensyn til de individuelle karakteristika organismen og sygdommen gæster. For eksempel mennesker med diabetes eller sår, der føres gennem en separat menu. Der er forskellige antal diæter (tabeller), der er tildelt, afhængigt af hvad en person er syg. Hvis der ikke er problemer, patienten spiser en generel menu.

Maden er på et sanatorium fem gange om dagen. I spisestuen driver et brugerdefineret menu-system, dvs. du markerer på en særlig blanket, der gerne vil spise i morgen til morgenmad, frokost og middag, og du vil lave mad, hvad du vil have ud af acceptable fødevarer. Dette er en stor fordel for de mennesker, der absolut ikke velkommen visse retter.

Retterne serveres i spisestuen udvej, velsmagende og nærende. Menuen omfatter hovedsagelig russiske nationale retter, friske hjemmebagte kager, rustikke mejeriprodukter.

Underholdning og fritid

I denne sanatorium dig og dine børn vil helt sikkert ikke til at kede sig. Her er alt lavet på bestilling, så du kan ikke kun modtage medicinsk behandling og hvile, men også nyttigt at bruge din fritid eller have det sjovt. Den huser festlighederne underholdning, er der en koncertsal. Har du lyst til at spille pool? Venligst - billardstue er til din rådighed. Ligesom sport? Dette er ikke kun udføres en række forskellige sportsgrene, kan du også stå på ski om vinteren. Underholdningsprogram gennemtænkt grundigt. Der er diskoteker, der afholdes om aftenen.

Hertil kommer, at området er muligt at tage en tur i den friske luft, eller at gå langs skovstier. Hvis du vil, kan du gå ned til floden for en tur eller gå en tur på det område af Extreme Park.

Anmeldelser af sanatorium "Oak Grove" i Orenburg

Ifølge mange anmeldelser om sanatoriet "Oak Grove" i Orenburg, priserne på ture og udveksling behandling er optimal. De gennemsnitlige omkostninger for tilladelsen er tyve - fem og tyve tusind rubler. Med fremragende værelsernes komfort, høj kvalitet fem måltider, annullere stor-behandling og høj professionalisme medicinsk personale sådan værdi kan ikke betragtes som høj. Der er selvfølgelig dyrere indstillinger, men det hele afhænger af, hvad du reserveret.

Den sanatorium "Oak Grove" i Orenburg pris (gennemsnit) for hydroterapi procedure er 150 rubler og mudder - 80 rubler. Ultralyd, afhængigt af placeringen, koster fra 80 til 200 rubler. Enig, at prisen er tilstrækkelig.

Gæster kan lide det her, men fordi mange mennesker kommer til at slappe af og blive behandlet i "eg lund" gentagne gange. Nogle endda medbringe en cykel og nyde ridning på stedet. Vi håber, at du også vil nyde denne kursted. Vi ønsker dig stærk sundhed og god bedring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.