SundhedMedicinsk turisme

Behandling af leverkræft i Israel

Til dato, mennesker, der lider af forskellige kræftformer, især leverkræft forlade udlandet for behandling. Men de ofte træffe deres valg på grundlag af de oplysninger, de er forsynet med formidlende virksomheder. Ofte er det bare et løfte om at "gøre alt på den bedst mulige måde." Men hvad der virkelig bliver behandlet for leverkræft i Israel?

Til at begynde, lad os se på den samme tid, hvad er leverkræft. I denne sygdom, ondartet svulst udvikler sig i de væv i kroppen, forhindrer det i at fungere korrekt.

Årsagerne til leverkræft kan omfatte:

 • Kroniske former for hepatitis (B, C, D), og kombinationer deraf;
 • Den kønsbestemte faktor - det meste leverkræft almindelig hos mænd;
 • Skrumpelever, som er udviklet som et resultat af kronisk alkoholisk hepatitis;
 • Afloksiton - gift som affaldsprodukter Aspergillus svampe, som findes i kød af husdyr og hvede;
 • Gemahromatoz - en arvelig sygdom, hvor forøget indhold af jern i tarmen.

Selvfølgelig for at begynde behandling i Israel nødt til at passere et kursus af diagnose, hvorigennem lægen vil få de nødvendige oplysninger om den type og karakteristika af sygdommen af patienten. Forløbet af diagnose kan omfatte:

 1. Forskellige laboratorieundersøgelser;
 2. Ledende ultralyd til at detektere større lymfeknuder, tumorer og ascites;
 3. Histologiske og cytologisk undersøgelse af tumoren prøve opnået ved nålebiopsi;
 4. Selektiv tseliakografiya - gør det muligt at lokalisere en tumor;
 5. Radioisotop Scanning til identifikation kold foci;
 6. Magnetisk resonansimagografi;
 7. Åbning af bughulen (laparotomi) holdes i særligt vanskelige tilfælde.

Direkte behandling af leverkræft i Israel , afhænger af de modtagne diagnostiske resultater. Da sygdommen kræver en samlet strategi, der arbejder med patienten, læger, der specialiserer sig i områderne medicin som onkologi, NBG. Ud over effektiviteten af behandlingen er ofte brugt adskillige terapeutiske modaliteter.

Kirurgiske metoder til behandling af leverkræft er fundamentale. Men operationen er kun mulig, hvis tumoren har en klar lokalisering. Følgelig er der en række af kontraindikationer, som følge af hvilken operationen måske ikke er muligt:

 • Den store størrelse af tumoren;
 • Alvorlig form for cirrose;
 • Særlig fokus placering af tumoren;
 • Udbredelsen af maligne tumorer i kroppen udenfor.

Det bør bemærkes at leveren vævsregeneration er steget, hvilket uden tvivl vil påvirke den anvendte kirurgiske teknik, men hvis kroppen ramt af skrumpelever fjernbetjeningen ikke vil blive gendannet.

Den farligste komplikation er postoperativ leversvigt. Der er også mulighed for indtrængning i organismen infektioner, forekomst af blødning, dyb venetrombose, lækage af galde, gulsot eller infarkt.

Metoder til kirurgisk behandling af leverkræft i Israel er:

 • Levertransplantation ;
 • Lobectomy - fjernelse af leveren;
 • Hemihepatectomy - fjernelse af halvdelen af leveren.

Kemoterapi og strålebehandling anvendes.

Kemoterapi anvendes til at reducere tumorstørrelse før kirurgi eller som palliativ behandling, eller efter kirurgisk indgreb for at fjerne de resterende cancerceller.

Også det kan bruges bioterapeutiske lægemidler, nemlig Sorafenib, som gør det muligt at standse væksten af tumorer således forlænge levetiden af patienten.

Strålebehandling for leverkræft bruges sjældent, da kroppen ikke kan klare kraftig stråling. Dog muligt ødelæggelse af tumorvæv under anvendelse af "Cyber-bladet" (radiosurgical metode indflydelse på tumor smal fokuseret stråle af ioniserende stråling).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.