Mad og drikkevarerOpskrifter

Bagt fisk - det er lækkert og meget nyttig!

Fisk kogt på nogen måde, det er lækkert kost fad, i øvrigt særdeles nyttige. Marine fisk, betrukket med naturlige forhold, med høj kvalitetsstandard. Den er rig på protein, indeholder i sin struktur er ekstremt nyttige og vigtige fedtsyrer og vitamin A for menneskers sundhed, D, B12. Godt fordøjet og ekstremt nærende, skaldyr - dette er en af grundstenene i en afbalanceret, human ernæring. Ernæringseksperter anbefaler så ofte som muligt at indføre fiskeretter i din kost.

Fisk er kendt for at blive kogt, kogt, bagt. Men vores forfædre vidste godt, at når bagt i produkterne er meget mere nyttige stoffer, f.eks end stegning. Bagt fisk - en glimrende kilde til phosphor, protein og iod, og desuden er det fremragende i mange diæter.

Derhjemme er fisken tilberedes kun i folie, der tidligere savnet med vegetabilsk olie. Før du bager, det helt sikkert renset, befriet for skæl, gæller fjernes og vaskes grundigt. Næste, på alle sider (inde), er det gnides med salt, peber drysses og derefter anbragt inde slagtekroppene hakkede løg ringe. Fisken kan sættes, og andre grøntsager, nogen sådan. At fiske jævnt propeklas kan næsten udhugning side.

Den indpakkede som den er placeret på en bageplade og sted i ovnen. Efter omkring 10 minutter (for større fisk 25-30 min) det vendes og bages på den anden side. Villighed kontrolleret kamp eller fakkel, hvis en kamp kommer sagte - fadet er klar. Klar bagt fisk Den opnåede i egen saft og bevarer den mest værdifulde.

Til fremstilling af fisk i naturen, efter alle de grundlæggende procedurer for rensning (skalaer i dette tilfælde ikke fjernet, det er i sin endelige form, med huden efterladt på ler) og optankning grøntsager, belagt med ler sin præ-mosede med vand til en tyktflydende tilstand. En brand i denne tid er at brænde op tilstanden af brændende Ildgløder, hvor fisk og lå smurt med ler. Clay giver ikke fisk til at brænde, men den samlede tid for sin forberedelse får brug for 20-30 minutter.

Lækre hele bagt fisk fås fra karpe, brasen, karper, sølv karper. Du kan bage og gedde, aborre eller sandart, men det er bedre at reservere til grillen.

Og nu, et par opskrifter til bagning fisk.

Fisk bagt i salt

produkter:

1 stykke af store fisk, hele (fx aborre, ørred, spidstandet blankesten eller havaborre)

store havsalt

2 æggehvider

citronskal

bjælken dild og persille

fremstilling:

Vask fisken, tarm, fjern gællerne (fra vægten ikke kan renses) og tørre servietter. Grønne sætte i fisken maven (helt). Forbinde salt i en skål og pisket protein og citronskal. Henstår fremkomne pastaagtige masse. Bagning dækfolie lå portion saltsyre masse og størrelsesfordelingen af fisken. Læg fisken på "fjer-seng" af salt og dække med de resterende vægt. Bages i 25-40 minutter (afhængig af størrelsen på fisken) i ovnen, forvarmet til 200 ° C. Salt skaber en hård skal, der er i stand til at holde saft og smag af fisk. Før servering, forsigtigt slå væk fra salt og fjern med skæl. På denne måde er det opnået en lækker bagt fisk, mørt og moderat salt.

Fisk bagt i creme

ingredienser:

500 g fiskefileter

6 stk kartofler

200-250 gram creme fraiche

1 spsk. spiseskefuld smør

dild og persille

1 og c.lojke curry på 3% eddike

Salt, koriander, friskkværnet peber.

fremstilling:

Mørbrad vask i koldt vand, skåret i portioned stykker, drys med salt, karry, koriander og sort peber, dryp med eddike. Skræl kartoflerne, skær hver i 4 stykker, krydr med salt.

Finthakket persille og dild blandes med creme fraiche, hæld den kogte fisk sauce og sat på et køligt sted i 40-45 minutter.

Syltede fisk og kartofler er placeret i en forvarmet 200C ovnen i cirka en halv time.

Eksisterende fodring fad drysset hakkede krydderurter. Dekorere, om ønsket, skiveskåret radise og agurk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.