SkønhedHår

Trimmet - en god eksperiment.

Trimmet. Hvor mange stridigheder og samtaler de forårsager i samfundet. For nylig var det ikke almindeligt at nævne højt. Men nu, at tale om det hele: fra medierne samt individuelle kvinder. Skønhedssaloner hævn tilbyde deres tjenester, forskellige former for intime haircuts og så videre.

Kvinder iboende ønske om at se godt ud og være velplejet hundrede procent. Derfor, i jagten på skønhed, de stopper ikke ved håret, skønhedsbehandlinger til ansigt og krop, beklædning og fodtøj. Nu, at begejstre og forføre en mand , kan du stadig gøre dig selv intimt klipning. Generelt er det bevist, at den frodige vegetation på skambenet indikerer hektiske seksuel temperament kvinde. Måske så, ifølge meningsmålingerne af mange mænd, foretrækker de kvinder, der forlader hår i dette intime sted.

På trods af dette, tjente de intime haircuts hidtil uset popularitet blandt fashionistas og moderne skønheder. Men denne dille kom for lang tid siden. Selv i oldtiden, egyptere barberet væk hele vegetationen i et intimt sted. I det 20. århundrede den legendariske Merlin Monro misfarves det hår i bikini-området, til at være en blondine fra top til tå. Mest sandsynligt, at tendensen til kvinder til at barbere intime sted går tilbage til gamle kulturer. Sådanne procedurer er typiske for en række asiatiske og arabiske lande.

Bikini-design er nu ikke kun begrænset til at udføre en frisure til intime steder. Han mente med en delvis eller fuldstændig fjernelse af hår, deres farve, udsmykning kunst piercinger, kropskunst, midlertidig og permanent tatoveringer.

På trods af den kærlighed mænd til den tætte vegetation, glatbarberet pubis, også bliver genstand for seksuel stimulation. Ikke mange mennesker ved, at Freuds tilhængere sige - så manifesterer den ubevidste tendens mænd til unge piger. Mens nogle mænd ønsker i sengen en erfaren partner, hvilket er grunden til de ofte reagerer negativt på den barberede pubis partner.

En række intime frisurer næsten altid forårsager hos mænd interesse og lyst. Men kvinder svært at barbere dit eget hjerte, sommerfugl eller ethvert andet tal. Derfor er der et behov for en vandretur i skønhedssalonen. Nu er retningen af servicesektoren er blevet ret populært og bringe gode udbytter. Efter alt, på haircut intime steder - det ikke normalt barberer, og en kunst. Professionel afhente en særlig stil af sin klient, udføre kosmetisk udrensning, udføre en klipning og give værdifuld rådgivning om hendes omsorg. Men det skal være en mester, som passerede særlige kurser i hårfjerning. Det største problem er, at disse fagfolk kan tælles på fingrene. Det er derfor, de er i stor efterspørgsel, især i de store byer. barber Arsenal intime haircuts indeholder en mini-shaver clipper, pincet og saks.

En bred vifte af stilarter haircuts giver mulighed for at vælge noget til deres smag. "Blomsten" er særligt populære, "lommelygte", "Snake", "sommerfugl", "fisse", "tulipan", "zebra" og så videre. Pubic Hair - et stykke arbejde, der betaler godt. Derfor er priserne for sådanne ydelser er ganske høj. Desuden skal snittet blive justeret en gang hver 2-3 uger.

Ifølge psykologer, intime haircut gjort i det meste kvinder, der har en masse komplekser, de lider af omsorgssvigt en partner eller andre, og ønsker at understrege deres individualitet. Disse damer er som regel præget af oprørende, ekstravagante opførsel og i seng ser eksperimenter. Men hvis du blot ønsker at bringe til dit sexliv noget nyt, så prøv at gøre dig selv intime klipning. Effekten vil overgå alle dine forventninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.