Hjem og familieBørn

Pampers "Slip End Play": økonomisk og pålidelig!

Engangsbleer er en del af vores liv for nylig, men straks vundet international anerkendelse. Moderne forældre kan ikke forestille sig deres liv uden det betyder børnenes omsorg, for i dag er det en nødvendighed for babyer. De tidligste bleer blev frigivet af det amerikanske firma Procter & Gamble under varemærket Pampers, hvilket er grunden til at der var et andet navn for bleer - ble. I øvrigt er dette mærke har flere produktlinjer, blandt hvilke er de bleer "Slip Afslut afspilning".

Faktisk, lad os se, hvad er engangsbleer. Design, på trods af den brede vifte af mærker i alt, herunder bleer og produkter "Slip End Play", handler om det samme og består af tre lag:

- første lag absorberer fri fugtighed i bleen;

- andet lag - et absorberende, flydende bliver til gel modtaget;

- et tredje lag forhindrer fugt i at sive ud.

På grund af absorptionsegenskaberne instant bud spædbarn huden forbliver tør og irriteret fra gnidning og fugt. Og hvad kunne være mere vidunderligt glade knægt? til harmonisk udvikling og godt humør nyfødte børn har brug for trøst. Accepterer at ligge i en våd ble, selv om det vil erstatte og efter 5 minutter, er det ikke komfortable. Især med hjælp af taktile fornemmelser i de første måneder af livet den lille mand modtager en stor mængde information. Det er derfor meget vigtigt at sikre, krummer alle betingelser, der bidrager til en harmonisk udvikling.

Pampers "Slip End Play" - en billig linje af ble brand Pampers. De er udstyret med et dobbelt lag af absorption, der hjælper med at holde barnets hud til at tørre, gennemblødt creme indeholdende aloe og kamille ekstrakt, som giver omsorg for de sarte barns følsomme hud uden at irritere den, og har desinficerende egenskaber. "Slip End Play" hurtigt absorbere og fastholde fugt, hvilket sikrer lang barn uforstyrret søvn. En åndbart yderlag giver luft adgang til huden, og den anatomisk formede - ekstra komfort. Hvis du beslutter at vælge en ble "Slip End Play", prisen er meget behage dig!

Selvfølgelig, foruden en lang række fordele, der er også ulemper. Blandt de negative aspekter kan identificeres grundlæggende:

-podguzniki ikke er udstyret med elastiske bånd med hægter, dvs. når Barnet bliver mere aktiv, er det besværligt at bevæge sig;

- det er hårde tider presser mave;

- en lille smule våd ble hængende til knæene;

- for skarp (og for nogle meget ubehagelig) lugt af imprægnering;

- lang optagelse af fugt lækage.

Alle markerede ulemper forbundet med ble produkt "Slip End Play" - anmeldelser af rigtige kunder.

Men mange forældre meget positiv over dette mærke, men foretrækker disse bleer resten. Det er derfor, det er umuligt at drage nogen endelige konklusioner, men snarere at teste bleer "Slip Afslut afspilning" på egen hånd, fordi de, ligesom alle andre produkter, nogen kan komme op perfekt, men nogen kategorisk ikke passer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.