FormationVidenskab

Hvad er det naturlige system af naturen (biologi)

Med udgangspunkt i den antikke periode af historien, har mennesket forsøgt at trænge principperne i verden og finde svaret på spørgsmålet om, hvad er karakteren af det naturlige system. Han forstod - verden er harmonisk og ordnet efter bestemte love. Betragt det vigtigste for biologiske videnskab af økologiske systemer i verden, skabt under den historiske udvikling af det menneskelige samfund.

Den første naturlige klassifikation af levende organismer

Det blev foreslået af de græske lærde - far til biologi - Aristoteles. Anvendelse af metoden med at sammenligne de morfologiske og anatomiske karakterer, skabte han klassificering dyr og lagde fundamentet for fremtidens biologiske discipliner - systematik. Aristoteles 'svar på spørgsmålet om, hvad der er karakteren af det naturlige system, lyder som følger: Verden er delt i to riger - den livløse og animere naturen. Sidstnævnte, til gengæld hierarkisk opbygget, fra planter til dyr og derefter - til manden.

Vis - elementære systematisk enhed i biologi

Vi fortsætter med at finde svar på spørgsmålet, hvad er karakteren af det naturlige system. I biologi, definitionen af strukturen af verden følger - det kronologisk ordnet udpegning af uddøde og eksisterende på tidspunktet for levende organismer, samt deres fordeling på hierarkiske underordning og relaterede Taxa - enheder af klassificeringen. Den første er udseendet. Det tjener som hjørnestenen i moderne taksonomi.

Det Linneaen systemet af den organiske verden

Den blev formuleret i 1735 i den berømte værk "Systema Naturae". Karl Linney, der bekræfter studier D. Ray og Buffon, enheden tager form af klassifikation. Som en kreationist, mener han, at arterne er konstante og uforanderlige. Forsker tilbyder binære nomenklatur, som alle levende organismer er tildelt et navn, der består af to ord, for eksempel: .. En fornuftig mand, handy mand, bidende ranunkel, osv Hidtil alle biologer bruger binære artsnavne, og naturligt system af naturen er en kompleks uddannelse hvis elementer er indbyrdes forbundne, dvs. e.. de er undersystemer.

Hensigtsmæssigt graduering af den organiske verden blev foreslået af C. Linné. Den omfattede Riger: planter, dyr og mineraler, som igen opsplittet i til overordnede enheder - arter, slægter, ordrer. For eksempel: planteriget blev inddelt i 24 klasser, og de - 116 enheder på grundlag af strukturen af gametofyt og forplantningsorganer - og arkegonium antheridium.

Det naturlige system af naturen og katastrofe teori

Eminent fransk naturforsker Georges Cuvier i begyndelsen af det 19. århundrede var engageret i forskning på området for sammenlignende anatomi og palæontologi. De opnåede vil give forskerne til at udtrykke den tanke, at efterfølgende blev de sat i grundlaget for sin egen teori, at besvare spørgsmålet fakta "hvad er karakteren af det naturlige system." Det korte svar er som følger - underordning er bygget på princippet om graduering, der består af forskellige struktur og livsprocesser på organismer.

Fossiler var bevis for, at mellem uddøde og moderne arter af organismer, der er ingen overgangsformer. Cuvier og hans tilhængere forårsagede udryddelsen af hele grupper af dyr, såsom gigantiske pattedyr-lignende firben, betragtes cykliske geologiske katastrofe, der rystede jorden. Men forskerne, der bekender sig til evolutionære synspunkter, kritiserede læren om Cuvier. Endelig har forskellene mellem biologer forsvandt med fremkomsten af værker af Charles Darwin og A. Uolessa vedrørende oprindelsen af arten.

Lamarck evolutionære hypotese

Fransk videnskabsmand Jean-Baptiste Lamarck i begyndelsen af det 19. århundrede, den første imod evolutionære tilgang til skabelsen af et naturligt system af dominerende natur, mens ideer kreationisme. Han skrev en multivolume værk "French Flora", udviklet et system for klassificering af hvirvelløse dyr, der stadig bruges. Han har også, sammen med Treviranus udtrykket "biologi" blev foreslået. I sin bog "The Philosophy of Zoology" forklarer Lamarck hvad karakteren af det naturlige system, der bygger på den idé, at levende organismer bliver nyttige enheder som følge af påvirkning af miljøforhold.

I moderne biologisk set, den vigtigste drivkraft bag udviklingen af naturen Lamarck mente ikke-arvelig - Ændring variabilitet. Desuden er det Lamarck, satte manden i den evolutionære træ af primater, og processen med udvikling af naturen, han repræsenteret som en komplikation af organiseringen af levende væsener ved graduering.

Darwinisme - den teori eller hypotese?

Det grundlæggende koncept for, hvad der er karakteren af det naturlige system, hvis definition blev fortolket af forskellige tendenser i biologi på mange måder, det blev givet "Arternes oprindelse ved hjælp af Natural Selection" i arbejdet i Charles Darwin. Siden 1859 begyndte en ny periode i udviklingen af naturhistoriske fag. Det naturlige system af naturen er blevet betragtet som en klassifikation, der afspejler den gradvise ændring af arter, slægter, og hele klasser af levende organismer under indflydelse af genetisk variation og naturlig udvælgelse.

Ideerne udtrykt af Darwin, afslører to komponenter: den første - læren om evolutionære materiale og den anden - Læren af de drivende kræfter i evolutionen. Darwin fremhævet tre former for kampen for tilværelsen, som er grundlaget for naturlig udvælgelse: intraspecifikke, interspecifikke og bekæmpelse af negative abiotiske faktorer. Naturlig udvælgelse sikrer bevarelsen af arterne mest tilpasset de særlige betingelser for deres levesteder. Genetisk variation selektivt udvælger personer, der har modtaget som følge af mutationer, nye tegn på at give sig for øje fordelene ved at overleve. Klassisk Darwinisme øjeblikket giver et omfattende system af evolutionære synspunkter om udviklingen af dyreliv.

Syntetisk hypotese om evolution

Yderligere genetiske undersøgelser foretaget i midten af det 20. århundrede, har dannet grundlag for oprettelsen af syntetisk hypotese om evolution, som gav svaret på spørgsmålet, hvad er karakteren af det naturlige system i biologi. Synopsis af det er dette - mangfoldigheden af arter er reguleret struktur, der er baseret på princippet om underordning (Hierarki) forskellig systematiske enheder: arter, slægter, familier, ordrer (eller grupper), klasser, afdelinger (eller typer).

Enhver organisme, der lever på Jorden serien tilhører alle ovennævnte enheder de nævnte klassificering, dannet gennem mikroevolution og makroevolution. Studieordningen udforsker hvad karakteren af det naturlige system i biologi. Grade 9 er afsat til at studere de drivende kræfter i evolutionen - genetisk variation og naturlig udvælgelse. Syntetisk hypotese om evolution betragtes i et kursus af biologi 10 cl., Når de studerende er allerede bekendt med de begreber og love genetik.

Biologisk Organisation

De er også et naturligt system af naturen, der repræsenterer en 7 hierarkisk underordnede niveauer af byggeri Open Biosystems. Lad os kalde dem: det molekylære, cellulære, organ, væv, organisme, befolkning, arter, biogeocenotic Biosphere.

Undersøgelsen af fænomenet liv på alle niveauer er forskellige biologiske discipliner. For eksempel undersøger molekylære biokemi og molekylærbiologi. Cell - baseret cytologi, biogeocenotic og biosfæren - taksonomi, sammenlignende anatomi, økologi mv Uden undtagelse, alle levende objekter - .. People, planter og dyr, bakterier - kan betragtes i alle faser, fra de molekyler, der udgør celle organeller, og slutter den globale struktur - biosfæren. Det udfører konvertering cyklusser af stof og energi i åbne biologiske systemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.