Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter: Sådan koger suppe

Sådan koger suppe? Næsten hver russisk kvinde har sin oprindelige opskrift for denne skålen, fordi suppen - det er en af de mest populære nationale russiske retter. Intet under den gamle russiske ordsprog siger, at suppen er aldrig keder sig. Ifølge moderne forskere, ordet "suppe" stammer fra det gamle russiske "sti" (et kollektivt navn nogen tykke flydende fødevarer). Efter nogen tid indgår i formuleringen kål russiske retter bragt fra byzantinsk, og som følge heraf blev dette ord kaldes kun kål bouillon.

Det vigtigste træk ved denne parabol - det er en sur smag. Som regel er det skabte surkål, men det kan også opnås ved hjælp af frisk kål. I dette tilfælde er behovet ingredienser såsom sorrel, brændenælder eller kål lage. Suppe, lavet med kun grøntsager, kaldes tom. Det er værd at huske og "dagpenge" suppe, der opnår deres unikke smag kun den næste dag. Men muligheden for at anvende skovsyre og brændenælder, der er kendt som "grøn". Følgende vil blive betragtet som traditionel opskrift russisk suppe, fremstillet af frisk kål.

Sådan koger kål suppe med frisk kål

Du har brug for:

 • 500 gram frisk kål;
 • 700 g svine- eller oksekød;
 • 1 gulerod;
 • 2 spsk. l. tomatpure;
 • 2 løg;
 • 1 fed hvidløg;
 • vegetabilsk olie;
 • salt, krydderier (persille, peber, etc.) og greens.

fremstilling:

 1. Før tilberedning suppe, til potte fyldes med koldt vand og sat tilbage ind i kødet under tilberedning timer bouillon, uden at glemme at skyde skum skimmer. I nogle tilfælde kan det bouillon være forberedt dagen før. Når suppen er kogt Buda, er det nødvendigt at dræne, krydr med salt og derefter sat i brand.
 2. Mens suppen er kogt, kan du forberede grøntsagerne: Hak kål, skåret løg, rist gulerødder. Yderligere stegte løg med gulerødder, tilføjer i slutningen af finthakket hvidløg. Inden du fjerner grøntsagerne fra varmen, de har brug for at tilføje tomatpuré. Sidstnævnte kan erstattes af en frisk tomat, men bør sættes sammen med hvidløg.
 3. Kontrollere kødet fra væsken og skæres i terninger. Derefter skæres kartoflerne og dyppe den i suppen. Når indholdet af gryden kommer i kog, tilsæt kål og kog i 10 minutter mere. Dernæst tilsættes suppe grøntsager, stegt med tomat og hakkede kogt kød. Udfyld alle de krydderier og krydderurter. Efter at koge suppen i yderligere 5 minutter. Serveres traditionelt - med creme fraiche, krydderurter og selvfølgelig rugbrød.

Et par tips om, hvordan man kan koge suppe

Suppe kan tilberedes som kød, og svampen eller fisk bouillon. Du kan også bruge bouillon af grøntsager og korn.

Før du koge suppe af sauerkraut, skal denne overvindes af saltlage.

Madlavning suppe, der sauerkraut behov sættes i koldt vand og frisk - bare for at kogning.

Hvis kål er for sur, så det bør udskiftes med en frisk portion. Samtidig må vi ikke glemme, at surkål er nødvendigt at sætte i begyndelsen af madlavning suppe, og frisk - efter de kogte kød og kartoflerne begynder at koge.

Suppe, fremstillet med frisk kål, kan tilberedes uden kartofler, men så en nødvendig ingrediens fyldning i form af stegte mel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.