FormationVidenskab

Hvilket himmellegeme større - Månen eller Mercury? Hvorfor kan komme i handy disse himmellegemer jordboere?

Kviksølv - en af de mindste i størrelse planet i solsystemet, ligger også på nær afstand fra solen. Månen er også en himmelsk legeme, som er relativt tæt på Jorden. I alt i menneskehedens historie på månen 12 mennesker besøgte. Før Mercury følgesvend flyver i seks måneder. Til månen få i dag kun tre dage. Hvad der er af interesse for både himmellegeme for astronomer og andre videnskabsmænd?

Hvorfor jordboere Moon og Mercury?

Den hyppigst stillede spørgsmål om dem er som følger: "Hvad er det større himmellegeme - månen eller planeten Merkur?". Hvorfor er det så meget at forskerne? Det faktum, at Merkur er den nærmeste kandidat til at kolonisere det. Ligesom Månen, er Merkur ikke er omgivet af atmosfæren. Nat her ret længe, og der fyldes op så meget som 59 Earth dage.

Planeten roterer om sin egen akse meget langsomt. Men det er ikke kun spørgsmålet om, hvilken form for et himmellegeme større - Månen eller Mercury - interesse forskere i forbindelse med den mulige kolonisering. Det faktum, at Merkur kan forstyrre udviklingen af sin nærhed til de vigtigste luminary af vores system. Men forskere mener, at polerne af planeten kan være iskapperne, der kan lette processen med kolonisering.

Den nærmeste planet til Solen

På den anden side, kan nærheden til stjernen garantere en stabil forsyning af solenergi, i tilfælde forskerne ville stadig være i stand til at kolonisere planeten og bygge videre på det kraftværker. Forskerne mener, at på grund af den lille hældning Merkur i sit område, kan være områder, kaldet "toppe evige lys." De repræsenterer en stor interesse for videnskabsfolk. Jorden Kviksølv er store forekomster af malm, der kan bruges til at skabe rumstationer. Såvel som dens rige jord element Helium-3, som også kunne blive en kilde til uudtømmelig energi.

Vanskeligheder med at studere Mercury

Kviksølv har altid været meget vanskeligt at studere astronomi. Primært på grund af det faktum, at planeten overskygge de lyse stråler af armaturer i hovedsystemet. Derfor er forskerne meget lang kunne ikke afgøre, hvilken er større himmellegeme - Månen eller Mercury. Planet kredser omkring solen altid drejet til luminary af det samme parti. På trods af dette, i fortiden, har forskerne forsøgt at kortlægge den modsatte side af Merkur. Men det var ikke meget populære, og det blev betragtet med skepsis. En meget lang tid var det meget vanskeligt at afgøre, hvilken er større himmellegeme - Månen eller Mercury. Billeder af disse planeter gør det muligt at konkludere, at de er omtrent det samme.

Kratere på Månen og Merkur

En af de første astronomiske opdagelser var opdagelsen af kratere på Mars og Månen. Så forskerne forventer, at de ville være nok, og kviksølv. Efter alt, planeten af sin størrelse er mellem Månen og Mars. Månen eller Mercury - som er større, og som det kan være relateret til krateret? Alt dette blev kendt, efter at Mercury to gange fløjet rumsonde kaldet "Mariner 10". Hun gjorde et stort antal billeder, samt detaljerede kort over Mercury blev foretaget. Nu er den viden om planeten var så meget om Jordens satellit.

Det blev konstateret, at kratere på Merkurs område så meget som på Månen. Og denne form for overflade har nøjagtig samme oprindelse - i alt var skyld i utallige meteor vandløb og kraftfulde vulkaner. Selv videnskabsmand ville ikke være i stand til at skelne billeder fra Merkurs overflade fra Jordens overflade af satellitten.

De gruber fra meteoritter disse himmellegemer er dannet på grund af fraværet af atmosfæren, som kunne afbøde de slag udefra. Tidligere forskere mente, at Merkur har stadig en atmosfære, men meget sparsomme. Styrken af grovheden af planeten kan ikke bibeholde sin atmosfære overfladen, hvilket kunne være magen til Jordens. Stadig enheder "Mariner-10" stationer viste, at overfladen af planeten gaskoncentrationen er større end i rummet.

Hvorvidt koloniseringen af Månen er muligt?

Den første forhindring, der står i vejen for drømme befolkningsslot Jordens satellit er dens konstante udsættelse for bombardement. Angreb af meteoritter, har forskerne fundet at forekomme i hundrede gange mere end tidligere anslået. På overfladen af månen forekomme forskellige ændringer hele tiden. Kratere meteoritter kan i sin diameter fra nogle få centimeter til 40 meter.

Men i 2014 den russiske rumagentur har modtaget meddelelse, at Rusland i 2030 vil starte programmet til udvinding af mineraler på månen. For sådanne programmer, spørgsmålet om, hvilken form for et himmellegeme større - Månen eller Mercury - svinder i baggrunden. For mens denne erklæring blev lavet kun med hensyn til Jordens satellit. Kviksølv kolonisere Rusland ikke vil. Planer for minedrift på månen blev annonceret i Cosmonautics Dag i 2014. For at gøre dette, i RAS har udviklet et videnskabeligt program.

Månen eller Mercury - som er større, og som planet er fordelagtigt for kolonisering?

Kviksølv temperatur er omkring 430 ° C. Og det kan reduceres til -180 ° C Nat på Jorden satellit overfladetemperatur også dråber ned til -153 ° C, og den dag kan nå 120 ° C I denne henseende for koloniseringen af planeten endnu lige så uegnet. Hvilket himmellegeme større - Månen eller Mercury? Svaret er: større er stadig en planet. Kviksølv er større end Månen i størrelse. Diameteren af månen er 3474 km, og en diameter på Mercury - 4879 km. Derfor indtil denne drøm at bosætte uden for Jorden forbliver en fantasi for menneskeheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.