HjemlighedKonstruktion

Skift elmåler - og har detaljer

Hvad du behøver at vide om el-målere, før du installerer dem? Hvorfor er det nødvendigt, og om det vil være med til at spare på betaling fælles? Svarene på disse og mange andre spørgsmål kan findes i denne artikel. En bog udveksling service og installation af dual-rate elektoschetchikov kan bevises på nogen samling selskab, for eksempel her. Denne organisation er markedsleder i disse tjenester i Ekaterinburg.

Er det rentabelt at installere måleren? Ja, fordi så vil du betale for det faktiske energiforbrug, snarere end reglen, når slutningen af året, og der er stadig koste lys nagorevshego i trappeopgangen. Ønsker du at betale for andre? Her kan vi konstatere, at det største udbytte af installationen af måleren vil trække en familie på to eller tre personer med en lille "grådige" teknik.

Hvor kan du købe elmåler og hvordan du vælger det? I specialbutikker - hvor du sælger tælleren med dit pas, formular, hvor står OTC print kalibrering label producent og nummer, samt med en sæl på huset.

Af den måde! One-takst eller to-takst? Det afhænger af din husstand vaner, men de fleste vælger to-takst: nætter og weekender elektricitet omkostninger mindre. Interessant faktum: verden besluttet at opretholde en vis forhold på forbrug på forskellige tidspunkter af energi. Det meste af den forbruges i morgen, når de begynder at arbejde i organisationen, og om aftenen, når folk kommer hjem fra arbejde og gør husholdningen. Om natten falder energiforbruget drastisk, og på grund af sådanne stigninger i el-udstyr kan blive beskadiget. For at udligne mængden af forbruget, er de enheder, opfordres til at medtage og om natten. Lederne af mange lande besluttet at fremme dette initiativ og gjorde natten takst fortrinsret.

Indenlandsk eller udenlandsk? Enhver men hjem er bedre tilpasset til vores virkelighed, såsom under spændingsspidser. Desuden vil den udenlandske skulle omprogrammeres.

Hvilken type? Det afhænger af, hvor du ønsker at fastsætte tælleren. De er fastgjort på de tre skruer eller montering på DIN-skinne. Monteret på de tre skruer når den er monteret i indkørslen panel, og montering på DIN-skinne - ved montering af måleren i lejligheden eller dens overførsel. Lær, hvad du har brug for, kan du have salgsassistenter i butikken.

Tælleren er indstillet. Hvad bliver det næste? Der henvises til administrationsselskabet eller HOA at imødegå forseglet. Der skal du finde ud af alle de nuancer af yderligere udnyttelse. Repræsentanter for forvaltningsmyndigheden virksomhedens dokumenter på tælleren vil blive overført til fakturering center, og omkring en måned efter installationen vil du komme til modtagelse af de opdaterede data.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.