FormationVidenskab

Hvorfor bliver huden sort med guld, eller Golden Ring og en sort finger

Faktisk hvad du ikke vil tro, når en finger vises på fingeren af hånden, hvor der var en gylden ring om dagen. En af de mest almindelige årsager er den lille mængde guld i produktet og de mange legeringer der er tilsat. En anden årsag kaldes ofte problemer forårsaget af kroppens tilstand , med andre ord - en sygdom. Hvorfor bliver huden sort med guld? Måske har de jinxed sin ejer?

Kærlighed, ring, krop

Nogle gange er det nok ikke at bruge den creme, du er vant til, for at slippe af med dette fænomen - det sorte bånd fra ringen. Nogle cremer indeholder kviksølv i små mængder. Interagerer med guld, det efterlader spor på huden. Eller fløde i en spand eller ikke bære guld, den tredje er ikke givet.

Der er en fælles opfattelse af hvorfor huden mørkner af guld - fra det faktum, at der er problemer med leveren eller tilstanden af det endokrine system. I menneskekroppen er der elektriske ladninger, for hver person er de individuelle. I kontakt med huden danner guld en galvanisk damp, en slags mikrobatteri. I forskellige dele af hånden virker den "anderledes". Det sker, at huden på enhver finger bliver sort, men det gør det ikke hos andre.

Årsagssammenhæng

Nogle gange er spørgsmålet om hvorfor huden bliver sort med guld meget let at kontrollere: Ved forarbejdning af guld anvendes poleringspasta. Hvis produktet ikke er renset godt, kan pastaen midlertidigt forlade mørke bånd på huden fra ringen eller kæden. Efter lidt tid vil pastaen vaske af og ringen stopper med at forlade mørke mærker på fingeren.

Nogle gange er hovedårsagen til, at en person har en allergisk reaktion på nikkel, der anvendes i legeringer af ædle metaller. Fænomenet elektrolyse (en kemisk reaktion forårsaget af hudens reaktion på metaller) forbedres ved hjælp af makeup eller creme, der anvendes til hænder. Hvis legeringen indeholder kobber, kan huden ikke kun blive sort, men også grøn.

Flere grunde til, at huden bliver sort med guld

Billighed af produkter, der er udstedt til guld, kan være svaret på spørgsmålet om hvorfor huden mørkner af guld. Nogle gange svarer de data, der er angivet i certifikatet, ikke til indholdet, der rent faktisk er i guldsmykker. Har ikke brug for at købe smykker, hvor der ikke er nogen fast tro på, at guldsmykkerne virkelig svarer til certifikatet.

Derudover er der en teori om, at en persons sved ændrer sammensætningen, hvis der er en sygdom og ændrer dens struktur. Måske i teorien er der et rationelt korn, og det er fornuftigt at kontrollere sundhed. Udøvelsen af slidringe indikerer, at den samme ring er i stand til at forlade eller ikke forlade sorte cirkler på huden i forskellige perioder af en persons liv. Sandsynligvis er det skyld i kosmetik af lav kvalitet, cremer indeholdende kviksølv, men endnu en gang for at kontrollere deres helbred, vil det ikke skade nogen.

Ædle metaller har forskellige effekter på mennesker, alle ved at guld ikke er til salg, fordi metallet er meget blødt og dyrt. Indholdet af guld i smykker svarer til en sådan indikator som en prøve. Jo højere dets værdi er, jo mere guld er indeholdt i produktet. Det kan godt være en fordom, at huden mørkere fra guld, uberettiget, da den mørkner fra legeringerne, som den indeholder.

Det menes, at folk, der spiser en stor mængde kød, også kan blive genstand for at "ikke lide" af guld til huden, udtrykt i det faktum, at du skal spørge dig selv og dine venner, hvorfor huden bliver sort med guld. Det antages, at sammen med den efterfølgende frigivelse af mange nitrogenforbindelser, og dette hjælper med at mørkere huden fra kontakt med nikkel eller kobber, tilsættes legeringen. Selv om der ikke er videnskabeligt dokumenterede data på denne score.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.