FormationVidenskab

Amphioxus - er, at dyret? Amphioxus: beskrivelse, struktur, egenskaber og funktioner

Amphioxus - en dyrerelateret til typen af chordater (gruppe bescherepnyh). Vi tilbyder dig at komme i nærkontakt med ham. Vi anser den struktur, egenskaber og funktioner i Amphioxus. Denne art findes i havene i de tempererede og tropiske zoner. Især Amphioxus direkte og i Sortehavet.

kropsform

Amphioxus kropsform ovale, aftagende til halen. Længden er fra 4 til 8 cm. Kroppen er dækket med et enkelt lag af epitel og kutikula udskilles af epitelceller. Under epitelet er et tyndt lag af bindevæv - læderhuden. Den dorsale side af stammen og halefinnen kantet med hudfold. Kroppen er fladtrykt sideværts; langs den ventrale side af parrede strækning metaplevralnye folder tilslutning til undernail del af finnen fold. Denne struktur letter stabiliseringen af kroppens position i vand og forøger kontaktområdet med det, som er vigtigt når man bevæger sig gennem kroppen drejninger.

bevægeapparatet

Grundlaget for referencerammen er korden, placeret langs legemet fra hovedet til enden af den kaudale region. Korden som har lancelet - denne formation indesluttet i bindevæv pose, som behandler danner støtteelementer fin fold har formen chondroid kolonner. Den trænger også mellem de enkelte dele af muskulaturen (Myomere) dannelse miosepty adskille dem. Myomere adskilt mioseptami, der støder op til korden på begge sider.

muscularity

Tværstribede muskler. Separat Myomere have en konisk form, som om tilbagetrukket i hinanden, med deres asymmetriske arrangement: modsat midten af hver af dem på højre side er miosepta til venstre og vice versa. Gradvis nedsættelse af muskel segment den side af krop kurver, bølger bevæger sig fra hoved til hale. Naturlig karakter af muskelsammentrækning reguleres af det centrale nervesystem.

Amphioxus akkord af den forreste ende strækker sig længere end neuralrøret, deraf navnet på en enkelt kategori af subtype - Golovohordovye. Den er sammensat af et stort antal af tværgående muskel af plader omgivet af en bindevæv kappe. De enkelte plader er adskilt hulrum, men i kontakt med den tilstødende via korte udvækster.

kredsløbssygdomme

Det antages, at kredsløbet af dyret lukket. Faktisk er der ingen huller blod, men der er ingen reel kapillærer (tyndeste walled fartøjer med monolag) af små arterier blod ind i intercellulære rum (de svarer funktionelt kapillærer), og dermed opsamlet i små vener.

reproduktive system

Gulve Amphioxus systemet er repræsenteret ved en række parrede gonader (gonadale). De ligger på væggene i den atriale hulrum. Bescherepnyh (herunder lancelet) tveboplante. Gonaderne af mandlige og kvindelige overfladisk lignende, kun afviger i størrelsesorden mælke (oocyt større). Modne kønsceller gennem spalten gonader væg falder i den atrielle hulrum, hvor vandstrømmen ledes ud gennem atriopor. Udvikling sker i vandige medier og er kendetegnet ved, at der er en larvestadiet.

Strukturen af larverne

Strukturen af larver af en meget ejendommelig måde: i de tidlige stadier det er kendetegnet ved et asymmetrisk arrangement af munden (til venstre), og gællespalter (på højre side), hvis antal er lille ved første. Først senere én række af gællespalter flytter til maven, og så til venstre side, og munden forskydes nedad. Antallet af gælleåbninger øget med breakout supplerende slots og danner langsgående skillevægge i eksisterende. Larve bevæger aktivt ved hjælp af fimrehår, der dækker kroppen, og senere den laterale bøjning af kroppen, ligesom de voksne former. Hun har en tendens til aktiv fodring på små planktoniske dyr. Perioral tragt med fangarme kun dannes ved enden af larveudvikling, larve, ligesom en voksen krop, overgangen til livet i bunden.

atrial hulrum

Amphioxus - et dyr med atrial hulrum. I hendes åbning hul og gælle spalter metanefriliev. Her kommer de modne æg og sæd. Alt dette peger på en forbindelse atrial hulrum med det eksterne miljø. Anatomisk er dette forhold er repræsenteret ved et hul, som kaldes atrioporom og åbne udad på den ventrale side af den bageste del af kroppen foran anus. Det tydeligste link atriralnoy hulrum med miljøet manifesteret i karakteren af dens dannelse.

Larver Amphioxus organ i sidevæggene af de gælleåbninger dannes ved langsgående folder metaplevralnye. De gradvist ekspandere i sideretningen og nedad, og derefter sat sammen. Rummet mellem folderne og repræsenterer atrial hulrum. Med andre ord, den atriale hulrum, som har lancelet - er en del af det eksterne miljø fanget metaplevralnymi folder. Den dækker halsen del af tarmen, en stor del af overfladen af gonaderne, besætter omfattende rum og i det væsentlige forskydning af hele, som lagres kun i form af et par af hulrum langs den øvre kant af strubehovedet, samt i endostyle metaplevralnyh folder.

Den biologiske betydning af atrieflimren hulrum på grund af karakteren af billedet Amphioxus bor. Når begrave i jorden udløbet på gællespalter vanskelige, kan jordpartikler indtaste gælle huller og tilstoppe disse. Dannelse af atrial hulrum, hvis vægge gill åbninger adskilt fra kontakt med jorden, fjerner denne hindring. Vand, med styrken kommer fra atriopora, eroderer jorden i dette område, at sikre fri vejrtrækning og udskillelse af metaboliske produkter. Som allerede nævnt i Amphioxus larver, der fører pelagisk, atrial hulrum der. Nej det, og i flere arter Amphioxididae familie af førende pelagiske og voksenlivet.

Disse er de vigtigste elementer i Amphioxus - en af repræsentanterne for chordater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.