SundhedPræparater

"Solkoseril": brugsanvisning

Det stof "Solkoseril" er lavet af blod fra raske kalve i alderen op til tre måneder. leverandør af råvarer - miljømæssigt velstående New Zealand og Australien, buyout er kendt for deres græsgange.

Grund nyttige sporstoffer, aminosyrer, salte af mælkesyre, alkoholer, adenosin syre og andre bioaktive komponenter, som er indeholdt i formuleringen, accelererer signifikant metabolisme og transport af glucose og oxygen til vævene. Som følge heraf er regenerering af beskadiget væv hurtigere, og sandsynligheden for indtræden i sårinfektion reduceret.

Det stof "Solkoseril" markedsføres i flere doseringsformer. Dette er - en salve, gel, opløsning til intramuskulær og intravenøs infektioner, pasta, piller, særlig eye gel "Solkoseril". Vejledning til brug Han forklarer i detaljer, hvordan primneniya og dosering af lægemidlet.

Præparat "Solcoseril" anvendes til den samlede indvirkning på kroppen i form af injektioner og topisk, som en ekstern middel. Fremstillingen fremmer proliferation af bindevæv og kollagen dannelse. Takket være ham, i de ramte væv af blodkar accelererede spiringsprocessen og hurtigt at komme deres funktionelle aktivitet. Oftere injektion anvendes i forbindelse med eksterne midler. Ved forekomst af epitelisering middel anvendes kun topisk. Lægemidlet ikke kun reducerer inflammation, men også lindre smerten.

Hvilke sygdomme anvende præparatet "Solkoseril" brugsanvisning indeholder oplysninger: åreknuder, slagtilfælde, mavesår, traumatiske hjerneskader, forbrændinger, liggesår, forfrysninger, overtrædelse af vaskulær tonus i diabetes, nederlag af hornhinden og slimhinder af enhver oprindelse. Det er almindeligt anvendt i tandplejen til behandling af mundslimhinden: periodontitis, stomatitis, gingivitis, herpes, efter ekstraktion, når der bærer seler og tandproteser, gingivale læsioner.

instruktioner Det stof "Solkoseril" til brug anbefales at tage under tilsyn af en læge. Bivirkninger fra brug af, som regel, slabovyrazheny og ikke kræver indgriben. Dette kan være udslæt, brændende, ødem, allergiske reaktioner, feber (til injektion). I sjældne tilfælde er fjernelse af lægemiddel, der kræves, for eksempel i udviklingen af grænsen dermatitis.

Lægemidlet bør ikke anvendes under graviditet, amning, børn under 18 år (injektion), forøget følsomhed over for dialysatet kalv blod. Forholdsregler bør anvendes, når det hjertesvigt, hjertearytmier, nyresvigt, af medicin fra kalium, hyperkaliæmi, lungeødem, anuri, oliguri.

En opløsning 'Solcoseril "instruktion i ampuller beskriver hvad der er tilgængeligt i de følgende udførelsesformer: 25 stykker 2 milliliter eller 5 stykker af 5 og 10 milliliter. Gelen fremstillet i rør med 20 gram. Gelen er en farveløs, krystallinsk stof af tæt konstistentsii. Salve fremstillet i rør med 20 gram. Solkoserilovaya fedtet salve, eller gulligt hvide, homogen, godt anvendes. "Solkoseril" øjengel, instruktion og beskrivelse produceret i rør af 5 g. Gelen er klar og farveløs.

Gelen og salve "Solkoseril" (brugsanvisning det beskriver) anvendes topisk ved påføring af et tyndt lag på det skadede område. Gelen påføres to eller tre gange om dagen, salver en eller to gange om dagen af bandet. Forud for det program, du ønsker at behandle såret med et desinfektionsmiddel.

På fugtige sår bør anvendes til gelen. Når epitel vil fange de fleste af sårene, og det vil ophøre med at blive våd, skal du gå til den salve, som bruges til at fuldføre heling. Hvis gendannelsesprocessen er langsom, er det nødvendigt at vende tilbage til gelen.

En opløsning til injektion bør ikke blandes med andre lægemidler. Øjengel kan anvendes med størstedelen af oftalmologiske udstyr. Efter påføring af øjengel anbefales ikke at køre og engagere sig i aktiviteter, der kræver hurtig reaktion operationer, eftersom lægemidlet midlertidigt er reduceret synsskarphed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.